Чому красивих жінок бояться?



Звичайно, Ви можете не погодитися з таким формулюванням питання. Ви можете сказати, що красою таких жінок захоплюються, що їх оспівують. Але!. При усьому їх оспівуванні, захопленні ними і милуванні, незважаючи на заздрість до них, далеко не кожен чоловік наважиться сказати, що володіє такою жінкою. Це здасться дивним, але красиві жінки у більшості своїй самотні.

Чому красивих жінок бояться?

Думаю з тим, що людина інстинктивно шукає простішу дорогу. Вважаючи, що до красивої жінки потрібний якийсь особливий підхід, чоловік інстинктивно від неї відштовхується, просто через небажання вирішувати зайві завдання, вважаючи, що вони відвернуть його від рішення більше важливих проблем.

Усім прекрасно відомо, що чоловік від природи своєї ледачий в психологічному сенсі. Частенько, трудоголік, що перебуває увесь час на роботі, або що витрачає увесь свій вільний час господар, навряд чи витрачатиме свої сили на спроби утримати або завоювати красиву жінку. Саме це і будить в ньому страх перед красивою жінкою. Чоловіка примушує трепетати те, що він в неї закохається, що потім не зможе її утримати. Саме ця причина примушує вважати за краще бачити поряд з собою звичайну жінку, від якої віє затишком, спокоєм і передбачуваністю.

Чому красива жінка нещасна?

Чому ж красива жінка так часто нещасна? Чому багато красунь вважають красу прокляттям? Саме через страх чоловіків перед ними. Через те, що чоловіки вважають таких жінок недоступними, чужими. Саме через бажання чоловіків милуватися красунею з боку, не намагаючись її покорити. Красою милуються, перед красою поклоняються. Але лише дуже небагато знаходять в собі сили і сміливість для того, щоб взяти шедевр, завоювати і утримати його. Навіть будучи впевненим в тому, що красуня вільна, щось примушує чоловіків сторонитися і спостерігати з боку. І це щось: вироблений невдалим досвідом спілкування з красивою жінкою стереотип про те, що раз жінка красива, значить, вона розпещена.

Вважається, що красива жінка не сприйме відмови в купівлі красивої і дуже дорогої речі. Чоловік вважає, що таку жінку обов’язково потрібно возити на дорогі курорти, дарувати дорогі речі, возити на дорогих машинах. Єдине, що тут можна сказати, що будь-яка жінка, не залежно від того, красива вона або ні, не відмовиться від розкоші. Так в чому причина страху саме перед красивими жінками? Адже чоловік страшиться навіть знайомства з красунею. Можливо це від того, що він не вважає за можливе витрачати свій дорогоцінний час даремно. Можливо, саме тому він інстинктивно радіє присутності супутника у красивої жінки. Адже, при такому розкладі йому зовсім не обов’язково кланятися і цілувати руку, не потрібно боятися розчарувати її. При цьому не треба намагатися захопити її і будити в ній інтерес до своєї персони. Присутність супутника у красивої жінки позбавить чоловіка від приниження відмови.

Скласти рейтинг страхів чоловіків психологам дозволили проведені дослідження, метою яких не було з’ясування причини страху чоловіка перед красивими жінками. Респонденти були опитані дослідниками, з метою з’ясувати, яку жінку вони не бажають мати за супутницю. Парадоксально, але перше місце зайняли красиві жінки. Потім інтелігентні, а замикали трійку лідерів фізично сильні жінки. Продовживши дослідження, з’ясувалося, що чоловік за декілька хвилин спілкування з красунею втрачає рівновагу, відчуває тривогу і власну уразливість. До таких змін були схильні більше 70% опитаних. Вважається, що у красивої жінки обов’язково має бути дві сотні з хвостиком любовних історій. Адже, чоловік не бажає бути п’ятсот п’ятим на черзі. Будь-якому чоловікові хочеться вірити, що він перший, йому хочеться відчувати свою унікальність. У красивої панночки не залишається ніяких шансів.

Адже, дивлячись на неї, чоловік бачить всіх її колишніх чоловіків, що ще більше відштовхує його. І щоб жінка не говорила, щоб не робила і як би не поводилася, переконати чоловіка в зворотному практично неможливо. Чоловік завжди ревнуватиме її до минулих і майбутніх коханців. Це викликатиме у чоловіка дискомфорт, а частенько, навіть душевні страждання. Причому, не лише, собі він псуватиме нервову систему, але і своїй супутниці не дасть спокою ревнощами. І життя з таким чоловіком, як правило, перетворюється на суцільний кошмар для жінки. А супутниця життя повинна нести в собі комфорт і затишок. Зрозуміло, не можна гребти усіх чоловіків під одну гребінку, не можна їх судити всіх однаково. Є виключення і в цьому випадку. Адже, залишається ще 30 відсотків опитаних, а це досить пристойна цифра, чи не так? 


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: коханець від якого не кінчають, красива велика жінка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *