Як пестити чоловічі яєчка?



Всім давно відомо про чутливість чоловічих яєчок. Основне знання про це – те, що чоловік дуже болюче сприймає удари в пах: від удару по яєчках можливий короткочасний судорожний параліч м’язів тіла або втрата свідомості. Це стає вирішальним чинником у боязні жінок робити стимуляцію цього дуже важливого статевого органу під час інтимної близькості. Між тим, яєчка є другою важливою ерогенною зоною будь-якого чоловіка після, зрозуміло, голівки статевого члена. Як же правильно пестити їх, щоб принести задоволення, а не заподіяти біль? Ось декілька порад, як пестити чоловічі яєчка. Перша і дуже важлива порада: не торкайте їх холодними руками.

Холод в яєчках викликає порушення ерекції і втрату збудження Вашого партнера – тому руки умілої коханки повинні бути теплими. І, звичайно ж, ніжними: мало хто оцінить, якщо його істерично смикатимуть за мошонку. Значно корисніше тихенько перекочувати їх пальцями, погойдувати на долоні і погладжувати. Найпростіше здійснювати ручну стимуляцію в сексі по-собачому. Ви зможете витягнути руку під собою, провівши її між своїх ніг і ніг партнера, і якраз захопите обидва яєчка долонею. Окрім цього, ручна стимуляція яєчок дуже зручна при мінеті. Ніщо не принесе чоловікові стільки задоволення, як чуттєва оральна ласка голівки статевого члена одночасно з ніжними погладжуваннями вмісту мошонки і внутрішніх поверхонь стегон.

Для різноманітності можна член захопити рукою, а ніжними вологими губками трохи побавитися з яєчками свого партнера, проводячи язиком по “розділовій лінії” між ними і поперемінно захоплюючи їх губами і злегка посмоктуючи. Пізніше дуже просто повернутися до традиційного мінету, провівши язиком по тілу члена до вуздечки – подібні маніпуляції доведуть Вашого чоловіка до екстазу. Також існує техніка оральної ласки яєчок Вашого партнера, що вимагає певної підготовки. У широких колах вона відома як “чайний пакетик” – суть її полягає в тому, щоб захопити ротом обидва яєчка разом. Це може викликати труднощі, оскільки мошонка чоловіка зазвичай значно ширша за статевий член, проте при успішному застосуванні цієї техніки блаженство Вашого партнера гарантоване. Чого варто уникати? Звичайно ж, різких рухів: Ваш партнер може інстинктивно почати захищатися і втратити всяке збудження. Надмірне стискання яєчок теж протипоказане: це може викликати неприємні відчуття або навіть біль у Вашого партнера. Акуратність і обережність – ось цих правил необхідно дотримуватися при ласці чоловічих яєчок. Навчившись пестити їх, Ви станете богинею сексу і королевою свого ліжка!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: чоловічі члени, члени чоловічі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *