Як створити домашній затишок?



Завдання кожної жінки – створити будинки затишне гніздечко, куди охоче поспішатимуть з роботи і школи чоловік з дітьми. Зробити це дуже просто! Необхідно додати у свій інтер’єр милі дрібниці, які подарують будинку теплоту і оригінальність. Які дрібнички бажано мати у своєму домі?

На журнальному столику або камінній полиці дуже оригінально виглядатиме пісочний годинник. Це відмінний варіант для вітальні або кабінету. Кожному гостю захочеться їх поторкати і перевернути, щоб насолодитися відчуттям швидкоплинності часу.
Багато тепла і затишку кімнаті подарують м’які подушки. Повірте, їх не може бути багато. Розкладіть великих і маленьких подушечок на крісла, кушетки, ліжка, а в дитячій кімнаті і на підлогу. Ви відразу помітите, як потепліє атмосфера у будинку.
Легкий ефект таємничості і вишуканості ви можете отримати, розставивши по будинку ароматичні свічки в красивих свічниках. Особливо доречні вони будуть у ванній кімнаті, вітальні і спальні. Уявіть, як приємно буде погасити увечері електричне світло і вести з чоловіком довірчі бесіди при засвічених свічках.

На стіни в кімнатах обов’язково повісьте сімейні фотографії в оригінальних і стильних рамочках. Буде відмінно, якщо ви вкладете в них частинку своєї душі і зробите рамочки своїми руками. Повірте, це прекрасно – щодня споглядати щасливі і яскраві моменти зі свого життя.
Багато затишку і тепла у будинок приносять також паперові книги. На жаль, вони починають помалу відходять в минуле, але не треба відмовлятися від них назовсім! Заведіть спеціальну книжкову полицю і почніть збирати свою власну домашню бібліотеку.
Не забудьте про різноманітні статуетки і сувеніри. Вони є не лише відмінною прикрасою будинку, але і пам’яттю про ті місця, в яких ви побували.

Чарівність і легкість вашому житлу нададуть квіткові композиції. У літній час прикрашайте кімнати вазами з живими квітами, а взимку складайте екібани з сухоцвіту. Окрім зрізаних кольорів, ні один будинок не може обійтися без кімнатних рослин. Приємна свіжа зелень не лише заспокійливо впливає на нерви, але і насичує повітря киснем.

Велику увагу слід приділити декору вікон. Грамотно підібрані красиві штори можуть перетворити будь-яку кімнату на затишне і комфортне місце, в якому приємно знаходитиметься. Не бійтеся експериментувати із затисками для штор. Відійдіть від класичних стандартів і спробуйте надати вашим кімнатам родзинку. Пам’ятайте, теплота і затишок вашого будинку тільки у ваших руках! Творіть і робіть ваше житло красивим і неповторним.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як створити домашній затишок, літне екібани для новачків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *