Прихований секс



Для дуже великої кількості людей не раз виникала проблема, як зайнятися сексом тихо, не привертаючи уваги. Хтось відчував пекучу потребу тепла і ласки, будучи у когось в гостях, хтось живе з батьками або дітьми в одній кімнаті – а чекати можливості зайнятися любов’ю місяцями немає ні сил, ні бажання. Що ж робити, якщо бажання дуже сильно перевершує наявні можливості? На щастя, існує практика прихованого сексу – Ви можете скористатися нею, навіть якщо на сусідньому ліжу лежить Ваш друг або родич.

Перше, про що Вам з партнеркою варто потурбуватися – це заздалегідь вивчити надане Вам спальне місце. Знайдіть скрипучі місця, похитніть ліжко – знайдіть найбільш тихе і нерухоме місце, це допоможе Вам не привертати зайвої уваги і не будити сусідів. Пози прихованого сексу. Наступний крок – Вам доведеться замислитися над позою. Місіонерська поза, звична для багатьох сімейних пар, так само як і улюблена багатьма позиція “чоловік ззаду” – Вам однозначно не підійдуть. Найбільш оптимальним буде секс лежачи на боці. Якщо жінка відхилиться вперед, а чоловік вигнеться тазом назустріч їй – тоді рухи зведуться до мінімуму, ворушитиметься лише таз чоловіка.

Ще один варіант, який можна застосувати в цій ситуації, – це поза вершниці. Єдиний нюанс: дівчині в цій позі не можна рухатися по статевому членові, а користуватися можна лише вагінальними м’язами. Подібний вид сексу вимагає від Вашої партнерки певної фізичної підготовки і, як мовиться, він розрахований на любителя. Проте в подібній ситуації краще вже зайнятися сексом хоч якось, ніж взагалі ніяк. Прихований секс в будинку. Якщо Ви живете з батьками або дітьми в однокімнатній квартирі, то Вам припаде значно важче.

Але, у разі чого, можна скористатися ванною кімнатою: шум води або пральної машини заглушить будь-які звуки, які Ви зможете зробити в пориві пристрасті, і Ви почуватимете себе більш розслаблено, ніж знаходячись в одному приміщенні з потенційними свідками. Головне, що варто пам’ятати користувачам прихованого сексу – це те, що він повинен лише зрідка розбавляти Ваше сексуальне життя, а не бути основою Ваших сімейних стосунків. Тривале утримання від бурхливих, пристрасних поривів під час близькості погіршує інтимне здоров’я обох партнерів і, врешті-решт, зазвичай призводить до розвалу сімейного життя. Нехай же прихований секс будинку буде для Вас способом розбавити своє сексуальне життя, а не шляхом до виживання!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: прихований секс, фото як правильно кохатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *