Як назвати перукарню?



Кожен хоче мати свій бізнес і отримувати не поганий дохід, чи не так? Одним з найпопулярніших бізнес-ідей є відкриття перукарні. Багато підприємців перед відкриттям не можуть визначитися з назвою, ми вам розповімо про те, як краще і швидко вибрати назву.

Ну, як ж все-таки назвати перукарню?

Усі перукарні, що вже існують, діляться на три види. Після того, як ви визначитеся з темою, ви легко зможете придумати своїй перукарні просту і красиву назву.
Перший вид дуже важливий, необхідно виразити романтизм і жіночність, приміром, “надія”, “шик і блиск”, ” краса”, “світ любові” і так далі.
Другий вид просто жіночі імена, ” Настя”, ” Аліса”, ” Христина” і так далі.
Третій вид, який притягне велику увагу і інтерес, це, як правило, іноземні назви. Також, не варто забувати про екзотичні. Сюди підійдуть такі назви як: ” Дельфін”, ” Какаду”, ” Stili” і так далі.

Але і це ще не усе, спершу вам необхідно визначиться з класом вашого закладу, якщо ви вирішили створити перукарню вищого рівня, то і місце повинне йому відповідати. Тому ні в якому разі не варто забувати про елегантність і фантазію. При цьому, елегантній перукарні треба дати елегантну назву, краще що-небудь європейське.

Назва для перукарні економ класу

А що стосується економ класу те тут підійдуть прості назви, адже не багато хто здатний піти в дуже дорогий салон і віддати купу грошей. Тут підійдуть назви такі як “золоті локони”, “умілі ручки” ну і тому подібні.

Багато новачків вирішують виділитися з натовпу і придумати оригінальні назви, на жаль багато роблять грубі і безглузді помилки в цьому плані, такі як “лисий”, “веселий бешкетник” і все в цьому роді. Не думаю що, хто-небудь захоче піти в таку перукарню. Навпаки, цей заклад викличе багато негативних і смішних відгуків про це місце.

Тому визначитеся з тим, що робитимуть у вашому салоні. Ну, наприклад, якщо так робитимуть зачіски для неформалів, то підійде дуже різка і помітна назва, якщо ж салон весільних зачісок підійде щось ненав’язливе, для повсякденних зачісок і простих стрижок підійде назва, що говорить саме за себе.

Тому, перш ніж робити поспішні висновки, спершу необхідно подумати над класом салону, над тим, що там робитимуть і лише після усього цього давати назву перукарні.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як назвати перукарню, назви перукарень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *