Як змусити слухати себе жінку, чоловіка?



Діалог – це словесний танець, в якому є свої такт і ритм, а партнери гармонійно взаємодіють один з одним. Щоб вирішувати проблеми, навчиться непомітно впливати на переговорний процес. Якщо ви хочете змусити слухати себе, бути почутим і правильно зрозумілим співрозмовником, застосовуйте прості і ефективні прийоми спілкування:

1) Частіше називайте співрозмовника на ім’я. Знеособлене звернення створює психологічну дистанцію і заважає налагодити контакт. Ім’я – це одно з перших слів, яке запам’ятовує і освоює кожна людина. Вимовляйте його саме так, як подобається вашій коханій людині.

2) Почніть розмову або з нейтральної теми, або з того, що цікаво для вашого партнера. На це піде трохи часу, зате створить позитивний фон для розмови.

3) Прийміть ту ж позу, в якій сидить або стоїть співрозмовник, як би “віддзеркалюючи” його. Спробуйте повторювати інтонацію, рухи, міміку. Таким чином ви знімете підсвідомі бар’єри спілкування.

4) Навчіться не лише говорити, але і слухати щоб допомогти партнерові висловитися, використайте, так зване, “підтримувальне слухання” – підбадьорливо дивіться на нього, кивайте головою, піддакуйте. Будьте терплячі і спокійні, дайте людині договорити фразу до кінця, не перебивайте її.

5) Сформулюйте думку, яку ви хочете донести, дуже коротко. У одній фразі, що складається приблизно з 20 слів, передайте сенс повідомлення. Пізніше можна повторити все те ж саме іншими словами, розшифрувати те, що залишилося не зрозумілим.

6) Якщо ви хочете в чомусь переконати співрозмовника, правильно вибудовуйте аргументи. Розпочніть з того, який притягне його увагу до теми, що цікавить вас. Потім пред’явіть дещо менш вагомих аргументів, даючи партнерові час на обдумування. І тільки у кінці повідомите найважливіший аргумент, який схилить партнера до прийняття потрібного вам рішення.

7) Щоб переконатися, наскільки правильно вас зрозуміла людина, у кінці бесіди поставте йому “контрольне” питання, на яке не можна відповісти односкладово ” та або ні”. Ваше завдання почути від співрозмовника, що саме він зрозумів з діалогу.

Такі прості рекомендації допоможуть вам легко порозумітися, змусити уважно слухати себе як жінку, так і чоловіка. Ці поради універсальні і діють практично у будь-яких ситуаціях.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: що пхають дівчата в вагіну шоб кінчити, Як змусити його сибе слухати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *