Груди. Які мають бути груди?



Хворобливе відношення до форми і розміру своїх грудей зазвичай спостерігається у дівчат у віці до 20-22 років. Найбільше комплексів спостерігається в період статевого дозрівання. Саме в цей час панночки найбільш критичні до свого тіла. І таке спостерігається з покоління в покоління. Тіло активно росте і набуває форми, у тому числі і груди, а ідеал ніяк не досягається. Адже ще нещодавно ти комплексувала через свій ріст.

Дівчатам властиво порівнювати себе з ровесницями і робити при цьому невірні висновки. Не треба зв’язувати свої невдачі з хлопцями зі своїми, нібито, недосконалими фізичними даними, особливо, з розміром грудей. Не полегшують комплекси дівчат і прагнення хлопців самоствердитися і здаватися дорослими в очах одноліток, і звертають увагу на старших дівчат або на одноліток, які встигли сформуватися краще. Якщо напружити свою пам’ять, то можна згадати, що ще з дитячого саду тебе дратували чимось, а може бути ти і сама когось дратувала. Діти жорстокі і так вони поводяться до віку 17-18 років. У той час, поки подруги і хлопці коли самостверджуватимуться і принижуватимуть тебе, то вони звертатимуть особливу увагу на твої груди.

Придивися, швидше за все, хлопець, який тобі подобається, зустрічається з дівчиною, у якої маленькі груди або менше, ніж у тебе. Чоловіки люблять незвичайне в дівчатах, але не поряд з собою. І щоб сподобатися хлопцю для серйозних стосунків тобі зовсім не обов’язково бути власницею пишного бюсту. Ти комплексуєш із приводу своїх грудей тільки через те, що не уявляєш собі, який насправді має бути у тебе бюст.

Необхідно оцінити свої фізичні дані, щоб реально розцінювати себе і не придумувати, що в тобі не так, щоб бути привабливою.

Розвиток жіночих грудей. Як розвиваються груди?

Активний ріст грудей починається в 13-15 років. У цьому віці на сосці з’являється пігментація, і він починає видаватися вперед. У нормі під соском повинна намацуватися залозна тканина. Такі критерії визначають початок зростання грудей. Контури, близькі до дорослих груди придбавають у віці 16-17 років. А взагалі груди формуються через один-два роки після того, як встановився місячний цикл. А оскільки місячний цикл починається і приходить в норму у кожної дівчини по-різному, то і груди формуються теж індивідуально.

У одних груди формуються до шістнадцяти років, а у інших тільки до двадцяти. Не дивно, що найбільше комплексів у дівчат у віці 14-20 років, коли одні дівчата ходять з повністю сформованими грудьми, а у інших груди ще тільки ростуть. А за пару років до цього дівчатка мірялися, у кого ріст більший, і вийшло так, що найменші переросли і стали вище. Так буде і з грудьми. Неважливо, що вини ще маленька, головне, що вони є.

Груди ростуть до 20-21 року. Поки ростуть груди, то жировий прошарок грудей залишається невеликим. Саме жировий прошарок і визначає об’єм грудей дорослої жінки. До того ж в період росту грудей соски забарвлені в рожевий відтінок. Після закінчення зростання соска, він має коричневий відтінок і зменшується в розмірі, а розмір грудей збільшується. За цими ознаками і можна визначить, що груди ще ростуть або ні. Чекати треба уміти. Адже по закінченню зростання і формування грудей вони стануть більшими.

Жирова тканина складає 90% грудям. Придивися до свого зросту і ваги. Якщо ти худенька, то після того, як набереш додаткові 5-10 кг, то розмір твоїх грудей стане мінімум на один більше. Груди невеликого розміру для крихкої будови тіла – це нормально, і вона гармонійно поєднується з іншими параметрами твого тіла. Треба оцінювати усі параметри і дані твого тіла.

Соски по своєму виду пов’язані анатомічно з формою грудей. Ті, хто цього не знають, то переносять марні страждання. При пружних і стоячих грудях соски втягнуті і у деяких це особливо помітно, а це індивідуальні особливості грудей, не якась вигадана патологія. Такий вид грудей абсолютно нормальний, поки вони ростуть. І цьому тільки треба радіти, тому що у тебе груди гідні музейних експонатів, таких як Венера Мілоська, і тут є чому порадіти. Це інші повинні заздрити тобі, а не ти їм. Коли соски перестануть бути втягнутими, і ти виростеш або у тебе з’являться діти, яких ти годуватимеш грудьми, тоді, звичайно, форма твоїх грудей істотно поміняється. В якийсь момент часу твої соски перестануть бути втягнутими, що більше залежить від індивідуальних особливостей організму. Простеж, наскільки сильно і помітно втягнуті твої соски?

Оціни себе з усіх точок зору. Тільки так ти будеш здатна позбавитися від своїх же комплексів. Запам’ятай, розмір, і форма твого бюсту ніяк не впливають на твою привабливість. Це правда! Юнаки, які зараз тебе обзивають плоскою, через пару років признаватимуться тобі в любові і жалкуватимуть за своїми словами. Повір, все буде саме так. 


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: який розмір грудей має бути в 14 років, груди дівчат

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *