Як зв’язати спицями спідницю для дівчинки?



Це ремесло, що перетворилося давно на справжнє мистецтво, не лише дасть можливість проявити свою фантазію, але і стане хорошою підмогою: обв’язуючи себе і членів своєї сім’ї, ви не лише заощадите частину грошей з сімейного бюджету, але і створите неповторні, стильні речі. Нижче пропонується спосіб як зв’язати спицями спідницю для дівчинки. Якщо ви хочете зв’язати пряму спідницю, не робіть надбавки петель для її розширення.

1.Зніміть мірки. Для того, щоб зв’язати спідницю, треба знати дві мірки: об’єм талії дитини і довжину виробу.

2.Розрахунок петель. Наберіть 31 петлю на спиці, якими в’язатимете, і ниткою, що вибрала для спідниці, і зв’яжіть невеликий зразок вибраним візерунком. Потім виміряйте його довжину і розрахуйте, скільки петель входить в 1 см – це щільність в’язання. Наприклад, довжина зразка вийшла 12 см 30 : 12 = 2,5 петлі в одному см. Об’єм талії у дівчинки 48 см Спідницю в’яжете з дух половинок, означає ділите навпіл. 24 см множите на 2,5 петлі і отримуєте 60 петель.

3. В’язання першого полотнища спідниці. Отже, для одного полотнища наберіть 60 петель на спиці додатковою ниткою і зв’яжіть 6 см гумкою 2 на 2 основною ниткою.

Перегніть гумку навпіл, висмикніть додаткову нитку. Відкриті петлі, що вийшли, надіньте на додаткову спицю і пров’яжіть третьою спицею по 2 петлі разом лицьовий, захоплюючи 1 петлю з основної спиці, іншу – з додатковою. У вас вийшло подвійне полотно, усередину якого після закінчення роботи ви вставите гумку. Потім в’яжіть вибраним візерунком. У кожному 10 ряду не забувайте додавати через кожні 10 петель по 1 повітряній петлі з протягання для розширення полотнища спідниці. Зв’язавши потрібну довжину виробу, закрийте усі петлі.

4.В’язання другого полотнища спідниці. Друге полотнище в’язати точно так, як і перше.

5.Складання виробу. Зшийте бічні шви, в пояс вставте широку гумку.

За цією методикою ви можете зв’язати спідницю не лише для дівчинки будь-якого віку, але і для дорослої жінки. Головне – правильно розрахувати потрібну для набору кількість петель. В’язана спідниця буде неповторювана у своєму роді. Піде і як незвичайний подарунок для друзів і родичів.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: вязані спідниці спицями, вязані спідниці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *