Який шампунь безпечний?



Часто рекламні компанії, просуваючи товар, акцентують нашу увагу тільки на позитивних якостях, абсолютно умовчуючи про негативних, тим самим створюючи ілюзію досконалості. Так виходить і з шампунями, що нібито містять, тільки природні компоненти, але як стверджують фахівці, натуральних шампунів не існує. Усі вони, якісь у більшій, якісь в меншій мірі, але обов’язково містять хімічні речовини. Упізнати який шампунь безпечний, які шампуні нешкідливі, можливо, якщо уважно вивчити їх склад і прочитати статтю з нашого сайту.

Як правило, основу будь-якого шампуню складають елементи, що завдають відчутної шкоди нашому організму. До них відносяться амонія лаурил сульфати, консерванти, ароматизатори і стабілізатори, які можуть викликати алергічні реакції. Приміром, присутні у складі шампунів різні ароматизатори, ланолін, що використовується як зволожувач,, екстракт дьогтю, що включається в лікувальні шампуні від лупи або ліналоол, який міститься в м’яті і лаванді і застосовується для посилення запаху, не такі нешкідливі, як здається на перший погляд. У алергіків ці назви повинні викликати настороженість.

Навряд чи хто замислюється над тим, що звичайні косметичні засоби по догляду за волоссям можуть служити джерелом алергії. Між тим, згідно із статистичними даними, у наш час все частіше і частіше жінки страждають від цього захворювання.

Який шампунь безпечний

В наші дні індустрія косметичних засобів, так само, як і усе життя розвивається і рухається вперед. Завдяки новим технологіям з’явилася можливість випускати нову серію шампунів під назвою “гіпоалергенні”. Їх відмінна риса – не викликають алергічні реакції. У перекладі з латинської мови “гіпо” означає “нижче”. Це говорить про те, що до складу гіпоалергенних засобів повинні входити компоненти з найменшою дратівливою дією на шкіру голови.

Гіпоалергенні шампуні призначені, передусім, для людей, що мають чутливу шкіру, схильну до алергічних реакцій. Такі шампуні можуть бути різними за призначенням: для зміцнення, проти лупи і випадання, для відновлення, для різних типів волосся і для щоденного застосування. Завдяки появі цієї серії шампунів, алергіки можуть не побоюватися за своє здоров’я.

Щоб упізнати який шампунь безпечний, які шампуні нешкідливі, безумовно, краще перевірити на практиці і підібрати найбільш відповідний для себе шампунь. Відразу хочемо відрадити вас від даремної витрати грошей : не варто купувати дешеві шампуні. Найбільш безпечними на сьогодні являються гіпоалергенні шампуні і засоби, що не містять сульфати.

Спеціально розроблена рецептура гіпоалергенних засобів не має на увазі вміст агресивних поверхнево-активних речовин, штучних барвників і антисептиків. У них відсутній різкий запах і яскраво-виражений колір. Усі інгредієнти гіпоалергенної продукції проходять високу міру очищення. Усі засоби цієї серії мають збалансовану рН формулу, завдяки якій підтримується нормальна кислотність.

Складаючи композиції з різних рослинних компонентів, що входять до складу шампунів, технологи зуміли добитися найбільшого гіпоалергенного ефекту. На службу людям вони притягнули трави як широко вживані в косметичній промисловості, так і в медицині. Тут знайшлося застосування і солод, і кропива, і корінь лопуха, і черда і багато інших.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: які шампуні не шкідливі, Нешкідливі шампуні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *