Народні засоби для розсмоктування рубців



Ніхто не застрахований від травми, опіку, або операції. А, як відомо, після цих малоприємних подій на нашому тілі і обличчі залишаються шрами і рубці. Великі і глибокі шрами вимагають хірургічного або лазерного лікування, а ось невеликі і поверхневі шрами цілком можна лікувати самостійно, використовуючи засоби для розсмоктування рубців. Ці засоби також призначають після видалення шраму, щоб не розросталася сполучна тканина, і не було повторного рубцювання. Для розсмоктування рубців і шрамів широко застосовуються препарати – Дерматикс, Зерадерм, Зерадер-ультра (силіконовий гель). Основу цього гелю складає інертний силікон, він діє виключно поверхнево і ніяк не впливає на організм в цілому.

Основна властивість гелю – не дозволити рубцевій тканині розростися, також тонка плівка силікону захищає рубець від механічних ушкоджень, зволожує шкіру і підвищує еластичність рубця. Перевага такого гелю – його можна застосовувати як для профілактики, так і для поліпшення зовнішнього вигляду вже існуючих рубців. Він має здатність згладжувати і пом’якшувати рубці, що виступають. Якщо рубець зудить, цей гель зводить до мінімуму неприємні відчуття. Застосовують цей засіб для зменшення шкірних рубців, а також для відвертання утворення колоїдних і гіпертрофованих рубців. Гель слід наносити тонким шаром, важливо, щоб шкіра під плівкою дихала. Мінімальний термін використання силіконового гелю близько 2 місяців, зазвичай щоб досягти стійкого довготривалого ефекту гель використовують впродовж півроку.

Засоби для розсмоктування рубців не обмежуються застосуванням тільки силіконових гелів, чудово себе зарекомендував такий препарат, як Контрактубекс. Це комбінований препарат, різні компоненти, що входять до його складу, стимулюють регенерацію тканин. Контрактубекс робить фібринолітичну і протизапальну дію, за рахунок присутності в препараті екстракту лука. Гепарин чинить антимікробну дію, а аллатоін кератолітичну. Клітинна регенерація проходить без утворення гіперпластичних рубців. Гідність Контрактубекс в його здатності проникати глибоко в тканини, це відбувається завдяки вмісту в ньому гепарину і екстракту лука. Контрактубекс не викликає побічних ефектів, в окремих випадках можливі місцеві шкірні реакції, внаслідок індивідуальної непереносимості якогось компонента того, що входить до складу препарату. Ще однин досить якісний і ефективний засіб для боротьби з рубцями – Медерма.

Цей гель показаний при мікророзривах сполучної тканини (розтяжках), також цей гель розгладжує рубці і шрами. Він є гіпоалергенним, тому більшості людей підходить. Медерма робить шрами більш еластичними, відновлює смуги розтягування, міняє колір шкіри на рубці, наближаючи його до природного. Медерма робить хорошу косметичну дію у боротьбі з рубцями і шрамами, роблячи їх менш помітними. Після застосування Медерми рубці не впадають у вічі, покращується їх естетичний вид. Медерма не впорається з великими ушкодженнями шкіри, цей гель може зробити ефективне лікування тільки косметичних рубців, приміром, після вугрового висипу або після видалення татуювання. Вибираючи засоби для розсмоктування рубців, Ви повинні розуміти, що подібні лікарські препарати застосовуються, як допоміжні засоби, приміром, після лазерної терапії або хірургічного видалення рубця. В якості основного методу лікування вони можуть бути вибрані тільки для невеликих рубців. Будь-який шрам або рубець треба показувати лікареві перед тим, як приймати рішення намазати його таким гелем або маззю. Також можна лікуватись і народними засобами. Іноді можна отримати зворотний ефект – замість зменшення, навпаки розростання сполучної тканини! 


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: народні засоби для розсмоктування рубців, колоїдні рубці застосування контрактубекс

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *