Як видалити прищі на обличчі?



Попри те, що косметологи всього світу не радять самостійно видавлювати прищі, ми, звичайно ж, час від часу цю заборону все ж порушуємо. Дивлячись на себе в дзеркало дуже складно утриматися від спокуси не видалити ці осоружні прищі. Якщо ви вирішили позбавитися від прищів самостійно, то вам обов’язково треба ознайомитися з нашими порадами.

Як видалити прищі правильно

Вірогідність ускладнень буде зведена до мінімуму, якщо давити ви будете тільки дозрілі прищі. Це прищі з білою голівкою, торкаючись до такого прища, ви не повинні відчувати болі. Перед видаленням і руки і обличчя слід гарненько вимити з милом, а область навколо прища обробити спиртом. Після витискування прища його знову треба обробити спиртом, щоб виключити попадання бактерій в ранку.

Якщо йдеться про те, як швидко прибрати прищі, то тут звичайно швидше за все допоможе позбавитися від прищів механічне чищення. Але також дуже швидкі результати дає використання 1-2% спиртові розчини саліцилової кислоти. Наносити його треба двічі в день, зазвичай такий розчин висушує прищики за пару днів. Прекрасно відлущує і дезинфікує шкіру резорцин, він також дає досить швидкі результати.

Якщо виникає запалення, і гній знаходиться глибоко під шкірою, краще такі прищі не давити, оскільки видалити прищі такого виду безболісно буде досить складно, і є великий ризик внести інфекцію, а також після неправильного розкриття такого прища може залишитися глибокий шрам. Для того, щоб позбавитися від таких прищів можна скористатися перевіреним і дуже ефективним засобом – лінімент синтомицину 10%. Змастіть на ніч запалений прищ, і через два-три дні від запалення не залишиться і сліду.

Говорячи про те, як швидко прибрати прищі не можна не згадати такий простий і досить ефективний засіб, як дігтярне мило. Зазвичай дрібні прищики сходять буквально за 2-3 дні. Також хорошого ефекту можна добитися, якщо протирати особу розчином з саліцилового спирту, настоянки прополісу і трихополу. Готується вона таким чином: саліциловий спирт і настоянка прополісу змішуються в рівних частинах, в суміш додається одна розтерта пігулка трихополу. Обличчя протирається щодня перед сном, якщо прищів багато можна протирати уранці і увечері. Бажано наносити розчин тільки на прищі, оскільки він дуже сильно сушить шкіру. Багатьох, звичайно ж, цікавить питання, як прибрати прищики так, щоб вони не з’явилися знову? Для цього потрібна профілактика прищів, вона досить проста, але вимагає щоденного дотримання певних правил. Уранці натщесерце випивайте склянку підсоленої води, щоб очистити кишечник. Умивайтеся не менше двох разів на день. Постарайтеся не зловживати кавою, чорним чаєм, шоколадом, а також напівфабрикатами. Віддавайте перевагу овочам, фруктам, кашам, кисломолочним продуктам. Не забувайте щоденно доглядати за своєю шкірою, щоденний догляд обов’язково повинен включати – очищення, зволоження і живлення. Дотримання цих нехитрих правил зведе до мінімуму вірогідність утворення прищів.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як видалити прищі, як видалити прищі з лиця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *