Сила думки


Сила думки людини має колосальний потенціал! “Думки матеріалізуються” – міф чи реальність? Не поспішайте плюватися в монітор після прочитання цих рядків, адже вже давно пора стерти грань між реальністю і мріями або ж навпаки – затвердити її. Вирішувати Вам, а я постараюся разом з Вами проаналізувати зібраний в цій статті матеріал.

Скажіть, у Вашому житті бували такі випадки, коли Ви кого-небудь попереджали про негативний результат початої ним справи, а після передбаченої невдачі чули у відповідь: “Накаркав”!? І невже Ви ніколи не замислювалися, що подібне трапляється не просто так? Чи тому, що Вам так захотілося? Так чому ж не використати силу своєї думки на благо собі і тих, хто вас оточує?

Учені у своїх білих халатах не лише переливають кислотну рідоту з пробірки в пробірку і прищеплюють кроту павукові лапки. Багатьох з них давно хвилює питання, що стосується енергії думки і її матеріальності: чи можна її побачити, сфотографувати або упіймати у баночку. На сьогодні управління і контроль такою необмеженою силою, як думку, є цікавою і актуальною темою, що обіцяє владі безвідмовну, потужну зброю, а нормальним людям – спокій і достаток.

Фото думки

Допитливі уми почали проводити досліди по матеріалізації думки, напевно, з появою електрики, хоча цей напрям в науці до не такого далекого минулого був в нашій країні темою табу. Займатися подібними дослідженнями могли тільки справжні “Повелителі лабораторій”, такі, як Петро Капица, Кіра Асипова і інші.
 
Зокрема, Кіра Валентинівна почала проводити дослідження мікролептонних полів на устаткуванні Об’єднання радіоелектроніки і зв’язку ім. Попова ще в сімдесятих роках.
 
Теорія мікролептонних полів має на увазі існування газу, частки якого, які і називаються мікролептонами, мають масу на 10-12 порядків менше маси електрона, і можуть проникати у будь-які мікроструктури.
 
Керуючись даними про властивості газу, доктор медичних наук Асипова дійшла висновку, що феномени телепатії і телекінезу можна пояснити саме такою теорією. Газ, що складається з настільки дрібних часток, може оточувати тіло, утворюючи багатошарову оболонку, яку можна назвати аурою. Після серії експериментів доктор Асипова змогла отримати перші позитивні результати – фотознімок думки. Це сталося ще в 1975 році!

Ученим вдалося зробити знімок думки ще в минулому столітті

На знімку, зробленому на аерофотоплівці (з чутливістю тридцять одиниць), було зображено випромінювання пальців руки. Негативи були відправлені на обробку в Дублінський інститут, що займається ядерними дослідженнями, і тільки в квітні 1988 року, через тринадцять років, Кіра Валентинівна змогла своїми очима побачити зняті кадри.

Процес зйомки відбувався таким чином: доктор Асипова чітко і ясно формувала у свідомості образ, налаштовуючись на конкретну думку. Фотоплівку розташували на рівні третього грудного хребця, віддаливши від тіла на п’ятнадцять сантиметрів. Зараз цю область звуть “сердечною чакрою”. На серії фотографій можна було виділити один “провідний” знімок і декілька “супроводжуючих”. На “провідному” знімку легко було побачити зображення стріли або птаха, у якого можна було розгледіти помах крил. Інші знімки відображали, як би “вихрові потоки” – скупчення малих часток.

Дивлячись на кольорові знімки видно, що процес руху думки нагадує “виліт” вогняної стріли. Іноді, при проведенні досвіду, сила думки концентрувалася настільки сильно, що декілька кадрів виявилися прорваними.

Думки подібні до птахів…

Проаналізувавши вищесказане можна зробити висновок, що при сильній концентрації на чомусь визначеному, думка аналогічно формується і посилюється (як в першому випадку). В мить, коли увага не сконцентрована на чомусь одному, думка не може сформуватися і розвіюється. Отже, за бажання добитися чого-небудь, просто необхідно повністю концентруватися на меті.

Багато хто чув, бачив і знають, що силою думки можна лікувати. Знала про це і Кіра Асипова. На підтвердження своїх експериментів з фотоплівкою, вона вирішила проводити роботу з пацієнтами, що отримали променеві опіки. Кірі Валентинівні вдавалося понизити больові відчуття і зменшити уражені зони при допомозі тільки сили думки!

Професор П. Горяева, засновник хвилевої генетики, вважає, що “будь-яка людина в змозі впливати своїми словами, почуттями і думками на молекули ДНК власного і стороннього організму”.
 
Кожне вимовлене вголос або прочитане слово є генетичною хвилевою програмою, що міняє Ваше життя і життя оточення. Кожна думка здатна генерувати систему поведінки для будь-якої молекули ДНК, і може змінюватися під дією хвилевих зусиль самої людини і культурних традицій людей, що оточують її.

Думаючи про погані речі, Ви їх наближаєте.

Учені всього світу дійшли висновку, що те, що відбувається у світі навколо нас, спочатку генерується в думках більшості жителів нашої планети, які потім об’єднуються в енергоінформаційному полі. Такий зв’язок помітив і вчений Ігор Яницкий.

Намагайтеся менше думати негативно

Зайнявшись детальним вивченням матеріалів і фактів і зіставленням соціальних потрясінь з природними катаклізмами і стихійними лихами, група учених під керівництвом І. Яницького дійшла висновку, що енергія думки, згенерована під дією негативних чинників, незмінно передує катастрофам природного характеру.
 
На жаль, навіть знаючи таке просте правило, людство ще не уміє просто викидати погані думки з голови і з кожним роком негативної енергії накопичується все більше і більше. Що треба робити, щоб змінити ситуацію?

Завжди намагайтеся мислити позитивно!

В першу чергу треба навчитися контролювати себе, свої думки і свій настрій. Спочатку може здатися, що для цього знадобляться величезні зусилля і колосальна концентрація. Можливо, це може Вас відлякати, але раз Ви вже наважилися допомогти собі і людству, то, погодьтеся – для щастя, яке залежить від Вас, ці зусилля просто нікчемні.


Теги: сила думки наука, енергія думки, телепатія як навчитись

Коментарі 1 коментар

  • Я вірю у силу думки, всі вони матеріалізуються. То чому б дійсно, не використовувати їх собі на благо, думаючи лише про хороше.)) Погане якщо має трапитися, то воно неодмінно трапиться, тому не потрібно про це і думати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *