Як часто треба і можна займатися сексом?



Мало людей знають, що секс здатний не лише подарувати чуттєву насолоду, але і неймовірно корисний для здоров’я кожної людини. Про це сьогодні говорять професійні сексологи. Секс несе користь для здоров’я і чоловіків, і жінок, при цьому займатися ним можна у будь-якому віці і необмеженій кількості. Не варто вірити тим людям, які твердять, що секс шкідливий, навпаки – шкідлива його повна відсутність, також негативно може позначитися на здоров’ї нерегулярний секс. Як часто треба займатися сексом, Ви дізнаєтеся із нашої статті. Звичайно, для цього треба знати, як познайомитися з дівчиною, щоб було з ким ним займатися. :-)

Чи треба часто займатися сексом?

Багато хто цікавиться, як часто можна вдаватися до інтимної близькості. Секс здатний зняти напругу, що накопичилася, при цьому він забезпечує дуже міцний і здоровий сон. Організм отримує не тільки багато чуттєвих задоволень, але і досить серйозний стрес, після чого він може нарешті повністю розслабитися і людина занурюється в глибокий, а головне спокійний сон. Тому, якщо ви часто страждаєте від безсоння, не варто пити снодійне, краще засіб проти безсоння – це регулярне зайняття любов’ю. До того уранішній секс здатний замінити зарядку вранці. І не варто слухати тих людей, які із упевненістю твердять, що після уранішнього сексу буде дуже важко налаштуватися на робочий лад.

Після такої дуже приємної розминки у вас з’явиться заряд бадьорості і енергії, ви відчуєте, як у вас наростає просто непереборне бажання працювати. Хотілося трохи детальніше розглянути, яку користь секс здатний принести здоров’ю людини. Він чинить позитивну дію на стан м’язів людини, приводить їх в тонус, сприяє поліпшенню роботи серцево-судинної системи. Коли людина займається сексом, відбувається прискорення серцебиття, збільшується число скорочень, набагато активніше починає рухатися судинами кров. Можна сказати, що секс є хорошою зарядкою для вашого серця, до того ж цей дуже приємний процес чинить позитивну дію на кровоносну систему людини, завдяки чому проводиться ефективна профілактика утворення варикозу.

Якщо у вас буде хороший кровообіг, ви почнете почувати себе значно краще, покращає ваш зовнішній вигляд, зміниться стан шкіри і колір обличчя на краще. Також позитивна дія виявляється на стан волосся, оскільки, завдяки хорошому кровообігу, воно починає рости набагато інтенсивніше, припиняється ламкість і додається природний об’єм. Чим швидше рухатиметься кров кровоносними судинами, тим ефективніше живитимуться цибулини. Якщо Ви цікавитеся, як часто треба займатися сексом, то відповідь – чим частіше, тим краще.

Давайте розглянемо, як секс впливає на здоров’я жінки. Завдяки регулярному сексу відбувається нормалізація менструального циклу, також знижується ризик утворення і розвитку ендометріозу. Завдяки зайняттю сексом протягом півгодини можна позбавитися від 600 калорій. Тому значно корисніше займатися сексом і худнути, ніж пити хімію і виснажувати свій організм жорсткими дієтами. Мало жінок знають про те, що однією з головних причин безпліддя є саме функціональні розлади, запобігти яким можна завдяки регулярному зайняттю сексом.

Нормалізується вироблення гормонів, що зводить до мінімуму ризик утворення безпліддя. Чи можна часто займатися сексом? Найкращим засобом проти стресу є регулярний секс, оскільки він стимулює поліпшення настрою і життя починає сприйматися в позитивному світлі. Завдяки регулярному сексу з коханою людиною з’являється почуття захищеності, упевненості в завтрашньому дні і відчуття затребуваності. А сексуальне незадоволення здатне зробити навіть життєрадісну людину злою і дуже дратівливою. Можна також і займатися сексом по телефону, цікаво – як саме?


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як часто можна займатися коханням, як часто можна займатися сексом

Коментарі 1 коментар

  • Може ви мали на у вазі тантричний секс? Бо звичайний “перепихон” з випусканням сім’я принесе чоловікові втому, сонливість, апатію, спадання життєвої сили, швидше старіння через виснаження мікроелементів організму. Затрати на вироблення сім’я дуже великі. Тому порада “чим частіше, тим краще” це повна нісенітниця для більшості чоловіків. Якщо в тілі є проблеми, навіть не значні – так можна втратити ресурси для відновлення та отримати сильний стрес. Також – чим більше сексу, як і будь-якого іншого задоволення, тим менший виникає до цього інтерес. Це закон перенасичення органів чуття. Думайте, читайте, шукайте, аналізуйте та все перевіряйте по сім разів, перше ніж вірити першому зустрічному “чтиву”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *