Яким шампунем краще мити волосся?



Цікаво, що в наші дні ринок косметичних засобів навряд чи може поскаржитися на мізерний асортимент товарів і недолік різноманітності. Виробники, в умовах жорсткої конкуренції, щоб знайти свою нішу, вимушені постійно вдосконалювати і рекламувати свої продукти виробництва. Величезний потік мусів, бальзамів, шампунів, кремів здатний “оглушити” будь-якого покупця. Як же зорієнтуватися в такій різноманітності? Як зрозуміти, яким шампунем мити волосся краще, а яким не варто? Як підібрати засіб для волосся, який буде найбільш ефективним саме для Вас?

Ми візьмемо на себе роль лоцмана і постараємося провести Вас крізь бурхливий потік косметичних засобів і привести Вас до бажаного берега. Ми розповімо Вам на що слід звернути увагу при купівлі того або іншого засобу.

Купівлю необхідно розпочинати з вивчення інформації, розміщеної на флаконі або упаковці шампуню, потім вибрати засіб, найбільш відповідний для Вашого волосся. Якщо Ваші очі побачили напис “для всієї сім’ї” або “для усіх типів волосся”, можете сміливо розлучитися з таким засобом, тому що він не знає що таке індивідуальний догляд за волоссям, йому не знайомі різні типи волосся. Від того, наскільки правильно Вам вдасться підібрати шампунь, залежить краса, здоров’я і блиск Вашого волосся. А як відомо, красиве доглянуте волосся – візитна картка будь-якої жінки.

Якщо Ви ще не вирішили, яким шампунем мити волосся краще, то ми хочемо попередити: хороший якісний шампунь не може бути дешевим. Не піддайтеся на хитрощі рекламних компаній, що розповідають про недорогі засоби з чудодійною силою. Якість ніколи не коштувала дешево. Шампуні з натуральними рослинними екстрактами робляться за новими технологіями, які вимагають певних витрат, тому такі шампуні свідомо не можуть мати низької ціни. Засіб же, до складу якого входять тільки барвники, аромати, поверхнево-активні речовини, на жаль, не може похвалитися якістю. Як правило, низькоякісні шампуні мають рідку консистенцію, різкий запах і яскраве забарвлення. Застосовувати такі засоби для миття волосся не рекомендується в уникненні їх сухості і ламкості або отримання алергічних реакцій.

Якісні шампуні, на відміну від дешевих, в обов’язковому порядку мають в’язку або кремову консистенцію. Не економте на своїй красі і здоров’ї, купуйте шампуні відповідної якості, і у Вас самим собою відпаде питання яким шампунем мити волосся краще. Якщо до складу засобу входить близько 40 інгредієнтів, з яких не більше десяти складають поверхнево-активні речовини (детергенти), що мають миючу властивість, значить, такому шампуню можна довірити своє волосся. Від концентрації детергентів залежить тип шампуню. Наприклад, для жирного волосся, вона має бути вища, а для сухого і ламкого волосся – нижче. Рецептури якісних шампунів, як правило, містять біологічно-активні добавки і речовини. Це можуть бути протеїни, антисептики, емульгатори, кератини, вітаміни, рослинні екстракти і багато інших. Найбільш значимі з них, зазвичай розташовуються окремим рядком над основним списком інгредієнтів.

За наявності яких-небудь проблем з волоссям, доцільно придбати професійний шампунь. Сьогодні визначиться, яким шампунем мити волосся досить легко. Індустрія косметичних засобів дає можливість підібрати кращий шампунь не лише за типом волосся, але і за його кольором. Екстракти ромашки, що надають волоссю цікавий відтінок і особливий блиск. Зрозуміти, наскільки правильно підібраний шампунь, можна лише після регулярного його використання хоч би впродовж трьох тижнів. Якщо Ваше волосся легко розчісується, а шкіра голови не пересушена, значить, Ви зробили правильний вибір.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: яким шампунем краще мити волосся, яким шампунем краще мити голову

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *