Коли краще стригти волосся?



Доглядати за волоссям – означає систематично його підстригати. Для видалення кінчиків волосся, що січуться або ж оновлення стрижки, – у будь-якому випадку усі жінки один раз або двічі в місяць беруть ножиці в руки або ж вирушають до перукаря, для того, щоб підстригтися. Але виявляється, що наші предки не стриглися тоді, коли потрапило, у них були для цього сприятливі дні, в які волосся стригти було краще всього. Деякі сучасні жінки і зараз вірять цим порадам і чинять відповідно до них і стверджують, що стрижка буде вдалою виключно в правильні дні.

Дні тижні, в які краще стригти волосся. По-перше, дні тижня бувають як сприятливими, так і несприятливими для стрижки волосся. У перший день тижня радять підстригати і забарвлювати волосся, особливо якщо Ви маєте намір позбавитися від негативного потенціалу, що накопичився за останній час у Вашому житті, і як не дивно, негатив залишить Вас разом з відрізаним волоссям.

А якщо Ви втомилися від сірої буденності, Ви почали відчувати депресію і не можете знайти в собі сили, щоб вирішити важливі питання – то зробіть стрижку волосся у вівторок. А говорячи про середу, то цього дня стригти волосся варто у тому випадку, якщо Ви бажаєте внести у Ваше життя різноманітність від знайомства з новими друзями, подорожей і яскравих подій в житті.

За традицією найсприятливішим днем для того, щоб обстригти волосся, вважається четвер. Слід вибрати саме цей день, якщо Ви збираєтеся поліпшити свої стосунки з близькими Вам людьми, досягти кар’єрного успіху, притягнути удачу у свої справи. Ну а в п’ятницю стригтися необхідно людям, що бажають змінити свій зовнішній вигляд кардинально. Це найбільш відповідний день, для тих, хто хоче змінити не одну лише стрижку, але і імідж в цілому. Але, якщо Вас влаштовує Ваш зовнішній вигляд, то не можна стригтися в п’ятницю.

Суботня стрижка дасть можливість оздоровитися волоссю, і до того ж зніме пристойну частину родових гріхів. І нарешті, неділя – це той єдиний день, коли не можна стригти волосся ні в якому разі, інакше Ви підрізатимете крила своєї долі, благополуччя і удачі. Але з іншого боку, якщо і так все дуже погано у Вашому житті, то втрачати Вам нічого, тому ризикніть і підстрижіться саме у неділю – а раптом доля все ж розвернеться до Вас обличчям.

Коли добре стригти волосся за Місячним календарем? Вважають, що найбільш достовірний метод, що дозволяє визначитися, коли стригти волосся краще – це стежити за Місячним календарем. Це обумовлено тим, що в конкретні місячні фази (а особливо при повному місяці) – наше волосся росте набагато швидше. І якраз саме така фаза і є найбільш сприятливою для всіляких операцій з волоссям. Але якщо здійснювати маніпуляції з волоссям при старому місяці або, що ще гірше, в молодика, то з волоссям можуть бути проблеми, що виражаються в їх стоншуванні, випаданні, появі кінців, що січуться. І не пощастить не лише Вашому волоссю, якщо Ви стригтиметеся в молодика, а й здоров’я може залишити в цілому Ваш організм. Річ у тому, що відповідно до повір’їв, якраз таки у волоссі і полягає уся сила енергії, яка нас підживлює і дає життя. Але, з іншого боку потерпіле волосся, що плутається і ламке, стригти краще всього під час старого місяця, так, Ви навпаки зможете позбавитися від наявних проблем з Вашим волоссям. Але і відростати воно буде довше – проте, вже здоровими.

Коли не можна стригти волосся? Ні в якому разі не можна підстригати волосся в дні, коли відбуваються сонячні або місячні затемнення, і в 9-й, 15-й, 23-й і 29-й дні місячного календаря. У ці дні слабшає захисна сила організму, і разом з волоссям у Вас є небезпека втратити і життєву енергію.

Для правильного визначення кращого часу стрижки волосся в 2013 році рекомендується придбати цей календар і заглядати в нього, перш ніж відправитися в перукарський салон.  


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: коли краще стригти волосся, в який день лучше стрыгты волосы что рослы быстро

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *