Як правильно збуджувати чоловіка?



Практично усі жінки користуються стандартним набором особливих прийомів, які дозволяють розпалити в чоловікові вогонь пристрасті і завести будь-якого вподобаного кавалера у свої апартаменти, щоб продовжити спілкування в горизонтальній площині. Способів і методів у спокусниць більш ніж вистачає – в цьому кожен з чоловіків іноді переконувався. Оскільки ж жінці збудити чоловіка? У чому криється таємниця?

Ні для кого не секрет, що чоловік збуджується набагато швидше і сильніше за жінку. Це – результат фізіологічних особливостей носіїв чоловічих статевих ознак і обумовлена самою матір’ю-природою особливість – самці усіх тваринних видів, зустрівши по-справжньому гідну самицю, зобов’язані показати їй свою силу і бажання злягтися саме з нею. Тому для будь-якої жінки зовсім не проблема довести будь-якого чоловіка до стану повільної бомби, готової вибухнути від щонайменшого дотику.

Ініціатива жінки

Що ж роблять з чоловіками підступні спокусники? Розповімо детально і по порядку.

Перше, що підкорює чоловіків – це ініціатива жінки. Давно відомо, що виражене бажання жінки для чоловіка – як червона ганчірка для бика, сигнал до дії. Повірте, для чоловіка усвідомлювати себе об’єктом жадання представниці прекрасної статі – почуття дуже хвилююче і збуджуюче.

Якщо Ви хочете внести різноманітність в особисте життя зі своїм партнером – запропонуєте йому зайнятися сексом в найнесподіваніший момент. Чинник несподіванки і спонтанності додає в секс деяку перчинку.

Недавня сварка може також різноманітити Ваше статеве життя. Примирливий секс після сварки зазвичай найбільш бурхливий, чуттєвий і гарячий. Подібне примирення оціните і Ви, і Ваш партнер. Дуже добре, якщо Ви з Вашим чоловіком маєте однаковий погляд на світ і різні речі – це дозволить Вам підтримувати тривалу бесіду, поступово сходячи на постільні теми. Все виглядатиме природно і цілком закономірно.

Тактильний контакт

Не варто забувати про тактильний контакт і голосове програмування. Торкаючись чоловіка і здійснюючи своїм тілом рухи уздовж його тіла(особливо якщо Ви лицем один до одного), Ви заманюєте його, запалюючи його бажанням продовжити контакт тісніше і тривало. Якщо Ви при цьому ще і шепочете йому на вухо – чоловік стає ручним і цілком Вашим. Довівши свого партнера до стану цілком відомого збудження, Ви з однаковим успіхом зможете пошепки признаватися йому в любові або зачитувати скоромовку про Сашу і шосе: ефект буде схожим.

Запах тіла

Не забувайте також і про запах свого тіла. Не забивайте аромат чистого тіла надмірним запахом парфумів – якщо Ви збуджені, чоловік повинен відчути аромат Вашого сексуально розпаленого тіла. Повірте, подібний допінг не лише пробудить в партнерові інтенсивне бажання зайнятися з Вами коханням, але і гарантує йому стійку ерекцію.

Техніка стриптизу

Відмінно працює для збудження чоловіка техніка стриптизу. Головне його правило – руками не чіпати! Якщо Ви змусите свого партнера пограти з Вами в стриптизерку, то коли справа дійде до ліжка, Ви будете вражені його пристрастю і натиском. Чим довше Ви роздягатиметеся і демонструватимете чоловікові звабливі вигини свого тіла, тим жаркіше буде статева близькість. Для більшого ефекту можна зв’язати свого партнера – бандаж допоможе йому не розпускати руки передчасно. Ефект часткової оголеності теж вартий жіночої уваги, оскільки частково гола жінка для чоловіка набагато бажаніша, чим повністю гола. Виникає бажання зірвати усе зайве, що стане деякою прелюдією до близькості – це відмінно допоможе різноманітити Ваше статеве життя.

Головне ж, що варто пам’ятати жінці, щоб залишатися бажаною – це те, що для будь-якого чоловіка значно більшу цінність складе середня жінка, котра хоче і любить займатися з ним сексом, чим фіналістка конкурсу краси, що не проявляє анінайменших емоцій. Пам’ятайте, дорогі наші жінки, що Ваше сексуальне бажання і статевий апетит безпосередньо впливають на бажання і здібності в ліжку Ваших партнерів. Залишайтеся завжди гарячими і молодими душею. Без сексу прожити, звичайно, можна – проте навіщо позбавляти себе маси приємних відчуттів?


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як довести хлопця до збудження, збудження у чоловіків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *