Як урізноманітити секс?



Рано чи пізно, через 2 роки або 15 років, так або інакше, але Ви відчуєте, що одноманітність в сексі стала набридати. Це почуття стане Вас пригноблювати. Адже у цей момент Ви гостро відчуєте, що секс з коханим вже дарує не такі гострі відчуття і більше схожий на виконання подружнього обов’язку. Саме заради виконання цих обов’язків Ви займаєтеся сексом, а не заради отримання задоволення. Але насправді, все не так критично, як може здатися на перший погляд. Насправді все досить просто виправити, просто потрібно урізноманітнити Ваш секс. Як це зробити? Дуже просто! Ось декілька порад:

Класичний варіант: нова еротична білизна і одяг. Дуже просто, але не так ефективно. Так можна зробити сюрприз для коханого, вибравши обнову, а можна дозволити фантазії партнера погуляти і вибрати нову білизну разом. До цього варіанту можна віднести і експерименти з кількістю одягу. Багатьох збуджує часткова голизна одного партнера і повна оголеність другого.

Ще один дуже поширений варіант: перегляд фільмів для дорослих. Перегляд таких фільмів разом з партнером не просто збудить Вас, але і дозволить Вашій фантазії розігратися! Повторюючи сюжет з екрану, далі Ви зможете повернути його так, як Вам здасться цікавішим. Чисте порно і фільми, спрямовані на показ загальних і стандартних статевих сцен, пов’язаних дешевим сюжетом, навряд чи зроблять необхідну дію. Тут краще всього підійдуть фільми з цікавою сюжетною лінією, що акцентують увагу на незвичайних еротичних пригодах головних героїв. Найкращими метрами такого кіно давно визнані всесвітньо відомий італійський режисер Тінто Брас і італійський режисер Джо д’Аматто.

Секс – іграшки, так само дають непогану можливість урізноманітнити статеве життя. Велика кількість еротичних іграшок в сучасних секс-шопах просто неймовірна. Такі іграшки дозволять розкрити нові можливості Вашого сексуального життя. Вони занурять Вас у світ абсолютно нових і незвичайних відчуттів. Подарують Вам величезний простір для гри уяви, для Вашої фантазії. Різноманітність лубрикантів подарує Вам різноманітність відчуттів. Але тут потрібно бути готовим до деяких труднощів як з відвідуванням подібних магазинів, що вирішується підключенням до Інтернету, так і з вибором цікавих для Вас приладів і іграшок. Майте на увазі, що вибираючи ті або інші пристосування, Ви можете залишитися як задоволені ними, так і розчаруватися у більшості з них. Якісь будуть цікаві Вам протягом багатьох місяців і навіть років, а інші набридатимуть Вам вже після першого використання. Експериментуйте, вибирайте і повірте – результат Вас не розчарує.

Зміна образу дозволить Вам ще більше урізноманітнити сексуальне життя. Використання цього способу вимагає деякої жертовності і певної міри хоробрості. Його принцип не лише в тому, щоб поміняти свою зовнішність, але і в зміні поведінки, стилю зайняття сексом. Міняйте свій образ на протилежний. Якщо в житті Ви сором’язлива брюнетка, то в ліжку станьте рудою бестією, з вогняною пристрастю насолоджуючись своїм чоловіком. Якщо Ви неприборкані в сексі, перетворіться на сором’язливу пай-дівчинку. Усі чоловіки інстинктивно полігамні. І цей спосіб змусить його полігамія грати на Вас. При цьому, цей спосіб дозволить уникнути чоловікові внутрішнього дискомфорту або відчуття провини, як при зраді, адже він займатиметься сексом з його улюбленою дівчиною, а не на стороні. І пам’ятайте, що він насолоджуватиметься Вами в іншому образі, а не іншою жінкою.  


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: как зробити секс, як зробити секс цікавішим

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *