Як вибрати хорошу туш, яка туш краща


Як вибрати хорошу туш, щоб вії були такими, як вам хочеться, щоб туш лежала рівно, трималася довго і щоб вії були рівно розділені і не збивалися в купки впродовж дня?

Правило 1. Туш слід підбирати відповідно до потреб. Короткі і густі вії треба подовжити – значить, туш повинна позиціонуватися як та, що подовжує вії. Довгі і рідкі вії бажано зробити густішими, тому вибираємо туш, яка надає об’єм. Прямі вії треба підвести і загнути, значить, у туші має бути щіточка з підкручуванням. Ну а якщо вас природа щедро обдарувала довгими, густими віями з красивим вигином, то вам доступні будь-які варіанти туші для вій.

Правило 2. Пензлик туші. Пензлики можуть бути абсолютно різними – зараз випускаються не лише щіточки з ворсинками, але і силіконові пензлики з шпильками. Ідеальний варіант, якщо ви можете спробувати туш на своїх віях до покупки. А якщо ви не можете нанести туш в місці придбання на свої вії, візьміть пензлик і проведіть його по волосках на руці. Хороший пензлик залишить мінімум туші на шкірі і максимум на волосках. Не купуйте туш там, де ви не можете подивитися і спробувати щіточку – ризикуєте розчаруватися і даремно витратити гроші.

Правило 3. Яка туш краща – можна визначити візуально. По-перше, туш має бути однорідною, в самій туші можуть зустрічатися ворсинки – це трапляється в тушах, створених для об’єму, але ніяких грудочок бути не може. Пробуючи туш, переконайтеся, що вам надають тестовий варіант, або туш відкрили при вас. Це ще не зобов’язує до покупки, ви просто підбираєте нову туш для себе. Якщо туш у всьому хороша, можете сміливо брати. Якщо туш знаходиться в коробочці, а коробочка обтягнута плівкою, ви можете купувати її навіть не розглядаючи, але краще все ж розкрити при продавцях і переконатися, що все гаразд. Якщо туш продається без упаковки, обережно трохи відкрийте її і подивіться на паличку, на якій тримається щіточка. Якщо туш жодного разу не відкривали, паличка буде чистою або на ній буде рівною кільце туші по діаметру. Якщо туш хоч раз відкривали – паличка буде в туші, і туш на ній буде такою, що розмазалася. Купувати туш, яку відкривали, не рекомендується, тому що окрім терміну придатності у туші є термін використання – 3-4 місяці, відлік яких починається з моменту розкриття тюбика.

Як вибрати туш: правила-винятки. Якщо у вас алергія на косметику, то окрім усіх інших застережень при виборі туші, вам треба враховувати цей досить серйозний нюанс. Яка туш краща для алергіків? Тільки та, яка розроблена спеціально і є гіпоалергенною. При перших ознаках алергії туш слід негайно змити, і повернути продавцеві – зобов’язані прийняти назад, якщо у вас виникла алергія на неї. Тим, хто носить контактні лінзи, слід вибирати туш для чутливих очей. Часто підходять гіпоалергенні туші, але зараз найчатстіше на самій упаковці буде вказано, що туш підходить при використанні контактних лінз. Якщо правила з винятками створені для вас, то ще одна рекомендація – при купівлі туші звернетеся безпосередньо до продавця-консультанта. Продавець сам покаже, які туші підходять вам, а це значно звузить коло пошуку і час вибору туші. Для вас є невелике уточнення – вам точно не можна використовувати туш, у якої закінчується термін придатності і зберігання. А ще краще – не чекати закінчення терміну, а тижні за дві придбати нову туш. Так само, не відкривайте придбану туш, якщо ви випробували тестовий варіант в магазині, а удома хочете покористуватися старою тушшю. Відкрийте нову туш тільки тоді, коли почнете нею інтенсивно користуватися. Журнал корисних порад.


Теги: як вибрати туш, як вибрати туш для вій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *