Як навчитися простим фокусам



Фокуси вже давно стали мистецтвом. Знамениті фокусники стоять на одному щаблі з геніальними людьми історії. Багато хто називає цей вид мистецтва магією, хтось вважає його простим обманом. Але дорослі і діти з цікавістю спостерігають за “хитрим фокусником”. Фокуси бувають найрізноманітніші: з картами, з монетами і майже з всім, що потрапляє до рук. Головне у фокусі – заздалегідь підготувати усе необхідне. Давайте розглянемо три прості фокуси.

Вчимося простим фокусам

 Для простого фокусу будуть потрібні: колода карт, чарка конічної форми, дві монети, сірники. Покажіть який-небудь фокус з картами, будь-який, навіть простенький, і ви тут же станете душею компанії. Попросіть одного з глядачів назвати число від 10 до 20. Складіть карти в стопку по одній, в тій кількості, яку було названо. Далі підрахуйте суму цифр названого числа. Зніміть отриману суму карт з верха стопки. Поверніть їх назад, але покладете згори колоди. Верхню карту відкладете у бік лицьовою стороною вниз, а карти, що залишилися, покладете на місце. Далі знову попросите назвати будь-яке число від 10 до 20 і повторите дії, описані раніше. Виконайте усі дії, поки осторонь у вас не виявиться чотири карти. Відкрийте їх. Здивуванню глядачів не буде межі!

Цими картами виявляться чотири тузи. Увесь секрет фокусу полягає в тому, що на самому початку тузи треба покласти на дев’яте, десяте, одинадцяте і дванадцяте місце. Як бачите, фокус дуже простий. Приготуйте скляну чарку і дві монети, рублеву і дворублеву. Чарка обов’язково повинна мати форму правильного конуса. На очах у глядачів покладете в неї монети, спочатку маленьку, рубель, а потім і дворублеву. Монети повинні спиратися на стінки чарки. запропонуйте присутнім людям вийняти маленьку монету, не торкаючись великої, дворублевої. Ні у кого нічого не вийде! Візьміть чарку, нахиліться над нею і із силою в неї подуйте. Рублева монета буквально вистрибне до вас!

Насправді, ніякого чаклунства немає. Щоб фокус вийшов, треба ретельно підібрати чарку необхідної форми і виконати трюк кілька разів для себе. Тримайте по сірнику між великим і вказівним пальцями в кожній руці, сірник, який в лівій руці тримаєте горизонтально, в правій – вертикально. Наблизьте руки один до одного так, щоб сірники схрестилися. Швидкий рух – і сірники знову схрещуються, але тепер горизонтальний сірник знаходитиметься по іншу сторону вертикальною. Новий рух – сірники знову роз’єднані. Ось в чому тут секрет. Поставте вертикальний сірник голівкою вниз, щоб вона упиралася у великий палець, а інший її кінець – у вказівний. Легеньконатисніть, сірник повинен пристати до вказівного пальця, тепер знову розсуньте пальці, сірник повисне на одному вказівному пальці. Через маленький отвір, що утворився між сірником, що висить, і великим пальцем, непомітно введіть горизонтальний сірник, відразу ж закриваючи отвір.

Корисні поради фокусникові: ніколи не розкривайте секрети своїх фокусів. Краще зробити фокус простіший, але виконати його бездоганно.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: фокуси з сірниками та їх секрети, фокуси з картами навчитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *