Як назвати магазин жіночого одягу?



Назва для магазину одягу – простір для фантазії. Якщо ви хочете відкрити магазин жіночого одягу, насамперед треба підібрати йому назву, але як це зробити, якщо навкруги стільки магазинів з жіночим одягом, а нам потрібна оригінальна назва. Здавалося, ми придумали вже хорошу назву, але вона вже зайняте,і як тут бути? Непоганих варіантів назви дуже багато. Ви, напевно, помічали, що, коли відкривається новий магазин, у нього завжди симпатична назва, від якої і ви б не відмовилися.

Хочете придумати назву своєму дітищу – значить, вам треба буде потрудитися, можна заохотити до цього усіх родичів і друзів. Є багато соціальних мереж, де ви можете спілкуватися з великою кількістю людей, різноманітні форуми, де можна створити тему або навіть оголосити змагання на найпривабливішу назву і навіть призначити символічну винагороду, для азарту та ентузіазму.

Подаємо декілька правил, яких ви повинні дотримуватися для виборі назви. Передусім, назва вашого магазину повинна відповідати його тематиці і орієнтуватися на потенційного клієнта. Потенційні клієнти – це цільова аудиторія вашого магазину. Припустімо, ви вибрали назву для магазину “Гламур”, і продаєте в нім одяг для жінок, що потерпають від зайвої ваги. З такою назвою у ваш магазин заходитимуть гламурні дівчата і нічого не зможуть підібрати для себе, отже, залишаться незадоволеними і швидко залишать ваш магазин. А покупці, яким ви маєте що запропонувати, просто не зрозуміють, що це для них. Це найголовніше правило: підібрати назву, відповідну для цільової аудиторії вашого магазину,і аналогічне правило діє при виборі логотипу.

Зовнішній вигляд, оформлення магазину також повинні відповідати назві і логотипу магазину. Ось ще декілька порад. Назва для магазину жіночого одягу не має бути довгою і складною для сприйняття, вона повинне легко запам’ятовуватися, при цьому бути унікальною, не мати складності при вимові і асоціюватися лише з вашим магазином. Якщо у вас серйозні плани, ви хочете розвинути власну мережу магазинів, формування бренду не менш важливе, ніж назва і логотип магазину.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: назви магазинів одягу, як назвати магазин жіночого одягу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *