Чому чоловіки люблять оральні ласки?



Кожній жінці відомо про те, наскільки чоловікам подобаються оральні ласки. Жоден чоловік не встоїть перед пропозицією зробити йому мінет – він дуже приємний для кожного чоловіка. Але в чому ж причина? Невже жіночий рот настільки хороший, що здається чоловікам краще, чим куди більше фізіологічна піхва? Насправді, ні.

Річ у тому, що добитися нестримного фізичного задоволення чоловіка, жінка повинна мати чималий досвід і відмінну підготовку – тільки тоді її мінет зведе з розуму будь-якого її статевого партнера. Якби справа була тільки в цьому, хлопці не пропонували б оральний секс недосвідченим дівчатам. Значить, справа в чомусь іншому. Виявляється, мінет у виконанні жінки – це все одно, що освідчення в коханні на мові сексу. Чоловік випробовує насолоду не лише і не стільки фізично, скільки морально, що його статевий орган піддається подібній турботі і ласці, служить центром уваги для партнерки. Люблять його чоловіки в першу чергу з цієї причини.

Будьте обережні. Проте в оральному сексі є маса премудростей, очевидних або завуальованих. Про них варто розповісти куди детальніше – щоб недосвідчені в сексуальному плані дівчата могли радувати своїх хлопців, не здійснюючи грубих помилок.

Перша з усіх помилок, що зустрічаються, відбувається, звичайно ж, від міцно укоріненого значення слова “смоктати”, вживаного у даному контексті. Звичайно, легкі посмоктування час від часу заводять чоловіка понад міру, проте ж методичне і монотонне розтягання цього процесу на усю тривалість орального сексу виглядає так, ніби Ви вирішили подоїти корову. Є спеціальна техніка мінета, при якій член необхідно саме смоктати, але без відповідної підготовки, досвіду і знань Ви лише насмішите свого партнера. Смоктати чоловічий член звучить в основному фігурально – ласкаві рухи руками і губами куди приємніші, ніж постійний вакуумний затиск.

Наступна помилка не менш поширена і йде швидше від недосвідченості і недостатньої координації рухів при оральному сексі. Як мовиться в знаменитій фразі, “немає повісті сумніше на світі, ніж повість про укус при мінеті”. Насправді, смішного в цьому мало. Якщо зачепити або прикусити зубами член при інтенсивних рухах головою, можна завдати Вашому партнерові серйозної травми, іноді небезпечної не лише для його статевої показності, але і для життя! Хоч це і рідкість, але трапляється і таке. Набагато частіше недосвідчені дівчата просто забувають, що голівка дещо ширша за ствол пенісу, і мимоволі чіпляють її окантовку за свої зуби. Милі дівчата, повірте: це досить неприємно. Якщо зачепити зубами за вуздечку статевого члена, буде просто нестерпно боляче. Будьте обережні, роблячи Вашому коханому мінет: адже він спрямований на те, щоб зробити йому приємно, а не заподіяти пекельні болі. Стежте за своїми зубами і будьте акуратні. При необхідності – можна потренуватися на вареній морквині: вона досить м’яка, щоб при зачіпанні її зубами на ній залишалися сліди і борозни. Вчіться і робіть висновки! А цей промах іноді допускають і досвідчені коханки. У пориві пристрасті або в простому ступорі – неважливо. Головне – вони забувають, що окрім ніжного рота у них є ще і теплі ручки, які своїми торканнями здатні творити з чоловічим тілом дива.

Повірте, милі дівчата: як би старанно Ви не працювали ротом, Ви не зможете добитися потрібного ефекту, якщо Ваші руки покірливо лежатимуть на колінах. Гладьте, обмацуйте, пестьте, легенько теребіть – все у Ваших руках! Жіночі руки під час орального сексу будуть приємні абсолютно скрізь – експериментуйте і знаходьте те, що подобається саме Вашому партнерові найбільше.

І, нарешті, груба помилка жінки після мінета – піти випльовувати сперму. Чоловікові це дуже неприємно – все, чого Ви доб’єтесь, роблячи йому мінет, буде зруйновано в одну секунду. Сперма нешкідлива для Вашого здоров’я, венеричні ж захворювання орального не передаються (якщо, звичайно, у Вашій ротовій порожнині і стравоході немає відкритих ранок, що кровоточать). Те, що смак сперми іноді буває неприємний, легко можна витерпіти. Уявіть, що було б, якби чоловік після кунілінгуса пішов полоскати рот, чистити зуби і жувати гумку? Вам було б настільки ж образливо, наскільки образливо чоловікові, чию сперму зливають в унітаз. Якщо Ви не в змозі проковтнути сім’я свого партнера – то хоч б виплюньте грамотно, показавши йому усю свою любов і бажання продовжувати з ним сексуальні стосунки. Випустіть сперму з кута рота, щоб вона з підборіддя стекла Вам на груди – і в цей час масажуйте свої молочні залози, розтираючи по них сім’я свого кавалера. Повірте, подібне видовище зробить на нього приголомшливий ефект. Якщо Ви не допускатимете цих помилок – Ви, як мінімум, не зробите партнерові боляче або неприємно. А навчитися техніці мінета Ви зможете досить просто – різні цікаві методики можна легко знайти в усіх куточках Інтернету!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: оральні ласки, які ласки люблять чоловіки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *