Як правильно наносити крем?



Усі пані зацікавлені в тому, щоб крем для обличчя приніс максимальну користь. Для цього необхідно грамотно підходити до вибору того самого крему для обличчя, але ще і велику роль грає знання того, як правильно наносити крем.

І з чого ж почати нанесення крему? Звичайно з підготовки обличчя. Перш ніж нанести крем потрібне очищення обличчя. Проробляти чищення обличчя кожного разу перед нанесенням крему звичайно не треба, але знімати макіяж і вмиватися теплою водою просто необхідно. Не треба витирати лице на сухо після умивання, оскільки, крем, накладений на вологу шкіру, починає діяти ефективніше і швидше.

Часто ставлять питання – Ми нанесли крем, і як довго його необхідно тримати. В цьому випадку все залежить звичайно від самого крему – якщо ви застосовуєте денний крем, то він практично миттєво вбирається і знімати його не треба, але, якщо він заважає макіяжу, тоді зняти можна через 20 хвилин після нанесення. А ось про нанесення нічного крему поговоримо окремо. Досить щільний склад нічного крему не дає можливість шкірі нормально дихати, тому нанести його треба за 1 або 1,5 години до сну. За цей час шкіра вбере усі корисні речовини з крему і перед сном необхідно буде змити залишки крему. Змивати крем краще всього спеціальним гелем для умивання і молочком для зняття макіяжу, але ні в якому разі не милом. Мило дуже сушить шкіру і іноді може її подразнювати. Приблизно така ж ситуація і з поживними кремами, але їх не рекомендується тримати на обличчі більше години. Ставлять ще питання, що стосуються поєднання маски і крему для обличчя. Крем необхідно наносити тільки після маски. І краще всього підібрати дуже легкий крем з високою долею зволожувальних речовин.

І не забувайте – якщо крем дуже подобається вашій шкірі і бездоганно наноситься, іноді його слід міняти або хоч би давати шкірі відпочинок на 2-4 дні, для того, щоб не був порушений природний процес обміну речовин.

Дуже важливою при нанесенні крему є його кількість. Не забувайте що крем є помічником для шкіри обличчя. І нестача або навпаки надлишок його не дуже добре може відбитися на стані шкіри. Нормою для крему стає доза розміром з горошинку, це буде досить для шиї і обличчя.

Щоб не помилитися в правильності нанесення крему його температуру необхідно довести до температури тіла. Тому правильніше нанести крем не відразу, а впродовж декількох хвилин, розтираючи кінчиками пальців.

Для правильного нанесення крему необхідно вивчити масажні лінії обличчя. Ми пропонуємо роздрукувати малюнки ліній і наносити крем згідно з малюнками. Наносячи крем не можна натискати на шкіру, а тим більше терти її. Не видавлюйте занадто багато крему і не втирайте насильно. Рівномірно нанесіть крем на шию і обличчя м’яко, зверху вниз по масажних лініях. Усі ми бажаємо довго залишатися красивими і молодими, для цього необхідно дуже уважно вибирати косметичні засоби. Дуже важливе значення має вибір кремів для обличчя, який не лише живить і зволожує її, але і повинен підтягувати і тонізувати. Внаслідок неправильного нанесення крему можуть навіть з’являтися зморшки.

Милі пані, не забувайте, від того як Ви наносите косметичні засоби, залежить Ваша молодість і краса. Візьміть наші поради до уваги, для того, щоб довше залишатися молодими і квітучими і точно знати, як правильно наносити крем!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: крем змивати треба, як треба наносити крем на лице?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *