Як зваблювати жінку непомітно?



Багато чоловіків по витіканню енної кількості спільно прожитих зі своєю обраницею років починають відчувати деяку віддаленість і холодність в сексуальних стосунках. Інтимна близькість відбувається набагато рідше і значно з меншим задоволенням для обох партнерів, чим це було на початку спільного життя. В цілому обстановка в сім’ї стає напруженою, і зняти напругу, як раніше – добрим статевим актом – стає практично неможливо. Звичайно ж, холодне ставлення жінки нервує її партнера, а постійні відмови сильно погіршують самооцінку. В результаті чоловік може піти шукати розради у інших жінок, так само як і його дружина може почати шукати щастя в обіймах інших чоловіків.

Що ж робити, якщо сімейне життя і секс стали несумісними поняттями? Як не довести справу до зрад, сварок і скандалів? Головне, що повинен завжди пам’ятати чоловік – жінці для того, щоб збудитися, необхідно повністю сконцентруватися на собі. Її пристрасть розгорається куди повільніше – зате і затухає вона дуже довго. Як же розбудити у своїй дружині ту саму жінку, яка не проти була провести з Вами час за активним і приємним відпочинком в загальному ліжку? Що треба робити чоловікові?

Перше, що треба робити чоловікові – це забезпечити антураж і не кидатися відразу в атаку. Якщо Ваша жінка приходить ввечері з роботи – вона мріє про відпочинок, а не про Вашу збуджену гідність. Дайте їй можливість відпочити, час прийти в себе і, бажано, виконайте вдома частину її обов’язків. Наприклад, приготуйте вечерю і приберіться в квартирі. Дружина буде приємно здивована наданою їй можливістю просто відпочити як від роботи, так і від щоденних справ і турбот по будинку.

Знаки уваги. За вечерею робіть своїй жінці знаки уваги і ні в якому разі не захоплюйтеся переглядом телевізора або читанням книг і газет. Покажіть своїй коханій, що в даний момент для Вас існує тільки вона. Поговоріть з нею – особливо якщо у Вас це останнім часом виходить рідко і нерегулярно. Приділяйте їй увагу за столом – не давайте їй бігати по кухні, самі наріжте хліб, заваріть чай, відкрийте пляшку вина, потурбуйтеся про необхідну кількість столових приладів на столі. Нехай вона хоч цього вечора відчує Вашу турботу і ласку. Дайте їй відчути себе повністю під Вашою опікою – це дасть дружині можливість перейнятися до Вас найтеплішими почуттями.

Після вечері не йдіть з місця в кар’єр – дайте своїй другій половинці час відпочити. Не скупіться на компліменти, стежте за дрібницями. Головне – не перегравайте і не давайте жінці зрозуміти, що усе це зроблено заради того, щоб банально розвести її на секс. Це скривдить її, і, ясна річ, лише погіршить Ваше положення. Нехай подальше виглядатиме виключно як її особиста ініціатива: усі жінки дуже цінують свободу власного вибору. У процесі можете зробити своїй обраниці масаж або просто погладжувати руки. Це розслабить будь-яку жінку – на спині і руках у практично кожної представниці прекрасної статі знаходяться ерогенні зони, при стимуляції яких може виникнути легке бажання близькості. Головне – не переборщити, щоб, знову-таки, не дати їй зрозуміти, що Ви хочете від неї сексу. Але і якщо Ви помітите бажання у відповідь у свою адресу – згаснути йому давати не можна. Ви самі помітите, коли картина раптом зміниться. Ваша дружина сама притиснеться до Вас усім тілом, довірливо пригорнеться, підставляючи себе під Ваші руки. Продовжуйте пестити її і гладити, поступово переходячи до усе більш ніжних місць. Подібні неквапливі ласки дуже збуджують жінок, розпалюючи в них пристрасне бажання близькості – і дуже скоро справа у Вас дійде до злягання.

Якщо Ви хочете, щоб цей секс був не останнім, так би мовити, за період залицянь – проявіть максимум турботи, уваги і ніжності. За роки спільного життя, Ви напевно знаєте, що любить Ваша дружина перед, в час і після сексу. Можливо, їй сподобається чуттєвий кунілінгус або ручна стимуляція. Під час сексу не забувайте про потреби своєї другої половинки: зараз її задоволення і оргазм важливі для Вас більше за власні. Потурбуйтеся про її зручність, якщо потрібно, підкладіть під її стегна або живіт подушку і ні в якому разі не забувайте про клітор. Приділіть йому якомога більше уваги: для жінки секс без стимуляції клітора все одно, що для чоловіка – близькість без участі пеніса. Після того, як закінчите статевий акт, найгірше, що Ви можете зробити – це заснути. Кріпіться і не спіть – навіть після оргазму жіноче збудження сходить повільно, немов океанський прилив. Дайте своїй коханій можливість притиснутися до Вас, попестити один одного, поговорити ніжним шепотом на які-небудь абстрактні теми. Повірте: те, що відбувається після сексу, для жінки настільки ж важливе, як і прелюдія, як і саме злягання.

Якщо Ви відразу ж відвернетеся і заснете – її відчуття будуть не повними. Тепер Ви зможете заохотити свою дружину до ліжка навіть після важкого трудового дня. Нехай у Вас в сімейному житті не буде крижаної стіни – бар’єру, який не дає Вам насолоджуватися суспільством один одного. У тому числі – і в ліжку.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як звабити жінку, як звабити дівчину

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *