Як відкрити юридичну фірму?



Сьогодні випускники юридичних вузів, попрацювавши у юридичній установі, починають думати про те, як відкрити свою юридичну фірму. Зрештою, це не так вже і складно, до того ж ваші витрати можуть компенсуватися упродовж року.. Конкуренція, безумовно, велика, але якщо враховувати, що щодня затверджують нові закони і правила, ця робота дуже перспективна. І якщо ви добре знаєтеся на юриспруденції, то ви можете скласти або проаналізувати готовий хороший бізнес-план, в якому врахуєте усі переваги і недоліки вашої фірми.

Для того, щоб відкрити юридичну консультацію, вам спершу необхідно дізнатися про деякі моменти в цій галузі, тобто: скільки у вас є конкурентів, які сильні сторони у кожного конкурента, які у них розцінки і за які послуги. Дізнайтеся, де у них знаходяться офіси, чого вони не врахували і яких помилок припускаються. Після цього вам необхідно проаналізувати ситуацію і визначити, як чужі недоліки зробити своїми перевагами. Також необхідно буде зібрати усю інформацію про конкурентів, зробити це можна за допомогою маркетологів або ж, якщо у вас немає грошей або ви не хочете на них витрачатися, можете відвідати конкурентів, видаючи себе за клієнта.

Вибір приміщення для юридичної фірми. Після усіх пройдених етапів, вам необхідно вибрати приміщення для юридичної фірми. Це можна зробити шляхом оренди приміщення або ж купити певну площу. Те, де розташована ваша фірма, також має велике значення. Якщо ваша фірма розташувалася в центрі міста, у вас буде не поганий потік клієнтів, але і витрати будуть вищі, ніж де-небудь на околиці міста. У перші місяці вам досить і 10 кв. метрів. Далі можна приступати до наступного етапу у відкритті фірми.

Що треба для юридичної фірми. Також ви не зможете працювати без певних матеріалів і обладнання. Тому треба придбати: факс; від кількості співробітників залежить те, скільки треба комп’ютерів; принтер можна мати і один, а також сканер; сейф для зберігання важливих і цінних речей; для затишку і комфорту – меблі; витратні матеріали (клей, папір, інше канцелярське приладдя). Наступним кроком буде набір персоналу, не обов’язково вибирати і шукати людей з досвідом, можна узяти на роботу і молодих, але грамотних фахівців, адже усі розпочинають з малого.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як відкрити юридичну консультацію, відкрити юридичну фірму

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *