Великий китайський секс



З давніх часів Китай славився своїми розбещеними, на думку католицької Європи, звичаями, і тягою до плотських втіх. Вся річ у тому, що в Піднебесній світогляд народу був побудований так, що секс був для усіх складовою частиною життя, коли як християнство лицемірно зрікалося злягань, вважало його страшним гріхом і всіляко заважало розвитку сексу в культурному суспільстві. Недивно, що китайські коханці цінуються тими, хто полюбляє “пустувати” іноді набагато вище за європейців. Чому ж китайці надавали сексу таке велике значення?

Даосизм

Уся справа в даосизмі – вченні, що є зразковим ровесником конфуціанства. Це вчення детально розповідає про сенс людського життя, про шляхи життя і шляхи смерті, про те, як прожити максимально довго, зберігши якомога більше енергії до старості.

На думку, що викладається послідовниками даосизму, людині при народженні дається деякий ліміт енергії, що витрачається на прояв себе в різних сферах діяльності. Енергія ця називається цзин. З часом, у міру зростання людини і здійснення їм різних відкриттів і досягнень, його цзин втрачається і витрачається, приблизно до двадцяти п’яти років, підходячи до нульової відмітки.

Після цього людина, не в силах зупинитися в творчих поривах, витягає цзин зі своїх внутрішніх органів. Чи потрібно говорити, що від того, що людина тривожить свої недоторканні запаси, він починає хворіти, все частіше і сильніше, і, врешті-решт, помирає? Щоб зберігати якомога більше цзин і заповнювати її втрати, необхідно жити правильно, свідчить даосизм.

Погані, низинні емоції, нездорова їжа і шкідливі звички витрачають цзин, викачувавши її з людського організму в космос. Добрі ж справи, вегетаріанство, любов і тепло допомагають, навпаки, зберігати свої запаси енергії впродовж довгого часу.

А секс – це воістину невичерпне джерело цзин, ув’язненому в репродуктивних органах і постійно оновлюється. Регулярне і пристрасне зайняття сексом відмінно компенсує щоденні втрати цзин, що дозволяє зберігати здоров’я і молодість духу до фізичної старості.

Подібний склад їх світогляду вплинув на їх культуру і поведінку народу. Чоловіки, що уміють довго і з уявою займатися сексом, цінувалися куди більше за просто молодих красенів. Вільні сексуальні стосунки сімейних пар і багатоженство ніскільки не заборонялися.

Малюнки і сценки сексуального характеру міцно увійшли до китайської культури, їх поширювали для навчання людей правильному сексу. Різні види сексу навіть прописувалися лікарями хворим людям, як панацею проти різноманітних хвороб!

Саме з цих причин китайські учені шукали способи збільшити сексуальну потужність своїх чоловіків – до таких способів відноситься розпивання настоянки женьшеню. В наші дні молоде покоління Піднебесної переважно шанує традиції предків у збереженні і грамотному використанні своєю сексуальною енергії – чи варто продовжувати розповідати Вам про те, чому китайські чоловіки славляться відмінними коханцями?


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: китайський секс, секс китайські

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *