Який можна придумати нік, нікнейм



Комп’ютер і Інтернет – вірні супутники кожної людини у сучасному світі. При реєстрації на будь-якому сайті необхідно вказати бажаний нік – і тут багато хто задає собі питання: “Який можна придумати нік”? Іноді хочеться і цікавий, і незвичайний. Звичайно, ніхто не використовуватиме в грі або на форумі нік на зразок «Олена Петрова» . Крім того, на більшості сайтів є обмеження по кількості символів для ніку. Для багатьох людей завдання придумати собі нік в грі або в асьці може бути непосильним, адже так складно вигадати короткий, але вдалий і оригінальний никнейм, який зможе розповісти щось про вас!

Щоб придумати для себе цікавий нік, не забувайте про наступні прості правила.

1. Використайте латинські букви, оскільки кирилиця в ніку заборонена на багатьох сайтах.

2. Нік має бути не дуже довгим, інакше він підійде не для усіх сайтів.

3. Намагайтеся придумати унікальній нік. Наприклад, нік “Леночка” найімовірніше буде зайнятий, а ось “Ленка-блондинка” цілком може виявитися вільним.

4. Про всяк випадок придумайте для себе 2-3 варіанти ніку на випадок, якщо на сайті якийсь з них буде зайнятим.

Давайте розглянемо, які існують підходи до вигадування ніку для себе. Як придумати кумедний нік? Можна скористатися методом кличок. Майже немає людини, у якої не було б клички в дитинстві або в студентські роки. Кличку цілком можна використати в якості ніку. Навіть образлива кличка може в Інтернеті і стати прикольним никнеймом. Якщо в дитинстві ви були досить повними і вас називали ” Пампушкою”, а сьогодні ви – досить струнка людина, то нік “Пампушка” зіграє на контрасті. Крім того, з вашою кличкою можуть виникати приємні асоціації у співрозмовника.

Метод імені – найпростіший варіант

Можна як нік використати своє ім’я. Швидше за все, вам доведеться трохи видозмінити його, щоб в Інтернеті воно виглядало цікавіше. Наприклад, Катю ви можете перетворити на Катринку, Катюшку, Кет, Кетрін та ін. Також за бажанням ви можете доповнити ваш нік цифрами і пунктуаційними знаками, зробивши його цікавішим.

Метод персонажа

Напевно, у вас є вподобані персонажі кіно, книг, пісень, анімації, ігор і тд. Чом би не “позичити” ім’я улюбленого героя і використати його як нік? Простір для фантазії не обмежується практично нічим. Ви можете бути Плюшкіним, Гордоном Фрименом або Вінні-Пухом – вибирайте будь-кого. Правда, вам треба врахувати, що цього персонажа любите не лише ви, тому подібний нік цілком може бути зайнятий. Зокрема, така прикрість може спіткати вас на форумі, присвяченому кіно, книгам, іграм і т.д.

Лінгвістичний метод

Для створення ніку можна використати лінгвістичний метод. В цьому разі вам треба звернутися по допомогу до он-лайн-перекладачів. Навіщо? Все просто: в іноземних мовах є безліч красивих по звучанню слів, які легко можна використати як нік. Головне – перевірити спочатку переклад слова, щоб не назвати себе чимось неприємним. Можливо, у вас є улюблені птахи або тварини? Зверніться до природного методу, використайте їх назву замість ніку! За бажанням ви можете трохи модифікувати нік, щоб зробити його цікавішим. Наприклад, ви можете назвати себе “Сріблястим Тигром” або ” WhiteCat”. При описовому методі використайте прикметники, які можуть описати вас якимсь чином. Скажімо, ви можете назвати себе “Блондиночкою” або ” Накачаним”. Цей метод дозволяє вам створити нік, який зверне увагу саме тих людей, яким ви можете бути цікаві.

Придумати нік допоможе генератор

А що робити, якщо фантазії просто бракує або не хочеться зайвий раз думати, придумуючи оригінальний нік? Скористайтеся онлайн генератором ніків. Оскільки ніки “придумує” програма, варіанти бувають найрізноманітніші: важковимовні, смішні або взагалі неприємні. Проте, іноді програма видає досить цікаві варіанти ніку, які навряд чи будуть зайняті в Інтернеті. Звичайно, кращим варіантом є поєднання декількох методів. Щоб знати, який придумати прикольний нік, потрібна усього лише фантазія. Саме тоді у вас є шанс придумати дійсно унікальний, красивий і оригінальний нік, який допоможе вам спілкуватися в мережі.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: букви для ніків, оригінальний нік

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *