Як сподобатися хлопчикові, хлопцю і чоловікові, сподобатися дівчинці, дівчині та жінці?



Як сподобатися хлопчикові, хлопцю і чоловікові, а також сподобатися дівчинці, дівчині і жінці. Як сподобатися чоловікові? І як же можна сподобатися чоловікові дорослому і не дуже? Постарайтеся посміхатися як можна частіше. Ви повинні мати котячу грацію. Чоловіки це люблять. Та і вам теж не погано. Адже це виглядає дуже красиво.

Не говорити голосно. Чоловіки цього не переносять (хоча, скажу по дуже великому секрету: я жінка і теж ненавиджу, коли говорять дуже голосно або кричать).

Будьте кокеткою. Але не переборщіть! Перебір – це теж погано.

У вас з рота не повинно погано пахнути. Цього теж ніхто не любить, не лише чоловіки.

Не проявляйте агресію, принаймні доки ви знаходитеся поряд з ним. Та і взагалі, будьте добріші!

Не скаржтеся йому на своє здоров’я! Навіщо йому потрібна пані з купою болячок?

Зайва спокусливість. Бути спокусливою дуже навіть добре, але якщо ви перестараєтеся, то чоловік просто побоїться підійти, оскільки боятиметься отримати відмову, хоч і сподобатися чоловікові вийде.

Ніколи не поводьтеся так само як він! Мужеподібність ніколи в моді не була. Будьте жіночною і милою.

Демонстрація незацікавленості в нім. Не хочеш і не потрібно!- подумає ваш чоловік і навіть не спробує до вас підійти. Цю зброю на нім застосовувати теж не потрібно.

Погляд. Треба дивитися на чоловіка так, щоб він відчув це, і коли Ви почнете зустрічатися поглядами і він буде його на Вас зупиняти, то тут вже не складно зрозуміти, що сподобалася цьому чоловікові і він робитиме перші кроки, якщо вистачить сміливості, іноді треба трішки допомогти йому в цьому.

Спілкування. Вам треба уміти слухати його! Чоловіки це цінують в жінці. Але на ваші репліки він не зверне особливої уваги. Звикайте!

ОБОВ’ЯЗКОВО! Уміння смачно готувати. Це повинна уміти кожна жінка у якої є руки. Якщо не умієте, то вчіться і скоріше, це може сильно допомогти сподобатися чоловікові. Як кажеться, шлях до серця чоловіка лежить через шлунок і це частково так :-)

Ви повинні мати загальні теми для розмови. Може ви вчилися в одному внз? Чи у вас є загальні інтереси? Якщо вже загальних тем зовсім-зовсім немає, то поговоріть про його роботу. Чоловіки люблять розповідати про свої досягнення.

Познайомся з його друзями. Якщо ти їм сподобаєшся, то справа в капелюсі. Ти закріпила свої позиції. Адже для багатьох людей, не обов’язково чоловіків, дуже важлива думка друзів і рідних.

І остання корисна порада. Для того, щоб сподобатися чоловікові треба поєднувати в собі декілька якостей: коханки, домогосподарки, мами, колеги по роботі і друга. Загалом завдання це нелегке, але я вірю, що ви впораєтеся і заберете собі самого класного чоловіка. ;)

Як сподобатися жінці?

Як відомо жінки дуже вередливі істоти. І як же сподобатися одній з цих капризульок? Якщо Ви вже знаєте як познайомитися з дівчиною і зробили це, то ось декілька корисних порад для стосунків.

Розпочніть розмову з того, що похваліть її. Жінки люблять вухами! Пам’ятайте цю істину. Скажіть, що у неї дивовижна сукня або що, вона дуже красива і вам би хотілося почути, наскільки прекрасний її голос. Загалом придумайте що-небудь. Жінки люблять романтику і компліменти. Будь-яка жінка це любить. Говоріть про те, що цікавить її. Використайте увесь “арсенал” способів і сподобатися жінці буде набагато простіше.

Подзвоніть їй не раніше, ніж через декілька днів. Але тут теж важливо не перестаратися. Не пізніше, ніж через два дні. При наступній зустрічі обов’язково зверніть увагу, що сьогодні вона дуже радісна або навпаки втомлена. Поговоріть з нею про її внутрішні переживання. Це зблизить вас.

На перших побаченнях не витрачайте надто багато. Це допоможе визначити чи подобаєтеся жінці ви чи ваш гаманець. Але і не будьте скупі. Скупість жінками дуже зневажається. Дивіться фільми, які подобаються їй, бажано разом.

Не будьте занадто нав’язливим і не показуйте своїх почуттів занадто рано, щоб сподобатися жінці.

Жінкам подобаються чоловіки, які стежать за собою і добре одягаються. Приведіть нігті в порядок, причешіться. Та що я вам розповідаю! Ви ж на побачення йдете!

Не кваптеся знайомити її зі своїми друзями. Її подруг теж намагайтеся уникати. Принаймні зараз, на початковому етапі ваших стосунків.

І ще одне. Намагайтеся їй догоджати, але не у всьому. Інакше ваша дама серця сяде вам на шию.

Як сподобатися хлопцю (13, 14, 15, 16 років)?

У цій статті, милі дівчата, я розповім як сподобатися хлопцю 13-16 років. Прочитайте для ознайомлення статтю як познайомитися з хлопцем. В принципі, все не так вже і складно. Перше, на що звертає увагу будь-яка людина(неважливо якої він статі) це зовнішність. Я думаю жодна дівчина, яка не стежить за собою не чує в слід таких фраз типу: ”Вау, який у тебе внутрішній світ!”.

Тепер, якраз про внутрішній світ. Це теж важлива складова. Начитані дівчата завжди набагато цікавіші! Вони можуть підтримувати розмову на різні теми.

Дівчина не повинна палити і пити. Замисліться, вам адже ще і дітей народжувати! Та й цілуватися з дівчиною, яка палить це те ж саме, що попільничку облизувати! А милуватися на ту, що валяється під крамничкою або слухати особу, що несе п’яне марення, ще гірше. Йдемо далі і краще дізнаємося як сподобатися хлопцю 13 – 16 років і більше. Намагайтеся проводити зі своїм об’єктом обожнювання більше часу, кличте гуляти, дзвоніть іноді, але не будьте занадто нав’язливою.

Не поводьтеся занадто розбещено. Будьте скромніші. Це завжди в моді.

Не брешіть про себе. Це відштовхує. Чи не означає це, що ви брехатимете і в інших аспектах? Будьте собою! Не потрібно намагатися бути схожою на дівчину, яка йому подобалася до вас. Це буде просто позерство. І люди про вас думку поміняють і він.

І нарешті, розкажіть йому про свої почуття! Навіть якщо він вам не відповість взаємністю, нікому від цього гірше не стане.

Як сподобатися дівчині (11, 12, 13, 14, 15, 16 років)?

Перше – це, звичайно зовнішність. У цьому віці дівчини звертають увагу в основному на зовнішність. Доглянутий і акуратний хлопець виглядає набагато краще, ніж замурзаний обідранець, адже так?;)

Піклуйтеся про дівчину. Водіть її в кіно, даруйте квіти(тим паче, що у наш час це роблять не так вже і часто), віддавайте свою куртку в прохолодний вечір, проводжайте її до будинку і т. д. Деякі дівчата шукають хлопця і друга за сумісництвом. Будьте готові її вислухати і допомогти порадою. Адже це не так вже і важко, правда? І їй приємно і вам плюс.

Будьте “поганим хлопцем”. Деяким дівчатам дуже подобається такий типаж хлопців. Повторюю ще раз деяким, а деяких дратує. АЛЕ! Це не означає, що треба ставати злочинцем! Досить просто поводитися круто.

Ніколи не дозволяйте байдужості в розмові з нею. Навіть якщо вам зовсім-зовсім не цікаво! Вислухайте її, дайте пораду, якщо зможете, заспокойте. Але, головне – це вислухати. Використовуючи ці способи у Вас буде більше шансів сподобатися дівчині 11, 12, 13, 14, 15, 16 років і більше.

Завжди проводжайте її до будинку. Це дуже приємно. Говоріть приємні і ніжні слова, але не переборщіть! Надто багато – це теж погано. Головне – це залишатися собою за будь-яких обставин.

Готово! Ви чудові і у вас є дівчина.

Як сподобатися хлопчикові, якщо йому 11, 12, 13, 14, 15 чи 16 років?

Я, думаю завдання перед нами стоїть не таке вже і складне. Сподобатися хлопчикові можна по-різному. Спробуй більше з ним розмовляти, але не потрібно себе ставити вище інших (хлопчики неособливо це люблять ;))

Хлопчики не люблять, коли їх критикують або перебивають, коли їх відволікають від чогось важливого, коли про них надто багато розповідають стороннім людям. Не зациклюйся тільки на ньому, адже є і інші! Навкруги повно інших милих і симпатичних хлопчиків ;)

Дізнайся, чим він захоплюється. Почни захоплюватися тим самим і у вас з’явиться багато спільних тем! Адже це дуже цікаво розмовляти з людиною на тему, в якій ви обоє обізнані. Коли стосунки між вами будуть дружніми – запроси його додому на чай. Поп’єте чайок, подивитеся фільм або мультик і все буде прекрасно ! Стосунки між вами покращають і час проведете добре. ;)

В основному хлопчики шукають собі подругу. Треба мати багатий духовний світ. Бути доброю, чуйною, скромною і охайною. Треба уміти не лише носити плітки, але і підтримувати розмову на різні теми. І головне треба уміти слухати про його перемоги і успіхи. Тоді у тебе є усі шанси сподобатися твоєму об’єкту обожнювання. Успіхів!

Як сподобатися дівчинці(11, 12, 13, 14 років)?

Ось тут головне – не пересмикати за кіски ;) Якщо дівчинка вами цікавиться, то починайте за нею доглядати. Ну, а якщо ні, то моя вам пораду: спробуйте придивитися до іншиї дівчинки. Як доглядати за дівчинкою в цьому віці? Спершу проводьте з нею більше часу. Кличте гуляти, дзвоніть їй, пишіть в інтернеті. Це буде їй приємно. Постарайтеся дізнатися чим вона захоплюється. Почніть захоплюватися тим же самим. Хваліть її частіше.

Як сподобатися дівчинці 11, 12, 13, 14, 15, 16 років.

Вчитеся в одному класі? Чи може, ти старший, ніж вона? Запропонуй їй допомогу з уроками. Тим більше робити уроки разом – набагато веселіше! І їй приємно, і ти повториш.

Ніякого мату! Дівчатка люблять хлопчиків, які не використовують лайливих слів.

Не занадто нав’язуйся. Якщо дівчинка придумує неймовірні причини, аби з тобою не гуляти, то шансів у тебе нуль.

Запропонуй їй куди-небудь сходити. Неважливо, чи це буде кіно, кафе або цирк. Обов’язково(!) заплати за неї. Дівчатка люблять, коли за них платять. Але тут дуже важливо бачити різницю коли ти сам цього хочеш і коли тебе використовують, тому вчися відчувати цю грань, щоб сподобатися дівчинці 11, 12, 13, 14, 15 і 16 років.

Запропонуй їй свою допомогу і захист в надзвичайних ситуаціях. Навіть, якщо їх не буде, то все рівно приємно, коли є на кого покластися у будь якому випадку.

Коли йдеш з нею гуляти, намагайся приносити їй різні смаколики (тільки, дивися не розгодуй свою привабливість ;) Ну, і на цьому все .

Як сподобатися колишньому хлопцю?

Спочатку питання: а за чиєю ініціативою ви розлучилися? За вашою? Тоді, можливо, ви йому досі подобаєтеся. Особливо якщо ваш хлопець меланхолік. Якщо ж, хлопець кинув вас? Сподобатися колишньому хлопцю можна різними способами і ми їх розглянемо.

Наприклад, ви йдете гуляти з компанією і він теж там. По-перше ви повинні виглядати ідеально. Для того, щоб милуючись на цю красу він зрозумів, що втратив. Якщо він заговорить з вами – відповідайте. Але ні в якому разі не починай діалог перша. Не цікавтеся тим, як у нього справи, як робота, чи знайшов він собі кого-небудь. Навіть, якщо вам дуже цікаво. Нехай думає, що вам все рівно.

Не дозволяйте собі сумувати! Цікавтеся іншими хлопцями.

Запишіться в спортзал, наприклад. Там часто з’являються красиві і цікаві чоловіки.

Ходіть в клуби. Розважайтеся. Ви тепер вільні.

Спробуйте заощадити велику кількість грошей, для того, щоб одного прекрасного дня піти і витратити все до копійки. Це дуже підніме настрій. Шопінг ніколи до поганого не доводив ;) Не зациклюйтеся на тому, щоб його повернути і сподобатися колишньому хлопцю наново. Навпаки, поставте собі за мету знайти нового хлопця, який буде кращий, ніж старий. А ось якщо він сам запропонує зійтися знову, то відмовтеся. Він може у вас після цього і не закохається, але нехай відчує образу. Вам, між іншим, теж образливо було.

Не бігайте за ним. Чи ви хочете підняти його самооцінку до небес? Ні, ні, ні. У нас стоїть інше завдання.

Ось, в принципі, і все. Сподіваюся, ці нехитрі поради вам допоможуть.

Як сподобатися однокласникові хлопчикові або дівчинці?

По-перше, скільки вам років? Якщо, ви в четвертому класі, то навіщо він вам потрібний? Пройде декілька років і він думатиме як вам сподобатися ;)

Як сподобатися однокласникові?

Ви вже знайомі, так що ви можете підійти і спокійно розпочати з нього розмову. На ту тему, яка цікава йому. Ви ж однокласники, тому повинні, хоч би поверхнево знати хто, чим захоплюється. Ви маєте бути готові до засудження з боку іншої частини класу. Адже не усім дівчаткам сподобається, якщо ви заберете собі найкрасивішого хлопчика в класі.

Частіше розмовляй з ним на перервах, сідайте за одну парту, ходіть додому разом.

Не поспішайте говорити йому про свої почуття. Спершу постарайтеся стати для нього кращим другом. Ходіть один до одного у гості, робіть уроки разом, гуляйте разом . В принципі, однокласник такий же хлопчик, як і усі інші і ніяких особливих дій від вас не потрібно.

Не лайся. Це негарно не лише для хлопчиків, а взагалі.

Будь веселою і доброю. Намагайся завжди вислухати його і допомогти порадою або, хоч би підбадьорити.

Не починай пити або палити, щоб сподобатися однокласникові. Це не зробить тебе старшою в його очах. Швидше навпаки.

Стеж за собою. Усім подобаються милі і красиві дівчата. Якщо тобі його не завоювати, то спробуй сподобатися кому-небудь з його друзів. У нього прокинеться почуття лідерства і він спробує тебе відбити.

А взагалі запам’ятай : це хлопчики повинні бігати за дівчатками, а навпаки. Удачі вам, дівчатка, у ваших любовних пригодах!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як сподобатись однокласнику, як понравитись хлопцю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *