Як вибрати ідею для нового бізнесу?



Багато початківців підприємців цікавить, яка бізнес-ідея буде найбільш прибуткова і потрібна. Адже постійний розвиток високих технологій, поява, у потенційних покупців нових потреб вимагає від підприємця ретельного аналізу ситуації на ринку. Вибираючи сферу для відкриття бізнесу, він повинен переконатися в тому, що його послуга матиме попит, і нова справа принесе йому гроші.

Міркуючи про те, який бізнес сьогодні в тренді, треба розглянути два аспекти. Перший. Бізнес, який затребуваний завжди. Другий аспект – це продукти, що нещодавно з’явилися, або послуги, які мають попит останні декілька років.

Які товари потрібні у будь-який час?

Звичайно, це предмети першої необхідності, продовольство, доступний за ціною одяг. Безумовно, кількість фірм, які займаються продажем таких товарів, дуже велика. Але це та галузь, де монополії бути не може, тому ринок завжди готовий приймати нових учасників.

По досвіду багатьох підприємців торгівля предметами першої необхідності приносить доход з більшою вірогідністю, ніж реалізація нестандартного продукту, який може не знайти свого покупця. Крім того, цей сегмент менше інших схильний до ризику через економічну і політичну нестабільність.

Ось декілька категорій із спектру постійно потрібних послуг:

  • продукти харчування, одяг,
  • ремонт і обслуговування автомобілів,
  • послуги у сфері краси,
  • робота на підряді у інших компаній.

Прибуткова галузь – ремонт і обслуговування автомобілів.

Незважаючи на величезну кількість сервісів і станцій тех. обслуговування, цей напрям бізнесу не закритий для нових ідей. Адже кількість автовласників нестримно росте, і послуги з ремонту авто завжди знайдуть свого покупця.

Студія краси або СПА-салон

Це ще одна ідея, на яку є стабільний попит. Працюючи в цьому сегменті, треба пам’ятати, що клієнт довіряє Вам свою зовнішність. І якщо Ви виправдовуєте очікування клієнта, то Ваш бізнес отримує постійного клієнта, який рекомендуватиме салон своїм друзям і знайомим.

Робота на підряді у інших компаній

Це той сегмент, який чомусь найменш привабливий для молодих підприємців. Тоді як усім фірмам потрібно послуги з реклами і просування, системного адміністрування офісу і прибирання приміщень. Окрім цього, багатьом компаніям згодиться доставка обідів або кур’єрський сервіс. Залишилося тільки оцінити насиченість ринку у своєму регіоні і вибрати сферу з мінімальною конкуренцією.

Розвиток бізнесу

У тому випадку, якщо Вам треба зрозуміти, який продукт буде на піку популярності через декілька років, зверніть увагу на західні тенденції розвитку бізнесу. Річ у тому, що адаптація нових трендів до українських умов займає 2 -3 роки.

Тому можна раніше інших вивчити абсолютно новий бізнес, який зараз популярний в Європі, і першим реалізувати ту ж саму ідею у нас. Можливо, через якийсь час саме Ви будете розробником найактуальнішого у світі продукту.

Ось те, що треба знати про затребувані товари і послуги, які здатні приносити прибуток в сьогоднішніх умовах ринку. Залишилося найпростіше і найскладніше: діяти! Ваш власний практичний досвід найвірніше підкаже, в якому напрямі треба розвиватися. Беремо курс на удачу!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: послуга ремонт автомобілів ідея справи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *