Як відкрити шиномонтаж?



Цей вид бізнесу затребуваний і його популярність зрозуміла багатьом. Залежно від розмірів міста, росте попит на послуги цього виду бізнесу. Це, очевидно, чим більше жителів в місті, тим більше транспорту, а це потенційні клієнти.

У цій статті розповідається про те, що треба знати тим, хто захотів побудувати бізнес і відкрити сервіс послуг під назвою <шино-монтаж>. Що для цього треба, передусім, спершу необхідно зареєструвати ІП. Як Ви думаєте, скільки коштує відкрити шино-монтаж? Точно сказати не можу, все залежить від багатьох чинників, але приблизно порахувати не складно. Тут детальніше розписано як відкрити свій бізнес разом з устаткуванням.

Що треба, щоб відкрити шиномонтаж.

Для роботи майстрової, потрібно, передусім, устаткування, ось приблизний набір:

1. Устаткування для накачування коліс,

2. Шиномонтажний верстат,

3. стенд балансування,

4. плюс різні інструменти і витратні матеріали.

Тепер порахуємо витрати на устаткування, плюс оренда приміщень (площа залежить від кількості потенційного клієнта), плюс заробітна плата робітникам. Приблизна вартість відкриття сервісу цього виду послуг складає 150-200 тис. крб. Що б визначитися із зарплатою робітником, Ви можете подивитися інформацію в Інтернеті, по зарплаті в аналогічних сервісах послуг, бажано орієнтуватися на свій регіон. Так само можна прокотитися по своєму місту і дізнатися особисто про рівень зарплати. І ще, що б підвищити стимул працівникам, можна призначити відрядну платню праці, оклад плюс відсоток від вироблення.

Приміщення під шиномонтаж. Розташування місця шиномонтажу, повинно бути не далеко від автостради, великого скупчення транспорту, наприклад заправки і так далі. Зробіть додатково стоянку біля своєї майстерні. Є декілька типів клієнтів, це VIP-клієнти на дорогих іномарках і так далі, які вимагають хорошої якості сервісу і так звані клієнти на дешевих автомобілях і тому подібне, яких більше цікавить нижча вартість послуг. Звичайно, Вам захочеться мати VIP-клієнтів, але їм ще потрібно буде сподобатися, якщо це у Вас вийде, тоді дохід від таких клієнтів буде більш ніж відчутним.

Устаткування для шиномонтажу. Можна замовити, як в Інтернеті, для цього є Інтернет магазини і вся можлива реклама, так і у своєму місті, думаю, знайдеться ще декілька майстерень, які Вам щось порадять, може бути навіть на дуже вигідних умовах, погодяться здати Вам його в оренду або продати не дорого.

Шино-монтажні майстерні досить затребувані, питання чому? Відповідь проста, цей вид послуг матиме попит, поки є транспорт, а значить якщо не завжди, то ще дуже довго. У будь-якому випадку, навіть якщо Ваша майстерня молода, і Ви її тільки відкрили, клієнт все одно буде, та спочатку буде не легко. Тут важлива реклама, можна рекламувати в Інтернеті, роздавати візитки, листівки, розмістите в радіусі Вашої майстерні, відповідні розпізнавальні знаки. Ефект від реклами буде не дуже помітним, але як Ви самі розумієте, це питання часу, що знає одна людина, то знають як мінімум двоє людей, а що знають двоє, то знають четверо і так далі.

Сьогодні, подібних майстерень досить багато, а це означає, що велика конкуренція. Частенько акцент робиться не на ціну, а на якість послуг, що надаються. Вища якість, означає вищий рейтинг Вашої майстерні. Розробіть систему знижок, для Ваших клієнтів, такі системи є у тих, що поважають себе.. Люди розповідатимуть і радитимуть один одному саме Вашу шино-монтажну майстерню.

Термін, за який окупитися шино-монтажна майстерня складає приблизно один рік. При цьому її рентабельність дорівнюватиме 40-45%. Середній потік транспорту, яким надаватимуться Ваші послуги повинен дорівнює 15-20 автомобілям. Так само спостерігатимуться періоди спаду і підйому попиту на Ваші послуги, наприклад, восени і весною в період, коли всі власники автотранспорту перевзуються, попит, звичайно ж, буде рости.

Сума Вашого зростання доходів може доходити до відмітки 1000 %. При цьому не треба забувати грамотно підходити до питання організації бізнесу і в періоди підвищення попиту, працювати з персоналом і якістю послуг, що надаються. Можна додати до цього виду діяльності і такий як магазин автозапчастин.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: оренда приміщення під шиномонтаж львів, відкрити шиномонтаж що треба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *