Чоловік егоїст – що робити? Як жити з чоловіком-егоїстом?



Якщо ваш чоловік егоїст, то життя схоже на гру в одні ворота: скільки б ви не намагалися йому догодити, ваші старання залишаться неоціненими. Єдине, в чому чоловік-егоїст буде солідарний з вами, так це в любові до його персони.

Чи можна зробити стосунки з чоловіком-егоїстом гармонійними, змусити його зважати на ваші інтереси? Чоловік егоїст, що робити далі? Чи є вихід? Виявляється, так! Тільки міняти вам припаде… себе. Адже ви дозволили йому сісти вам на шию – це був ваш вибір. Жінки часто сподіваються, що вони зможуть “заслужити” любов, намагаючись проявити себе з кращого боку і думаючи, що партнер колись оцінить цю жертовність і відповість тим же. Але подумайте самі: навіщо напружуватися і щось міняти, коли і так все добре?

Як жити з чоловіком егоїстом:

1) Постарайтеся засвоїти, що найважливіше у вашому житті – це ви. Але зробіть це не так, як ваш улюблений хлопець егоїст, а щиро, повірте у важливість і винятковість себе як особи. Про любов до себе сурмлять усі жіночі журнали, але на ділі все виявляється складніше: заважають вироблені роками стереотипи. Розпочніть з практичних речей: наповніть своє життя подіями, що приносять вам радість, частіше ставте собі питання: “А чого хочу саме я”?

2) Вчіться висловлювати свої побажання вголос, адже ваш партнер не уміє читати думки. Не потрібно здійснювати революцію, висуваючи вимоги і ультиматуми. Просто говоріть улюбленому чоловікові про те, що відчуваєте, щиро і без страждального виразу обличчя.

3) Не чекайте миттєвої і правильної реакції чоловіка на ваші слова. Будь-якій людині, тим паче чоловікові, що більше звик до егоїзму, треба час осмислити нові правила гри, тим більше що він не звик чути інші думки і зважати на вас.

4) Жінки часто провокують чоловічий егоїзм своїм відношенням до представників сильної статі як до вередливих дітей. Сприймайте партнера як дорослу, самодостатню людину, яка цілком в змозі забезпечити себе харчуванням. Живіть радісно і не мучте себе, якщо не встигнете приготувати їжу через те, що йдете в театр.
Вірте в себе і свого улюбленого чоловіка. Звичайно, ідеальних людей не існує, але прагнути поліпшити своє життя потрібно постійно.

Ознаки нездорового егоїзму: 
– Рішення власних проблем за рахунок інших людей.
– Нав’язування своєї думки оточенню.
– Вимоги виконувати усі примхи і капризи, відмовляючись при цьому йти назустріч іншим.
– Небажання признаватися у своїй неправоті.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: чоловік егоїст, як жити з чоловіком егоїстом

Коментарі 3 коментарі

  • Моя порада жінкам – уважніше обирайте собі чоловіків! І тоді не доведеться жити з єгоїстом. Як то кажуть: “Очі бачили що брали…”)) Але також згодна із тим, що бувають випадки, коли жінки самі провокують єгоїзм. Так що для початку пошукайте в собі проблеми і недоліки.

    • однозначно потрібно йти від такої людини геть, він ніколи ваші старання не оцінить, тут любові немає а лише буде користь, вас будуть використовувати і все. Біжіть від таких відносин геть і навіть н озирайтеся.

  • а що робити якщо дуже кохаєш такого собі егоїста?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *