Маленькі груди: жіночі комплекси, думки чоловіків



Багато юних осіб, які мають маленькі грудям, мають необгрунтовані комплекси із цього приводу. Їм здається, що вони не притягають хлопців, вони вважають, що хлопці спочатку оцінюю те, яка фігура у дівчини, а особливо розмір її грудей, а усе інше після. А своєю підвищеною увагою до цієї пікантної частини тіла жінки юнака в підлітковому віці вносять додаткові комплекси. Це сильно впливає на внутрішній душевний стан дівчини із цього приводу, комплекси тільки посилюються. Дівчата сприймають зауваження чоловіків близько до серця або ж трактують їх не правильно.

Комплекс маленьких грудей

Дівчата цікавляться, якого об’єму бюстгальтер підібрати, довідуються, які взагалі бувають бюстгальтери, які візуально збільшують об’єм грудей. Іншим цікаві фізичними вправами, які допоможуть розвинути маленькі грудям, як збільшити груди, пробують народні способи, як збільшити маленькі груди. Третім цікаві подробиці східних методик, які практикуються серед тантристів, адже вони досягли приголомшливих успіхів в цьому. А хтось розшукує інформацію про сучасні тренажери і методики. Є навіть ті, хто просять призначити їм гормональні пігулки, щоб від них збільшилися груди. Залишається тільки гадати, які знання можуть ховатися в головах молодих осіб.

Головне, що треба засвоїти раз і назавжди, що це лише твої комплекси. А такі комплекси, які стосуються грудей, є майже у кожної представниці прекрасної статі. І це не залежить від того, якої форми і якого розміру у неї груди. Засвой це і заспокойся, тому що комплекси є навіть у тих жінок, чиї форми і розмір грудей є еталоном. Можна привести безліч прикладів таких відомих жінок, наприклад, Мерлін Монро або Клаудія Шиффер. Жінки страждають через невпевненість в собі: одні думають, що їх груди недостатньо великі, інші комплексують, що вона занадто велика. Учені встановили, що саме власниці пишних форм більшою мірою страждають комплексами з приводу своїх грудей. Вони зазнають проблеми з підбором одягу, а постійна прикована увага до них з боку протилежної статі не завжди буває приємною. Та і зловити у свої сіті на великі груди, частенько, можливо далеко не принців заморських. Чоловіки не так відносяться до великих грудей, як припускають власниці маленьких грудей. Ось ми зараз і спробуємо розібратися, як до питання про маленькі груди відносяться чоловіки і як треба відноситися до самої собе.

Чоловікам подобаються маленькі груди

Розберемося, як відносяться до маленьких грудей чоловіка. А ніяк! Для них не має значення, якого розміру груди у дівчини, якщо звичайно вони шукають партнерку і супутницю життя, тому якщо ти хочеш дізнатися як зрозуміти чи подобаєшся ти йому, то забудь про те, якого розміру твої груди. Отже, якщо ти шукаєш серйозних стосунків, то розмір твоїх грудей для хлопця не матиме ніякого значення. Не менше 95 % хлопців, вибираючи собі партнерку, по життю не звертають уваги не розмір її грудей. Є, звичайно, і любителі пишних розмірів грудей, але таких мало, але і тих, кому подобаються плоскі груди, теж можна знайти. Звичайно, чоловік завжди дивиться і на інших жінок, тому у дівчат і з’являються придумані ними комплекси. Та будь ти хоч писаною красунею, він все одно дивитиметься навіть на самих страшненьких дівчат. Це шокує, але ж це правда. Це закладено в них природою і треба просто це прийняти і змиритися, як і анатомічна відмінність між хлопчиками і дівчатками. Тоді тобі легше буде сприймати себе, а комплекси з приводу маленьких грудей тебе не хвилюватимуть.

Наскільки важливо чоловікові, щоб у його коханої були великі груди? Тут має значення ситуація. Якщо ти стриптизерка у барі з кричущою назвою, яка свідчить, що тут можна побачити великі груди, то так. Якщо чоловік вибирає жінку для спільного життя, то він вважатиме за краще щоб у його коханої були середні або невеликі груди. Природно, ніхто не говорить, що чоловікові не захочеться, як в зоопарку поглянути на незвично великі груди, але більшість все ж вважає за краще, щоб поряд з ним була жінка з грудьми скромних розмірів. Вони підходять до цього з практичної точки зору і оцінюють, як виглядатимуть жіночі груди через декілька років, особливо після появи і вигодовування дітей. Є, звичайно, поціновувачі великих грудей, але вони в меншості. Чоловікам більше не сподобається, якщо ви його обманюватимете, підкладаючи у бюстгальтер підкладки для збільшення грудей.

Чоловік більше цінує, якщо твої груди подобаються тобі самій. Якщо ти задоволена своїми грудьми, то і чоловікові від цього стає приємно. До того ж, як би не були схожі між собою чоловіки, смаки у них різні і завжди буде той, якому подобатимуться твої груди, або йому не буде важливо які у тебе груди. У чоловіків менше вимоги до жіночих грудей, чим у самих жінок. Це тільки для дівчини вони мають величезне значення, а чоловік же, може просто не звернути на твої груди пильної уваги.

Розвиток грудей 

Відкинувши усі комплекси, які знаходяться в жіночій голові, прийшов час обговорити її розвиток.

Жіночі груди ростуть до 20-21 року, а формується вона вже через один-два роки після встановлення місячного циклу. Необхідно замислитися, чи встановився місячний цикл і як давно, швидше за все груди, хоч і маленькі, вже є. Тепер залишається тільки почекати, поки вони припинять рости.

90 % жіночих грудей складає жирова тканина, тому якщо ви набрали 5-10 кг, з першого розміру вони стануть другого, який вважається еталонним. Якщо груди хоч трохи є, то залиш все так як є. У організмі жінки передбачено необхідні пропорції. Якщо ти худенька і у тебе маленькі груди, то трохи набравши ваги, вони дійсно стануть більші.

У ранньому віці слід уникати пігулок, оскільки вони можуть негативно позначитися на здоров’ї в майбутньому. До того ж деякі сумнівні вправи, мазі і масажі для формування грудей можуть привести до небажаних наслідків і погано вплинути на стан здоров’я. Не треба вживати радикальні заходи, поки груди повністю не сформуються природою.

Створіть сприятливі умови для формування грудей в період зростання грудей і для усього організму в цілому. Треба правильно і повноцінно харчуватися їжею з вмістом необхідних вітамінів і мікроелементів. Обмивайте груди холодною водою, приймайте контрастний душ і робіть гімнастику, це сформує сексуальне декольте.

Не треба забивати собі голову безглуздими питаннями про те, як стимулювати ріст грудей, як сформувати красиву форму грудей. Усе це дурниці, вирощені комплексами.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: маленькі груди, жіночі поради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *