Як навчитися танцювати вальс



Не бійтеся вчитися, адже вальс – це мистецтво! Як навчитися танцювати вальс, розповімо в цій статті. Вальс – це танець вічної краси. Назва його походить від давньонімецького слова “walzen” – крутитися, ковзати і крутитися в танці. Вам коли-небудь доводилося танцювати вальс? Якщо відповідь негативна, то скажу коротко і просто – нагода обов’язково випаде! Прощаючись зі школою, ми також виконуємо шкільний вальс, який надовго залишиться у вашій пам’яті особливим спогадом. Весільний вальс, який виконує закохана пара, подарує незабутнє задоволення і чудове враження молодим, а також зачарує весільних гостей. Його танцюють як артисти на концертах, так і спортсмени на своїх танцювальних турнірах, і просто люди на вечірках і банкетах, костюмованих балах і корпоративах.

Вальс – це король урочистості, символ романтичної любові, король балу. Він занурить Вас у прекрасну атмосферу красивих бальних суконь і чоловічих фраків, прекрасних мелодій і неповторних почуттів. Цей красивий, прекрасний, романтичний і ніжний танець змусить вас відчути бажання любити і бути коханим. Навчившись танцювати вальс правильно, Ви назавжди зможете звернути увагу саме на себе, вражаючи інших своєю грацією і пластикою. Міняються популярні ритми, музика і мода, але вальс був, буде і залишиться одним з улюбленіших танців в усьому всього світі. Усі ми завмираємо від захвату, коли на сцену сходять досвідчені пари і з легкістю крутяться в ритмі вальсу. Але це ніби легко, але насправді, – наполегливий результат постійної зібраності і праці. Під час танцю ми повинні не лише слухати мелодію, але і відчути її, і разом зі знаннями основних кроків для валькування це, як правило, гарантує відмінний результат.

Уроки танцю. Давайте згадаємо дитинство! Вальсування віддавна стало обов’язковим у великі свята, наприклад весілля, хрестини. Навіть у дитячих садах діток навчають його елементам, адже на дитячому ранку панує витонченість, пишність, плавність. Вальс є популярним в школах, університетах і інших учбових закладах. Далі відео, як навчитися танцювати весільний вальс. Що може бути прекрасніший для самовираження? Звичайно ж, танці! Ми частенько бачимо, як танцюють інші. У багатьох це добре виходить. Побачивши людину, яка рухається прекрасно і плавно, говоримо, що вона володіє дивом – технікою танців. Хочу зачепити саме цей аспект.

Як треба танцювати вальс правильно, і як же ми цьому повинні навчитися, запитаєте ви. А дуже просто, досить хоч би раз прочитати і опісля випробувати прочитане на практиці. Танці – це сучасний спосіб прекрасно провести вільний час, адже вони знімають напругу і дарують фізичну активність, бадьорий настрій, і прекрасну форму. Це як зайняття йогою вдома – ніби все виходить, але перевірити нікому. Тому давайте я розповім вам, як навчитися вальсувати. Безумовно, за допомогою професіоналів ви зможете навчитися танцювати вальс, як справжній танцюрист. Цей варіант вимагає від нас чималих грошей, оскільки зараз уроки не дешеві, а про індивідуальні заняття взагалі мова не йде. За 2-3 уроки ви отримаєте усього лише основу, але вам потрібна буде ще і практика. Навіть якщо ви наважитеся вчитися танцювати вальс самостійно (без допомоги тренера), то вам все одно потрібний партнер.

Декілька порад, як краще навчитися танцювати вальс.

Думайте, що ви вже зірка! Не бійтеся! Танцюйте! Тільки навчання дозволить швидко і дуже ефектно навчитися манерам танцю, набути уміння рухатися, відчути ритм танцю. Вальс – це танець, який здавна танцюють лише в парі. Що важливе в нім? Насамперед – це ритм. Ритм будь-якого вальсу рахують на раз, два, три: раз, два три; раз, два три; раз, два, три. Партнери в танці повинні торкатися тілами, а саме своїми центрами. Адже найщільніший контакт знаходиться в області животика. Коліна трохи згинаємо, кладемо праву ручу на лопатку і підтримуємо спину партнерки. Досить просто тримати її в тонусі і дати свободу рухам. Головне – правильно зафіксувати осанку. Також, треба знати про правильну позицію ніг. При русі назад ліву ногу відводимо. Ковзаючи подушечкою стопи, плавно переходимо на пальці, і знову на ступню.

Рухаємося в танці проти годинникової стрілки, розпочинаємо з правої ноги вперед /для партнера/, і закінчуємо лівою – назад. Права нога завжди йде тільки вперед і управо, ліва ж завжди йде тільки назад і вліво. Це буде нашими основними кроками. Якщо жінка розпочинатиме танець з правої ноги вперед, то чоловік, як правило, повинен йти з лівої ноги назад, в дзеркальному відображенні. Дівчина спочатку з правої ноги вперед, потім лівою ногою вліво, потім лівою назад, а правою ніжкою управо, правою ногою вперед. Хлопець кладе ліву руку на талію пані, правою бере її за руку. Дівчина кладе руку на його плече. Руки мають бути трохи напівзігнуті. Існує безліч видів вальсування.

Найпопулярніші – це віденський, бостон, дружба,, французький, фігурний, англійський. Вальс – це дійсно приголомшливий танець, за допомогою якого ви розвинете пластику, відновите правильну поставу і зробите ваші рухи напрочуд легкими і красивими. Ритм вальсу дійсно дуже корисний для нашого серця. І це не жарти. Учені довели, що ритм вальсу вибудовує серцевий ритм, і, слухаючи музику вальсу або танцюючи, ви вирівнюєте свої сердечні ритми, що позитивно впливає на стан організму. Займаючись уроками повільного вальсу з партнером, ви відчуєте ніжність, інтимність, спокій. Цей повільний, ліричний танець навчить вас легким і вільним рухам. З кожним практичним зайняттям ви танцюватимете вальс все краще й краще, створюючи враження польоту ластівки і невагомості. Тренуйтеся і тренуйтеся, і результати не змусять вас чекати!

Окрім навчання практично, можна спробувати навчитися танцю, скориставшись пошуком у всесвітній павутині, де ви без зусиль знайдете декілька десятків порад , зможете підібрати відповідну для навчання музику. Отож, обирайте для себе лише найкраще.

 


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як навчитися танцювати вальс, як танцювати вальс

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *