Як правильно і красиво нафарбувати очі олівцем



Рідкісна жінка не розпочинає своє знайомство з декоративною косметикою з олівця – найпростішого і поширенішого виду підведення. І не кожна знає, як правильно нафарбувати очі олівцем. У цій статті ми розповімо як навчитися правильно це робити.

Мода на підведення то приходить, то йде, а олівець в жіночій косметичці залишається. Щоб уникнути огріхів і випадково не виділити недоліки очей, починаємо дізнаватися, як красиво нафарбувати очі олівцем, з виявлення суті самого олівця. А вона проста – грифель, поміщений в запобіжний корпус: дерев’яний або пластиковий. Дерев’яний вважається переважним, оскільки має асептичний ефект. Але такі олівці вимагають регулярного підгострювання, тоді як грифель в пластиковому корпусі висувається у міру зносу.

В наші дні можна зустріти олівці різної текстури. Стержні більшості з них містять силікон, через що грифель ковзає по шкірі “як по маслу”. Це значно полегшує розтушовування лінії підведення, і навіть змішування кольорів. Проте потрібно стежити, щоб фарба не змащувалася і не текла. І, якщо вам потрібні гарантії, що проведена лінія залишиться на місці – візьміть водостійкий олівець. У будь-якому випадку перед купівлею спробуйте провести олівцем лінію біля основи великого пальця з тильного боку. Ви отримаєте приблизне уявлення про “поведінку” олівця на повіках. І якщо вас хоч щось не влаштовує: колір, консистенція і інше. – відмовтеся від купівлі.

Два питання: як красиво нафарбувати очі олівцем і як правильно нафарбувати очі олівцем, розбурхують уми юних дів і чарівних пані не одне покоління. І якщо спосіб нанесення підведення на очі залишається тим самим (від внутрішнього кута до зовнішнього), то міняються самі косметичні засоби і нюанси їх використання. У будь-якому випадку перед підведенням шкіра повік має бути очищена, зволожена і знежирена. Останнє можна зробити, злегка припудривши повіку. Темні круги і припухлості під очима слід ретельно замаскувати, інакше сенсу в підведенні немає. Замість волоокої красуні може вийти страшилка для маленьких діток або опудало для дорослих.

Черговість в парі з тінями – підведення вибирається індивідуально. Підведення, проведене по тінях, чіткіше і яскравіше. Підведення, проведене до тіней, простіше коригувати.

По напряму від носа до вуха по коренях вій однієї суцільної або короткими штрихами ведуть лінію підведення. Вона може брати початок від внутрішнього кута ока або з середини повіка. Закінчуватися стрілка може де завгодно, головне не “опустити” око. Стрілку, почату з середини повіка, зручно звести в кінець коротким штрихом у бік внутрішнього кута ока. Так вона виглядатиме органічною і природнішою.

Візажисти знають, як красиво нафарбувати очі олівцем, і радять візуально збільшувати очі стрілкою білого кольору на внутрішньому обідку повік. Вони ж рекомендують підбирати колірну гаму косметичних засобів згідно зі своїм кольоротипом. Але остаточно ви визначитеся тільки методом проб і помилок. Є сенс підбирати контурний олівець того ж кольору, що і тіні але значно темніше.

Для того, щоб образ, що створюється вами під час макіяжу, був завершений, недостатньо знати, як правильно нафарбувати очі олівцем. Слід враховувати поєднання кольору контурного олівця з кольором губної помади.

Так класичний чорний контур приймає будь-який колір. Сірий колір контура виключає коричневі відтінки помади. А коричневе підведення не терпить фіолетових і бузкових губ. Синя контурна лінія хороша з помадою натуральних рожевих відтінків. А зелена – з червонувато-коричневою гаммою. Бузково-фіолетовий контур тяжіє до усіх відтінків рожевих помад.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як накрасити очі, як гарно накрасити очі

Коментарі 1 коментар

  • Фарбувати очі дуже люблю, але олівцем вправно користуватися так і не навчилася. Вже скільки спроб було, та все не виходить гарно очі підвести, постійно куточки очей виглядаюсь опущеними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *