Як купити дім у селі дешево?



Хочете придбати будиночок в селі недорого? Безліч міських жителів, особливо після виходу на заслужений відпочинок, мріють оселитися в екологічно чистому, тихому місці, далеко від міської метушні, розпеченого асфальту і вихлопних газів автомобілів. Підібрати будинок в селі можна дуже дешево, якщо дотримуватися певних правил. Корисні поради в допомогу. Як же купити будинок в селі дешево?

Найбільш дешеві будинки в селах, розташованих в 150-200 км від великого міста, особливо якщо в населеному пункті немає великого підприємства і мало робочих місць. Молоді працездатні люди мріють поїхати у велике місто за будь яку ціну і продадуть вам будинок дуже дешево. Поблизу великих міст можна підібрати дешевий будинок, якщо він вимагає капітального ремонту і до житла важко добратися через відсутність під’їзних доріг з твердим покриттям. Також ціна на нерухомість істотно нижча, якщо в населеному пункті відсутні центральні комунікації і їх не планують підводити в найближчому майбутньому.

Якщо ви хочете купити будинок в селі дешево, то шукайте варіанти купівлі самостійно, не звертаючись до посередників. Послуги професіоналів можуть складати 25% від вартості нерухомості. Самостійний пошук будинку обійдеться вам набагато дешевше.

Якщо ви не хочете обдзвонювати тисячі оголошень, то розмістіть в засобах масової інформації своє оголошення з вказаними координатами для зв’язку з вами, усіх вимог до ціни нерухомості. Вам дзвонитимуть тільки ті потенційні продавці, вартість житла яких вас повністю влаштовує. Дуже хороший будинок з хорошими під’їзними шляхами, з усіма комунікаціями, поблизу від міста ви зможете купити чисто випадково. Такі варіанти пропонують люди, які дуже поспішають поїхати і їм ніколи продавати майно за ринковою ціною або чекати, коли агентство нерухомості підшукає покупців. Але такий варіант купівлі – це швидше виключення з правил.

Практично всі сільські жителі в дачний сезон дуже неохоче продають будинки. Після збору урожаю будинок в селі ви зможете купити набагато дешевше, ніж в самий розпал літнього сезону, тому плануйте купівлю пізньою осінню або зимою. Дивіться також як оформити угоду на купівлю квартири і як викупити муніципальне приміщення, можливо згодиться.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: продам хату в селі дешево, куплю хату в селі недорого

Коментарі 1 коментар

  • Продам участок 77соток з будинком в с.Шпендівка Кагврлицького р. е світло піч груба колодязь сарай новий паркан.обмін на авто.80000грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *