Як вибрати блендер?



Хто з домогосподарок не хотів би полегшити стомливу роботу на кухні? В наші дні в магазинах продається багато різних електричних помічників. Давайте розберемося, як вибрати блендер з безлічі пропозицій, якими повні полиці магазинів.

Спочатку необхідно визначити для себе, які роботи Ви хотіли б виконувати за допомогою блендера? Для першокласного кухаря, що готує величезну кількість різноманітних страв, експериментує на кухні, потрібний кухонний комбайн. Але він навряд чи виявиться зручним для простої домогосподарки. Це дуже громіздка річ, яка займатиме велику кількість місця. Його доведеться дуже довго мити, проблематично збирати-розбирати. А з величезного числа його функцій використати Ви будете не більше двох-трьох. Тому кращим вибором буде блендер.

Типи блендерів. Існує три основні типи блендерів: занурювальний, стаціонарний і комбінований. Вирішувати для себе питання як вибрати блендер потрібно ґрунтуючись на ті завдання, які Ви збираєтеся виконувати з його допомогою.

Занурювальний блендер є ногою з різними насадками. З його допомогою можна легко подрібнити цибулю, сухарі для паніровки і багато що інше. Чим більша у такого пристрою потужність, тим з найбільш твердими продуктами він в змозі впоратися. А ось коктейлі з його допомогою збивати не дуже зручно. Якщо у Вас в планах робота з гарячими продуктами, то ногу слід вибирати з металу. Подібна модель коштуватиме, звичайно ж, дорожче, та зате зможе витримати високі температури. А ось пластик вигідно виграє за ціною.

Блендер стаціонарного типу буде зручніший для збивання продуктів. Якщо Ви дуже любите коктейлі, то купуйте такий тип блендера. Вони схожі на чашу на підставці. Слід приділити увагу наявності функції самоочищення. Після закінчення роботи заливається трохи води, ненадовго включається блендер, після чого воду виливають. Блендер можна використати для чергових завдань.

Блендер комбінованого типу може в собі поєднувати функції як занурювального, так і стаціонарного. Він ще називається міні-комбайном. Якщо щось необхідно збити, то можна це зробити в чаші, а якщо подрібнити, то окремо можна використати ногу. Звичайно ж, це найдорожчий тип блендера, але він набагато зручніше і більш функціональний в порівнянні з іншими.

Відповіли для себе на питання як вибрати блендер? Тепер потрібно подивитися на матеріали з яких він виготовлений. Огляньте чашу стаціонарного і комбінованого блендера. Вона може бути виготовленою із скла або пластмаси. Скляні чаші вважаються гігієнічнішими, вони не темніють з часом, не вбирають неприємні запахи. Проте досить легко б’ються. Заміну такій чаші буде проблематично відшукати. І навпаки, пластмасова чаша має усі ці недоліки, але вона набагато міцніша. Новітні моделі мають чаші і спеціального складу, що поєднує в собі позитивні якості як скла, так і пластмаси.

Приємної роботи Вам на кухні!  


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *