Чи можна займатися сексом з вагітною?



Очікування появи на світ малюка завжди підпорядковує собі усі інші події в житті подружжя. Воно стає головним. І в цій ситуації самопочуття майбутньої мами, її психологічний настрій, емоційний стан, фізичний тонус визначають здоров’я майбутньої дитини.

Звичайно, якщо в перший триместр вагітності майбутню маму мучать нудота, слабкість, ні про які статеві стосунки мови бути не може. У подальші тижні стан жінки може значно покращати, організм адаптується. І тоді, якщо сама жінка цього хоче, якщо немає ніяких ускладнень, відчуває вона себе нормально, то секс, аж до останнього тижня перед пологами, не може принести їй нічого поганого. Нехай майбутня мама знаходиться в оптимістичному емоційному настрої, нехай відчує увагу улюбленого чоловіка – це усе їй на користь. Треба тільки дотримуватися деяких правил. Ось вони.

Медичні протипоказання

Є медичні протипоказання, з якими не посперечаєшся. Це: інфекції статевих шляхів, багатопліддя, кровотечі з піхви, неправильне розміщення плаценти, загроза викидня, невиношування колишніх вагітностей, передчасні пологи. Тут без всяких обмовок слід відмовитися від будь-яких експериментів. Стриманість сама по собі – благо. В ім’я здоров’я майбутнього малюка – тим більше.

У інших випадках просто будьте обережні. Не вибирайте таких поз, при яких на живіт можливо хоч щонайменший тиск. Найбезпечніше положення – на боці. Чи, коли жінка сидить на колінах чоловіка спиною до нього. Чи, коли чоловік внизу.

Вагітність – це розквіт жіночої сексуальності, в ці місяці вона стає чуттєвішою, спокійнішою, упевненішою в собі. Статевий акт не приносить занепокоєння, тому що не треба думати про захист від небажаної вагітності. Все вже відбулося. Тому зайняття любов’ю для вагітної жінки – це повне розслаблення і отримання насолоди. В силу фізіологічних змін загострюється сприйнятливість організму, посилюється приплив крові, статеві органи збільшуються, набрякають. Усе це призводить до того, що статевий акт для вагітної жінки незмінно закінчується оргазмом, справжнім, яскравим і чуттєвим. У багатьох жінок він відбувається уперше саме в цей період їх життя.

Деякі лікарі навіть радять перед пологами щадний секс, тому що він стимулює пологову діяльність, а гормон, що міститься в спермі, робить матку м’якшою і податливішою, що полегшує шлях малюка на світ божий.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: Чи можна вагітним займатися сексом, секс з вагитною

Коментарі 1 коментар

  • Взагалі-то лікарі не забороняють заняття сексом, якщо вагітність проходить без ускладнень. А ось самі чоловіки, особливо в останні місяці, мають дуже багато упереджень щодо інтимного життя з вагітною дружиною, і навіть самі свідомо відмовляються від сексу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *