Як правильно цілуватися перший раз із язиком, у засос, по-французьки?



Як багато знаємо ми про поцілунки і в той же час багато нам не відомо. Адже існує ціла наука про поцілунки, яка допоможе тому, що кожному, що бажає навчитися приносити задоволення своєму партнерові, розпалювати пристрасть, проявляти свої почуття і признаватися в коханні без слів.

Кожен поцілунок індивідуальний і скільки б Ви не читали книг або дивилися романтичних фільмів, Ваш поцілунок відбиватиме Вашу особу.

У будь-якому поцілунку розрізняють три важливі моменти:

  • дотики (дотик партнера);
  • смак;
  • нюх.

Поцілунки можуть бути різні за:

  • силою;
  • тривалістю;
  • пристрасністю.

Техніка поцілунків багата і різноманітна.

При поцілунку варто звернути увагу:

  • ласки губами, тобто уміння торкатися, погладжувати, чинити тиск, смоктати і навіть обіймати. Ласки мають бути не нав’язливі і тим більше не негативні для партнера;
  • дихання, яке дуже важливе під час поцілунку. Відчувати дихання партнера, дихати одночасно з ним, ось що допомагає ще більшому контакту;
  • легке покусування зубами, що часто ще більше посилює пристрасть і збудження партнерів під час поцілунків;
  • язик – гнучкий, рухливий м’язовий орган, який прекрасно пристосований для різноманітних ласок таких як лоскотання, ніжні дотики і т.п. Ласки язиком вважаються делікатнішими і більш ніжними, ніж, наприклад, ласки руками.

Про поцілунки у кожної людини є своє особисте уявлення. Поцілунок відбиває індивідуальність кожного, тому списку універсальних порад як цілуватися немає. Якщо Ви хочете правильно навчитися цілуватися, то повинні знати, що головне правило – дізнатися, що подобається Вашому партнерові.

Як навчитися цілуватися перший раз. Поцілунок для підлітків – це деяке таїнство, якому вони прагнуть навчитися кожен по-своєму. Дівчатка купують журнали, а ось молоді люди покладаються на свою інтуїцію.

Ось деякі рекомендації, які необхідно знати, щоб навчитися цілуватися вперше, ці принципи універсальні, як для жінок, так і для чоловіків: у першому поцілунку нехай беруть участь тільки губи. Губи при першому поцілунку мають бути злегка розкриті, а дотики до губ коханої людини мають бути м’які і легкі. Поцілунок не має бути механічним або бездушним. У перший і в усі подальші поцілунки мають бути закладені емоції і вони повинні йти від серця і душі. При першому поцілунку важливо правильно користуватися руками. Постарайтеся ніжно обійняти партнера. Під час поцілунку не думайте про техніку, тобто про те, як правильно Ви цілуєтеся, просто розслабтеся і подаруйте ніжність коханому, відчуваючи його бажання. Нехай Ваш перший поцілунок буде солодким, але не довгим. Правила, які будуть приведені нижче підійдуть як для чоловічої аудиторії, так і для жіночої.

1. Потрібна практика. Для того, щоб бути хоч трохи упевненою під час поцілунку з хлопцем, хлопчиком, чоловіком необхідна практика. Це має бути приємний досвід, тому підійдіть до практичного зайняття серйозно. Наприклад, спробуйте цілувати різні ділянки Вашої долоні, передпліччя, зап’ясток в різній техніці. Пробуйте цілувати ніжно і пристрасно, довго і з легким натиском. Спробуйте поцілунок із зімкнутими губами, а потім з прочиненим ротом. Думаєте, що це безглуздо, але все одно спробуйте.

2. Покажіть партнерові свою ніжність. Покажіть партнерові, що Ви хочете його поцілувати поглядом, легким дотиком і навіть словами.

3. Свіже дихання. Переконайтеся у свіжості свого дихання. Також від Вас може пахнути парфумами. Пам’ятайте, що сильні аромати не усім до вподоби, тим більше, якщо Ви не знаєте вподобання свого чоловіка.

4. Потрібна пауза. Передчуття поцілунку дуже хвилює і збуджує. Тому не поспішайте піддатися назустріч поцілунку, а навпаки, насолоджуйтеся передчуттям. Під час такої паузи Ви обміняєтеся з партнером сексуальною енергією, відчуєте його запах, відчуєте дотик його щоки до Вашої щоки, почути дихання партнера.

5. Не кваптеся. Розпочніть з легких поцілунків. Ваші губи мають бути злегка вологими, але не мокрими. Порада не квапитися дуже важлива для того, щоб упізнати переваги партнера, познайомитися один з одним.

6. Солодкі губи. Відчуйте смак губ партнера. Почніть цілувати спочатку тільки верхню губу, а потім нижню. Так Ви теж зможете багато дізнатися про партнера і його бажання.

7. Невербальні знаки. Звичайно, Ви можете обговорити з партнером все, що Вам подобається в поцілунках, але так буває рідко. Тому зверніть увагу на невербальні знаки при поцілунках. Наприклад, відчуйте, як міняється міра натиску губ, що говорить про те, що більше подобається Вашому хлопцю або чоловікові. Звуки, які він видає, частота дихання розкажуть Вам багато про те, що сподобалося йому в поцілунку найбільше.

8. Підключення при поцілунку язика. У Вашому поцілунку може бути задіяний язик. Почати такий поцілунок можете Ви або Ваш партнер. Пам’ятайте, що при використанні язика у деяких людей може виникнути негативна реакція, тому будьте обережні і уважні. Починайте цілуватися злегка трохи відкривши рот. Не варто рухати язиком, але і не потрібно стискати губи. Ви повинні відчути, що Ваш хлопець, хлопчик або чоловік готовий відповісти на такий поцілунок.

9. Вологий поцілунок. Ваші губи мають бути вологими, але не мокрими. Напевно, варто попередити свого хлопчика, хлопця або чоловіка, що у Вас підвищене слиновиділення.

10. Пощипуйте і покусуйте. Ви можете дізнатися, чи подобається Вашому партнерові поцілунки з покусуванням губ. Часто такі поцілунки викликають сексуальне збудження і заводять партнера.

11. Говоріть з партнером. Говорити з партнером про те, як Вам подобається, щоб Вас цілували не зручно. Але ось натякнути не лише варто, але і дуже навіть треба. Зробіть те, що Вам би хотілося, щоб зробив Ваш хлопчик, хлопець або чоловік. Саме так Ви зможете підказати своєму партнерові свої бажання.

12. Чого слід уникати при поцілунках. Поцілунки можуть бути виконані в різній техніці і різні пари знаходять свої особливі поцілунки. Але у будь-якому випадку постарайтеся не засмоктувати, не сопіти, не пускати слини, не робити раптові рухи язиком.

Як правильно цілуватися з язиком? Після того, як Ви освоїте техніку класичних поцілунків і упізнаєте краще свого партнера, то можна пробувати цілуватися з язиком. Такий поцілунок вважається поцілунком пристрасті і сексуальності. Ось що необхідно знати, перш ніж Ви почнете використовувати язик в поцілунках: поцілунок з язиком можна назвати продовженням класичного поцілунку. Обов’язково перевірте свіжість свого дихання. Розпочинайте з поцілунку в губи і повільно переходьте до поцілунку з язиком. Велике значення має вибір романтичного або затишного місця. Дотики при поцілунку з язиком також дуже важливі. Можна доторкнутися ніжно до обличчя, обійняти партнера за шию, а партнерку за талію. Для того, щоб бути упевненим в тому, що Вашому партнерові сподобаються поцілунки з язиком, можна спробувати цілувати спочатку шию, інші частини тіла злегка доторкнувшись ним. В цей час простежите за реакцією партнера або партнерки, Ви обов’язково зрозумієте, чи готовий він до язика у роті.

Техніка поцілунку: кінчиком язика знайдіть язик Вашого партнера. Ваші рухи язиком повинні бути грайливі, але ні в якому випадку не грубі. Губи і язик мають бути розслаблені. Не засовуйте язик дуже глибоко, тому що це може викликати неприємні відчуття. Помірність в рухах і в силі – ось головне правило цього поцілунку.

Язик у роті партнера може:

  • досліджувати кожен куточок,
  • грати в “лови”,
  • облизувати,
  • пестити язик і губи.

Головне – різноманітність, щоб поцілунок не перетворився на монотонне і досить нудне зайняття. Поцілунок з язиком може тривати 20 секунд, а може і цілі півгодини. В цьому випадку все індивідуально.

Як закінчити поцілунок з язиком? Потрібно прибрати язик собі в рот, неспішно відхилитися назад, можна поцілувати партнера в губи. Адже будь-який поцілунок і цей теж повинен закінчуватися красиво і романтично.

Не бійтеся експериментувати, фантазуйте і будьте природні! І найважливіша рада, про яку Ви не повинні забувати, – це практика. Адже тільки практикуючись можна удосконалюватися в поцілунку з язиком. Прагніть під час поцілунку не отримати задоволення, а доставити його Вашому партнерові.

Як правильно цілуватися в засос? Цілуватися в засос потрібно правильно. І для цієї техніки існують деякі рекомендації: будь-який поцілунок розпочинайте з ніжного дотику до губ партнера. Не виключенням є і поцілунок в засос. Не кваптеся, адже Ваша маленька любовна гра стане набагато цікавіша і у багато разів приємніше. Поцілунок в засос – це один з варіантів поцілунків з язиком.

Техніка поцілунку: необхідно спочатку торкнутися язиком внутрішньої сторони губ партнера, потім злегка оближіть їх. Доторкніться язиком до його язика і починайте здійснювати рухи, які здадуться Вам найбільш відповідними (“пограйте” з язиком, обстежуйте рот, але не нав’язливо). Головне, не варто квапитися і в той же час зупинятися. Досліджуйте язиком увесь рот свого партнера.

Що може бути неприємним при такому поцілунку: – Ваш язик дуже рухливий і наполегливий; – Ваш язик робить швидкі рухи, які не приносять задоволення; – сильне покусування або засмоктування язика партнера; – Ваші руки не діють.

Як правильно цілуватися по-французьки? Французький поцілунок – поцілунок, який відомий у всьому світі. Цей поцілунок часто можна побачити в кіно і кожна закохана пара намагається насолодитися ним. Термін “французький поцілунок” прийшов в російську мову як елемент французької культури, яка завжди була тісно пов’язана з любовною темою. У Франції цей поцілунок частіше називають “поцілунком душ”.

Французький поцілунок – це казка і чаклунство. Це незабутній і хвилюючий поцілунок. Французький поцілунок дуже популярний, особливо у підлітків і молодих людей.

Французький поцілунок – це можливість виразити усі свої почуття до партнера. Щоб отримати від такого поцілунку максимальне задоволення, необхідно знати все про техніку цього поцілунку.

Отже, як навчитися цілуватися по-французьки або як правильно виконувати французький поцілунок. Французький поцілунок – це контакт мов. Іноді можуть працювати обидва язики, іноді – тільки один. Все індивідуально і залежить від бажання партнерів. Перед поцілунком злегка зволожте свої губи, щоб надати їм привабливий блиск і необхідне ковзання. Важливо правильно розташувати голови для того, щоб забезпечити максимальну глибину поцілунку, а також уникнути зіткнення носами. Спочатку подивіться в очі партнерові, наблизьте губи до його губ і закрийте очі. Адже так Ви зможете зосередитися на поцілунку і посилити його ефект. Розпочніть французький поцілунок із звичайного поцілунку (з дотику до губ партнера). Все робіть поступово і неспішно, поступово відкриваючи рот. М’яко проникніть кінчиком свого язика в рот партнера. Все робіть ніжно і не наполегливо. Пам’ятайте, язик – орган дуже чутливий і тому найлегші дотики будуть приємними, хвилюючими для Вас і Вашого партнера. Під час французького поцілунку необхідно повільно дослідити язиком роти один одного.

Стежте за диханням. Щоб не бліднути і не задихатися, спробуйте використати техніку спільного дихання ротом і обмін повітрям. Таке загальне дихання зблизить Вас. У техніці виконання французького поцілунку мають бути присутніми експеримент і фантазія. Адже не буває двох однакових сніжинок, так само як не буває двох однакових поцілунків. Чергуйте глибокі поцілунки з поцілунками в губи, робіть їх короткими і довгими. Відчувайте свої бажання.

Як правильно цілуватися з дівчиною і жінкою? У цьому розділі можна описати усі ті ж правила, які існують для поцілунків з хлопцем, хлопчиком або чоловіком. Головне, не забувайте, що поцілунок має бути щирим, ніжним, романтичним, пристрасним. Ви не маєте бути наполегливими і своїми поцілунками злякати партнерку. Відчувати бажання своєї дівчини або жінки дуже важливо. Дотики, обійми повинні починати і закінчувати поцілунок. У якій би техніці Ви не виконували б поцілунки, починайте з ніжного дотику до губ партнерки. Пам’ятайте, що окрім класичного і французького поцілунку можуть бути такі поцілунки як: – дружній поцілунок, коли ніжно торкаєшся до щоки партнерки; – поцілунок у вушко; – поцілунок носами (поцілунок ескімоса); – поцілунок в очі; – фруктовий поцілунок; – небезпечний поцілунок з легким покусуванням губ; – контрастний поцілунок, коли чергуються губи і язик.

Як правильно цілуватися в 12 – 13 років? 12-13 років – підлітковий вік, період статевого дозрівання, а значить період першої яскравої закоханості і потягу до протилежної статі.

Що необхідно знати в цьому віці про поцілунки? Поцілунок – інтимний, особистий момент і в цьому віці не варто дарувати свій перший поцілунок людині, яка Вам не подобається або не дорога. Поцілунок – це спільна дія Вас і Вашого партнера. Тому прислухайтеся і відчувайте все, що відбувається, коли Ви цілуєтеся. Ви повинні отримати задоволення від поцілунку удвох. Поцілунки в цьому віці можуть бути різними – з язиком і без. Для підлітків поцілунок з язиком є тим забороненим плодом, який вони мріють спробувати. Але ось закохані пари навіть в підлітковому віці віддають перевагу більше класичним поцілункам. Практика при поцілунках дуже важлива. Тому часто звучить порада – пробувати навчитися цілуватися на помідорі. Не смійтеся і пробуйте відточувати свою майстерність. Поцілунки мають бути м’які і ніжні. Грубість і сила ніколи не підкорювала жодне серце. При першому поцілунку розслабтеся, не будьте скутими. Принцип “чим глибше язик у роті, тим краще поцілунок” не вірний, оскільки може викликати негативне відношення і до поцілунків, і до Вас.

Багато хто вважає, що справжні поцілунки в 12-13 років дуже навіть маловірогідні, що для справжніх поцілунків потрібно підрости. Але ж ніхто не відміняв справжню любов і трепетне відношення один до одного. Говорити про поцілунки можна довго. Адже ця тема була цікава з давніх часів і залишається актуальною сьогодні. Відповісти на усі питання і отримати чіткі рекомендації про те, як правильно цілуватися вперше і що робити під час поцілунку, якщо тобі 12-13 років немає. Так само як і немає чітких вказівок або поетапної інструкції як навчитися цілуватися з язиком або взасос.

Головна порада: у будь-якому поцілунку бути природним, чуттєвим і прислухатися до себе і бажань партнера. Тоді Ваш поцілунок буде найкращим, тому що він буде особливим.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: Як правильно цілуватися, Як правильно цілуватись

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *