Новорічні вироби з паперу



Новий рік – особливе свято, від якого діти чекають чудес. Так зробіть це сімейне свято загадковим, веселим і таким, що запам’ятовується! Щоб ваша дитина зустріла Новий рік з радістю, відчула особливу доброту і магію цього свята, наряджайте разом ялинку. Як прикраси використайте іграшки не лише з магазину, але і зроблені своїми руками. Є багато статей про те, як робити сніжинки чи сніговиків. МИ теж пропонуємо кілька цікавих новорічних ідей.

Вироби з паперу

Ліхтарик. Візьміть аркуш кольорового паперу, складіть його навпіл і зробіть надрізи через кожні 5-10 мм. Вирівняйте лист і зігніть його так, щоб нерозрізана частина була на зовнішній стороні. Склейте з аркуша паперу іншого кольору циліндр, а потім наклейте на нього заготівлю з надрізами. Приклейте до виробу смужку з паперу, нитку або мотузок, щоб іграшку можна було підвішувати.

Сонечко. Початок виготовлення цієї іграшки такий же, як і ліхтарика. З глянсового паперу жовтого кольору виріжте прямокутник і складіть його навпіл. Відступіть 10 мм від краю подвійної сторони і проведіть лінію. Розрізайте папір з боку згину до лінії через кожні 5-10 мм. Зігніть всередину нерозрізану частину листа і склейте. Тепер згорніть заготівку по коло, склейте іграшку, що вийшла, і приклейте до неї нитку або мотузок.

Ялиночка. Основою цього виробу служить високий конус з кольорового паперу зеленого кольору. Обмотайте олівець смужкою паперу, потім вийміть олівець і склейте конус – вийшов стовбур ялиночки. Щоб зробити гілки, візьміть смужку паперу, відігніть від неї смужку шириною 50 мм і зробіть до неї розрізи. Тепер приклейте смужку до конуса по колу і розпушіть гілочки, що вийшли. Те ж саме виконайте з іншими рядами гілочок.

Вироби з яєчної шкаралупи. Кумедні і нарядні новорічні іграшки можна виготовити з яєчної шкаралупи. Проколіть сире яйце голкою з двох сторін, а вміст видуйте в тарілку – у вас залишиться неушкоджена шкаралупа.

Пінгвін. На гострий кінець шкаралупи наклейте невелику кульку, намалюйте очі, зробіть з паперу і приклейте до шкаралупи гострий ніс, крила і лапи.

Матрьошка. Намалюйте на шкаралупі личко, а на верхівку приклейте хусточку з яскравого клаптя.

Клоун. Намалюйте на шкаралупі смішну фізіономію клоуна. Приклейте довгий ніс, спорудіть ковпак з паперу з китичкою, ажурний комір з кольорового паперу і теж приклейте їх до яйця. При виготовленні виробів з яєчної шкаралупи можна також використати шкаралупи волоського горіха, вату, фольгу, зубочистки, сірники і кольоровий папір. Не забувайте про яскраві різноколірні нитки, бахрому і дріт. Додайте фантазії і зробіть цілу колекцію новорічних іграшок, зроблених власними руками і руками вашої дитини.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: вироби з паперу, вироби на новий рік

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *