Самостійний масаж простати в домашніх умовах



Масаж простати в домашніх умовах або краще звернутися в салон, лікарню? Перед тим, як приступати до виконання самостійного масажу простати в домашніх умовах, необхідно враховувати, що якщо лікувальний масаж простати буде проводиться не правильно або у людини є протипоказання до цього виду масажу, тоді підвищується ризик нанесення здоров’ю серйозної шкоди.

В основному в чоловічій передміхуровій залозі відбуваються запальні процеси, які тим або іншим способом пов’язані з серйозними захворюваннями, які були викликані різноманітними інфекціями, також негативну дію робить надмірна стриманість або надлишок інтимних зв’язків.

Якщо знаєте як правильно робити масаж передміхурової залози, то виявляється позитивна дія на тканини передміхурової залози, а також нервові волокна. Якщо проводиться процес самостійного масажу простати, тоді відбувається активація яєчок, м’язів статевого пухиря і насінних бульбашок. За умов правильного проведення масажу простати в домашніх умовах, спостерігається значне підвищення потенції, а також виявляється позитивна дія на загальний стан здоров’я чоловіка. Завдяки регулярній і правильній самостійній дії на передміхурову залозу, з’являється унікальна можливість значно збільшити тривалість статевого акту, особливо якщо Вам ще зроблять еротичний масаж правильно.

Правильне положення пацієнта при масажі простати (передміхурової залози). Фахівці рекомендують за два дні до початку самостійного масажу передміхурової залози провести спеціальну процедуру по антиінфекційній терапії, тобто у людини не повинно бути ніяких ознак наявності яких-небудь гострих запальних процесів. Якщо провести масаж простати вдома дуже рано, тоді можна тільки посилити і без того важку ситуацію, тобто станеться посилення запального процесу, що протікає в організмі. Також дуже важливо, щоб під час процедури масажу пацієнт займав правильне положення. В основному цей вид масажу виконується, коли пацієнт знаходиться в колінно-ліктьовому положенні, значно рідше пацієнт може знаходитися в положенні лежачи на підлозі, при цьому мають бути зігнуті ноги в колінах (дуже важливо, щоб коліна розташовувалися біля грудей).

Головною умовою для початку цього виду масажу є наявність повного сечового міхура, тільки за цієї умови масаж буде проводиться правильно і від процедури буде максимальна користь.

Технологія правильного самостійного проведення масажу простати в домашніх умовах: масаж простати, рухи, прийоми. На праву руку надівається гумова рукавичка, потім наноситься вазелін на вказівний палець і його потрібно ввести в пряму кишку. Після цього проводиться масажування простати, яке складається з двох основних етапів; – під час першого етапу використовуються прийоми для легкого погладжування. Це дуже важливо при перших процедурах. Рухи повинні спрямовуватися зовні у напрямку до вивідних протоків, потім згори і до середньої лінії. Заборонено робити різкі і занадто інтенсивні рухи, оскільки це може привести до появи больових відчуттів; – під час другого етапу проводиться легке натискання на простату, при цьому повинна поступово збільшуватися інтенсивність натискання. Якщо самостійний масаж простати в домашніх умовах проводиться правильно, тоді у пацієнта не повинні з’являтися неприємні больові відчуття, про це повинен знати пацієнт, і якщо з’являться неприємні відчуття, він повинен повідомити про це.

Після того, як промацують щільну залозу, повинне статися сильніше натискання, а при опрацюванні м’якої залози проводиться зменшення тиску. Під час цього масажу дуже важливо ретельно пропрацювати усю передміхурову залозу, у тому числі і краї залози.

Протипоказання до масажу простати. Не дивлячись на всі переваги цього виду масажу, він має і ряд протипоказань – геморой, туберкульоз в передміхуровій залозі, аденома простати, епідидиміт, підвищена температура у пацієнта, тромбоз.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: масаж в домашніх с женой ератичски, масаж простати в домашніх умовах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *