Як відкрити виробництво тротуарної плитки?



Інвестування у власну справу – найвдаліший спосіб вкладень. Займайтеся тим, що Вам до душі і одночасно затребуване на сьогодні, тобто гарантовано отримуйте дохід.

Виробництво бетонної тротуарної плитки – рентабельний вид бізнесу, він не вимагає великих вкладень. У міському благоустрої красива і міцна тротуарна плитка давно прийшла на зміну асфальтовим покриттям і завоювала любов не лише городян, але і дачників. Вулиці, сквери, площі, території перед приватними будинками і дачними ділянками перетворилися, завдяки сучасній тротуарній плитці. А ще тисячі доріг і тротуарів “чекають” свого нового покриття. Постійна потреба в тротуарній плитці пояснюється її відмінними якісними показниками і доступною ціною. А її чудові декоративні властивості варто відмітити окремо: різноманітність форм і забарвлень бетонної тротуарної плитки дозволяє втілювати в реальність найбільш унікальні ідеї. Саме тому, навіть, невеликий бізнес по виробництву тротуарної плитки приносить постійний дохід і дуже швидко окупається.

Кроки для відкриття виробництва тротуарної плитки. Пошук відповідних виробничих і складських приміщень. Вивчення ринку на прикладі конкуруючих фірм: в яких об’ємах, і за якою ціною вони роблять тротуарну плитку. Завчасний пошук постачальників сировини – цементу, піску, щебеню. Визначення майбутніх потенційних клієнтів. Ними можуть стати ремонтно-будівельні бригади, власники приватних будинків, невеликих магазинів, готелів, відкритих кафе.

Подумайте також і про те, що разом з тротуарною плиткою можна робити бордюр дорожній або садові камені і інші елементи садово-паркового декору. Вирішивши створити невелике підприємство, свій вибір краще зупинити на виготовленні продукції шляхом литва, як це робить лідер в індустрії тротуарної плитки завод “Автолад” http://plitkafasad.ru/. Лита плитка завжди затребувана покупцями і відрізняється за формами і забарвленням. Це оптимальний варіант співвідношення ціни і якості, як для самого виробника, так і для клієнтів. Технологія литва дуже проста і відрізняється низькою собівартістю. Хоча тротуарна плитка, виготовлена за технологією пресування, має більшу міцність і морозостійкість, але її виробництво обходиться значно дорожче. Пов’язано це передусім з великими витратами на електрику. Невеликій приватній фірмі складно знайти лінію, яка забезпечувала б необхідну потужність, тому виробництвом пресованої тротуарної плитки займаються частіше великі підприємства.

Відкриття власного виробництва – це правильне вкладення грошей, які завжди працюватимуть на Вас.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: виготовлення пресованої тротуарної плитки, розрахунок собівартості тротуарної плитки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *