Як відкрити магазин у своєму приватному домі?



Організувати свою справу частенько набагато простіше, ніж здається насправді. Створити успішний бізнес можна з мінімальними вкладеннями коштів, головне – не обмежувати свою фантазію і використати усі наявні можливості. Для цього Вам буде потрібно: – бізнес-план; – реєстраційні документи; – торгове устаткування; – постачальники; – співробітники; – реклама. Подумайте, чим би Ви хотіли займатися. Бажано, щоб Вам добре була знайома технологія продажу того продукту, який Ви хочете продавати. Якщо Ваш будинок знаходиться на федеральній трасі, то торгувати можна практично будь-яким видом продукції. Добре продаватимуться як запасні частини до автомобілів, так і подарункова продукція.

У приватному секторі краще всього відкрити магазин товарів першої необхідності. Добре, якщо Ви матимете в асортименті і продукти харчування, і побутову хімію. Також, можна відкрити магазин будівельних матеріалів. Особливо вигідно буде продавати товари власного виробництва. Щоб зайнятися будь-яким видом підприємницької діяльності, необхідно скласти бізнес-план. Підрахуйте Ваші витрати на відкриття своєї справи, зробіть аналіз ринку, розрахуйте рентабельність. Зареєструйтеся в якості індивідуального підприємця. Впродовж п’яти календарних днів з моменту реєстрації Вам необхідно написати заяву про перехід на певний вид оподаткування, інакше Ви автоматично станете платником податків по загальній системі. Для торгівлі краще всього підходить поставлена система. При оплаті податку на поставлений дохід Вам не знадобиться касовий апарат і послуги бухгалтера, а в казну треба буде вносити рівні суми щомісячно, залежно від квадратури торгової площі.

Щоб відкрити магазин в приватному будинку, необхідно забезпечити до нього зручний підхід і під’їзд, відокремити торгову і складську площу від житла. У готовому торговому залі розмістити торгове устаткування. Вам знадобляться різні стелажі, вітрини, прилавки.

Для продуктового магазину запасіться холодильним устаткуванням. Домовтеся з постачальниками продукції. При необхідності найміть продавців, хоча зручніше працювати в магазині самостійно. Потурбуйтеся про рекламу. Зробіть вивіску, розмістіть оголошення в місцевих газетах, розкидайте листівки в поштові скриньки Ваших сусідів. Для деяких видів діяльності, наприклад, для торгівлі алкогольною продукцією, потрібна ліцензія, тому у разі потреби потурбуйтеся про її отримання.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: Відкриваємо власний продуктовий магазин, відкриття магазину у власному будинку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *