Який шампунь краще для жирного волосся?



Цікавий сайт знає, що може найбільше засмучувати жінку, що завдає їй масу клопоту і прикрощів… Звичайно, неохайний зовнішній вигляд і жирне недоглянуте волосся, що висить зовсім непривабливими пасмами. Як відомо жінку красивою роблять здорове, густе і шовковисте волосся, що привертає до себе загальну увагу. Звичайно догляд за жирним волоссям – справа стомлива, але не безнадійна. Фахівці схиляються до думки, що жирне волосся легше лікується, ніж ламке, ослаблене або сухе. Потрібно тільки знати, як правильно доглядати за таким волоссям і використати спеціальні засоби. Ми вже розглянули який шампунь найкраще підійде для тонкого волосся, тепер перейдемо до жирного.

Який шампунь найкраще підійде для жирного волосся, як часто мити голову, чому волосся буває жирним? Ці питання, безумовно, цікавлять будь-яку жінку, що зіткнулася з цією проблемою. Ми постараємося дати розгорнуту відповідь на питання, що цікавлять вас. Засіб для миття жирного волосся, належить підбирати досить ретельно, враховуючи при цьому особливості і структуру волосся, а також тип шкіри. Такий шампунь виконує не лише роль простого миючого засобу, але і має лікувальну дію. У завдання його входить м’яке очищення волосся при збереженні водного балансу шкіри голови, оскільки пересушування шкіри може дати зворотній ефект – посилити роботу сальних залоз. Тому засоби для жирного волосся повинні містити мінімальну кількість поживних речовин, а ось присутність рослинних екстрактів – вітається.

Трав’яні шампуні мають найбільш ефективну дію на волосся, схильне до жирності. До складу шампунів для жирного волосся також повинен входити великий відсоток миючих засобів, покликаних звільняти шкіру голови від надмірної кількості жиру. Вибір шампуню для жирного волосся голови Якщо бути конкретнішим, то на питання, який шампунь найкраще підходить для жирного волосся, можна відповісти наступне: трав’яні шампуні, що складаються з екстрактів, ялівцю, лепехи, хвоща, шавлії і багатьох інших рослин – найкращий засіб для вирішення вашої проблеми. Наприклад, шампунь з розмарином сприяє нормалізації діяльності сальних залоз і зниженню жирності волосся. Хороший ефект у боротьбі з підвищеною жирністю волосся, досягається і при використанні шампуню, що містить олію чайного дерева.

Олія чайного дерева чинить м’яку підсушуючу дію на шкіру голови, нормалізуючи при цьому жирність волосся. Останнім часом великим попитом стали користуватися шампуні на основі трав, що ростуть в Індії і Китаї і які сприяють росту і зміцненню волосся : васори, кореня егла, індійського нарду, сандала та ін. Легке пухнасте волосся, зменшення роботи сальних залоз – це і є причиною їх широкої популярності. У дуеті із спеціальними шампунями добре використовувати легкі зволожуючі бальзами, що не містять поживних речовин. Такі бальзами роблять волосся більше пухнастим і перешкоджають склеюванню пасм. Проте, який шампунь найкраще підійде для жирного волосся, який засіб найбільш підходить саме вам, ви можете зрозуміти лише досвідченим шляхом.

Ми познайомили вас з теорією, а практика – це ваших рук справа. Спробуйте декілька шампунів, і ваше волосся дасть вам правильну відповідь. В процесі підбору відповідного для вас шампуню, доцільно купувати його в невеликій фасовці або в одноразових пакетиках. Шампуні “2 в одному” не рекомендується застосовувати людям, в яких волосся, схильне до жирності, але як варіант для подорожей, коли потрібно везти з собою n-ну кількість всіляких засобів, цілком прийнятний. Не варто економити на шампуні, і купувати дешеві засоби в літрових пляшках. Навряд чи вони знають, що таке поділ за типами волосся. Сподіваємося, що наша стаття допомогла вам визначитися, який шампунь найкраще підійде для жирного волосся, який засіб слід шукати в магазині.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: який шампунь найкращий для жирного волосся, Найкращий шампунь для жирного волосся

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *