Як стати хорошою коханкою в ліжку?



Дорогі пані, стаття ця – спеціально для вас. Усі ви хоч раз в житті, але чули словосполучення “колода в ліжку”, і прекрасно знаєте його значення. Чи називають так Вас? Якщо так, то Вам варто замислитися про причини. Причинами, з яких дівчину ототожнюють з колодою, можуть бути : зайва консервативність у виборі поз, лінь під час сексу, відсутність емоцій, нерухомість і беззвучність під час інтимної близькості. З цим можна і необхідно боротися, незалежно від причин, і тоді колодою Вас не назвуть. Що необхідно робити, щоб партнери не порівнювали Вас з колодою? Перше – це проявляти ініціативу у відповідь на дії партнера. Відповідайте на його поцілунки, пестьте і допомагайте йому збудитися сильніше, рухайтеся назустріч йому під час статевого акту для забезпечення якнайповніших відчуттів.

Чоловіки дуже цінують, коли партнерка рухає в такт хоч би стегнами і тазом. Чим сильніше буде Ваша віддача – тим гарячішими будуть подальші Ваші злягання. Не зациклюйтеся на Вашій ” улюбленій” позі. Одноманітність в сексі знуджує. Повірте, секс подобатиметься Вам значно більше, якщо Ви у відповідь на пропозицію змінити позу таки це зробите. Річ у тому, що якщо Ви – “колода”, то Ваш партнер рухається за двох, і зміна поз допомагає йому дати відпочинок одній групі м’язів, не перериваючи близькість. Звичайно, якщо Вам подобається в’ялий і повільний секс, то різниці Ви не помітите, проте якщо хочете гарячої нічки – зміна поз має вирішальне значення для сили і тривалості злягання. Не бійтеся ламати вкладені в радянські голови стереотипи.

Так, матір’ю-природою обумовлено, що чоловік повинен домагатися жінку. Але уявіть собі, яке приємне потрясіння відчує Ваш партнер, якщо замість довгих умовлянь з його боку прелюдією до сексу стане неквапливий мінет або стриптиз? Чим частіше Ви станете підносити своєму хлопцю сексуальні сюрпризи, тим цікавіше йому з Вами знаходитиметься. Колодою він Вас точно не назве. Напевно, про різноманітність місць для сексу, костюмів, ситуацій і іншого антуражу можна і не говорити. За бажання зручний диван можна замінити хистким столиком на кухні або пральною машиною на території санвузла. Та і Ви можете з’явитися перед коханим не просто дівчиною, а в образі розпусної медсестри або хтивої вчительки (у кого на що фантазії вистачить). Головне в сексі – багатогранність, не потрібно сприймати його, як роботу у верстата або конвеєра. Займаючись сексом, віддавайтесь цій справі повністю, забуваючи про усе інше, і просто робіть те, що приємно Вам і Вашому тілу. І тоді ніхто і ніколи не назве Вас колодою.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як збуджувати чоловіків, як стати хорошою коханкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *