Пігментні плями на грудях



Пігментні плями можуть вивести з рівноваги кого завгодно, особливо, коли вони з’являються на обличчі і області декольте! Ну як тут не засмутитися, якщо доводитися відмовлятися від улюблених речей із-за цих осоружних плям! Засмучуватися не варто, тому що в наші дні досить засобів для видалення пігментації. З’являтися на грудях плями можуть з кількох причин. Найпоширеніша причина це, звичайно ж, дія сонячних променів на шкіру. Не рідко плями на грудях з’являються через креми, які містять у своєму складі компоненти, що погано переносяться шкірою. Є і серйозніші причини для появи плям в області декольте. Можливо, це сигнал про захворювання шлунково-кишкового тракту, нервової системи, печінки, бруньок, щитовидної залози. Багато фахівців упевнені, що першопричина появи пігментних плям – нестача в організмі фолієвої кислоти (В9).

Щоб зрозуміти, чому у Вас з’явилися пігментні плями, проаналізуйте свій стан. А ще краще, якщо Вас турбують плями на грудях – причини і лікування визначати на консультації терапевта або дерматолога. Позбавитися від пігментних плям набагато простіше, ніж вилікувати запущене захворювання внутрішніх органів, тому починати лікування краще з причини, плями – це усього лише наслідок хвороби. Якою б не була причина появи плям на грудях, якщо вони доставляють вам психологічний дискомфорт від них треба позбавлятися. Для цього слід захищати свою шкіру від сонця, тому що навіть малопомітні пігментні плями під впливом сонця починають збільшуватися і темніти. Паралельно з сонцезахисними кремами можна пропити курс вітамінів, обов’язково до складу вітамінного комплексу повинні входити вітаміни С і В9. Якщо ви вагітні і в цей період з’явилися плями на грудях – причини і лікування обговоріть з лікарем, самостійно не приймайте вітаміни і не використайте ніяких кремів.

Щоб позбавитися від плям на грудях використовують відбілюючі креми. Найбезпечнішими є креми, які не міняють колір усієї шкіри, а тільки впливають на пігментовані ділянки. Постарайтеся купити саме такий крем. Окрім цього, відбілюючі креми повинні захищати шкіру від УФЛ. На жаль, видалити плями назавжди не можливо, тому що ніхто не може дати гарантію, що пігментація на грудях не з’явиться знову. Але якщо постійно використати сонцезахисні креми і час від часу відбілюючі препарати, зміцнювати імунітет вітамінними комплексами, а також лікувати основне захворювання, яке привело до появи пігментації – можна надовго забути про пігментні плями.

Найбезпечнішими відбілюючими засобами є маски з овочів і фруктів. Такі маски можна застосовувати самостійно в домашніх умовах. Хороші відбілюючі властивості мають лимон, петрушка, огірок і порічка. Соки цих овочів і фруктів можна наносити на пігментовані ділянки. Зазвичай ефект настає після місяця щоденного застосування цих засобів. Швидких результатів можна досягти тільки апаратними методами в косметологічному кабінеті. Якщо у Вас немає хронічних захворювань, але з’явилися дуже помітні і великі плями на грудях – причини і лікування цілком може визначити косметолог. Зазвичай в таких випадках призначається фотокоагуляція, всілякі пілінги, мезотерапія, лазеротерапія. При сильній пігментації шкіри грудей дуже важливо і після видалення пігментних плям захищати її від сонця. Журнал корисних порад.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: плями на грудях, пігментні плями на грудях

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *