Як притягнути в життя удачу та успіх?



Вдячність є ні чим іншим, як видозміненою афірмацією. За допомогою вдячності Ви здатні змінити потік енергії, яку випромінюєте. Саме вдячність дозволяє Вам сфокусуватися на усьому хорошому, що є у Вашому житті. Якщо до того, як Ви почали дякувати за свої досягнення, Ви концентрувалися на своїх невдачах і промахах, то за допомогою вдячності Ви починаєте бачити світ абсолютно іншими очима. Завдяки тому що у Вас є, Ви формуєте потік позитивно заряджених емоцій, які за законом тяжіння вносять у Ваше життя ще більше успіхів і досягнень. За допомогою вдячності Ви можете заповнити Ваше життя позитивними моментами і емоціями. У цій статті ми розкажемо як притягнути удачу і що треба зробити для цього. З першої хвилини, як Ви відчуєте щиру вдячність за те, що є у Вашому житті, ще більше хорошого стане з’являтися у Вашому житті, ще більше приводів дякувати у Вас з’явиться.

Вдячність – найкращий спосіб формулювання тверджень. Навчившись щиро дякувати за те, що вже існує у Вашому житті, з часом Ви зможете дякувати і за те, що хочете, щоб в ній з’явилося. Оскільки вдячність здатна формувати позитивні емоції, вона має більшу силу, ніж звичайне твердження. Якщо Ви вимовите одну і ту ж афірмацію у формі вдячності і в звичайному формулюванні, Ви самі відчуєте енергетику вдячності, відчуєте її силу. Не комплексуйте формулювати свої бажання у вигляді вдячності. Завжди пам’ятайте про те, що спершу ми формуємо образ реальності, а лише потім вона перетворюється на матеріальну з ментальної. Це правило працює тільки так, як описано. Створюючи свої думки і бажання, виходячи із вже існуючої реальності, Ви не маєте інструментів для створення власних перспектив, оскільки ця реальність, яку Ви відчуваєте, вона вже сформована, а тому механізми впливу на неї вже у минулому.

Спробуйте змінити свої думки, і Ви побачите, що міняється і дійсність, що оточує Вас. Так уже повелося, що люди більше схильні помічати свої промахи і невдачі, чим звеличувати свої успіхи і досягнення. Зазвичай, коли ми досягаємо поставленої мети, нашої радості вистачає лише на декілька днів, з часом з’являються нові цілі і про вже досягнуте ніхто не згадує. Якщо постійно формувати нові і нові цілі і повністю віддаватися їх досягненню без належної вдячності за вже досягнуті рубежі, розвивається комплекс власної неспроможності, що знижує самооцінку і порушує здатність йти вперед. Бережіть в пам’яті моменти свого тріумфу, частіше згадуйте про них, відтворюйте пережиті емоції знову і знову.

Не забувайте, як Ви боролися з перешкодами і труднощами, нагадуйте собі, що, врешті-решт, Ви їх здолали. Вчіться гордитися собою і своїми успіхами. Формуйте у своїй свідомості образ себе-переможця. Ваші успіхи не стануть заважати Вашим новим досягненням, вони, навпаки, дадуть Вам сили і упевненість в собі, що необхідно для нового успіху. Кожен успіх притягає у Ваше життя ще один новий успіх. Чим більше у Вашому житті хвилин успіху, тим більше удачі прагне зараз у Ваше життя. Успіх, про який Ви говорите з вдячністю, здатний притягнути у Ваше життя удачу. Пояснення цьому – закон тяжіння, згідно з яким, саме ті події, про які ми постійно думаємо, притягують в наше життя такі самі.

Ніколи не забувайте:

  • Можна бути вдячним і дякувати за все те, що вже увійшло до Вашого життя, і за все те, що Ви хочете в неї запросити;
  • Будьте щирі у своєму виявленні вдячності;
  • Не забувайте щодня повторювати Ваші особисті подяки-афірмації.

Регулярне повторення одних і тих же вдячностей грає значну роль. Це своєрідні мантри, які дозволяють досягти стану абсолютної вдячності і перебувати в нім як можна довше. Дотримуйтеся основного правила: завдяки за те, що вже маєте, Ви можете виявляти своє бажання мати більше. Що ж зазвичай відбувається в нашому житті? Люди увесь час нарікають на те, що в їх житті немає того і іншого, що їх мети не вдається досягти, а успіх відлітає журавлем в небо. Це заперечення успіху тільки притягує в життя ще більші невдачі і розчарування, замикаючи порочне коло, зміцнюючи в людині віру в те, що він невдаха і нічого не здатний досягти в житті. Прагнучи до нових вершин, будьте щиро вдячні за все, чого Ви вже досягли. Не забувайте, що тільки ті, хто мають, отримають ще більше, а той, хто не має, втратить і те, що мав.

Що зробити щоб притягнути удачу

Передусім, складіть свій особистий список все того, за що Ви вдячні Всесвіту. Сюди можна включити і дітей, яких Ви обожнюєте і дружину, яка обожнює Вас, свій дім і свою машину, свою роботу, яка доставляє Вам задоволення і дає матеріальні блага.

Щодня перечитуйте усі пункти Вашого списку, намагаючись увійти до стану абсолютної вдячності Створіть звичку дякувати Всесвіту за усе хороше, що трапляється у Вашому житті. Кожен вечір перед сном дякуйте Всесвіту за кожну хорошу мить у Вашому житті. Будьте щедрі на вдячність, адже Вам дійсно є за що їй дякувати. Не сумнівайтеся, за Вашу вдячність Ви будете винагороджені ще більшими благами.

З часом Ви мимоволі помітите, що у Вас підніметься настрій, що розчарування стануть невхожими у Ваше життя. Ви станете людиною, випромінюючою позитивну енергію, а, означає, Ви почнете притягувати у своє життя позитивні емоції, доброзичливих людей і позитивні події.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як притягнути удачу, як притягнути до себе удачу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *