Як робити фокус з сигаретою



В дитинстві кожен з нас задивлявся дивовижним виконанням фокусів відомих ілюзіоністів. Через роки ми розуміли, що насправді, фокуси – це обман, але як красиво нас обманюють. При усій простоті, з якою фокусник нам показує свої напрацювання, це не так-то просто.

Фокус – це суміш геометричних, фізичних, віртуальних обманів. Найбільш поширений фокус – це фокус з сигаретою. Фокусів з сигаретами існує досить багато. Ми розглянемо тільки декілька варіантів цього фокусу. Щоб показувати фокус зі зникненням сигарети потрібно мати: сигарету, волосінь, скоч. З усієї безлічі фокусів з сигаретою ми вибрали найпопулярніші: левітація сигарети і зникнення сигарети. При виконанні фокусу з ефектом левітації, наша сигарета знаходиться у вільному польоті, притому, що руки рухаються в абсолютно будь-якій площині. У результаті складається враження, що вона дійсно літає під впливом магії рук. Секрет цього фокусу криється в тоненькій волосіні, яка закріплюється скочем до основи сигарети. Волосінь має бути досить довгою, щоб її можна було повісити на шию, а сигарета залишалася на рівні грудей. При виконанні маніпуляцій, Ви розтягуєте волосінь великими пальцями руки, це примушує її злітати. Для виконання зворотного ефекту, досить зблизити долоні рук, сигарета пройде між Вашими долонями.

Наступний фокус полягає в тому, щоб узяти сигарету з двох сторін усіма пальчиками, а потім сховати в одній руці. Після того, як рука, в яку Ви ховали сигарету, виявляється порожня, а також і друга рука, глядач нічого не розуміє. Через якийсь час сигарета опиняється в іншій руці. Сенс цього фокусу полягає в спритності рук. При з’єднанні рук, сигарета ховається за великим пальцем. При показі порожніх рук, необхідно з’єднати два великі пальці – це дає утриматися сигареті за пальцем. Після цього сигарета з’являється в протилежній руці. Тепер Ви знаєте як робити фокус з сигаретою і зможете здивувати друзів і знайомих, тільки спочатку гарненько відпрацюйте його, перш ніж показувати.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: www як навчитись фокусів із сигаретою, як швидко сховати сигарету поради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *