Як мити волосся пивом?



Якщо ваше волосся потьмяніло – чи не варто згадати народні рецепти? Наприклад, миття волосся пивом. Дійсно, волосся мили цим напоєм за старих часів, а у багатьох західних країнах продовжують робити це і сьогодні. Крім того, любителі пивного шампуню стверджують, що після його застосування волосся стає густим і блискучим.

Миємо пивом волосся

Помийте голову звичайним шампунем і після цього прополощіть волосся пивом. Іноді радять вилити пиво в ємність і, опустивши голову, занурити туди волосся. Тоді ретельно змийте. А можна перед миттям голови узяти трохи пива і змішати його з невеликою кількістю вашого шампуню. Потім мийте голову, як завжди. Якщо ви хочете надати волоссю блиску, підігрійте половину літра пива і, промивши волосся шампунем, нанесіть на нього теплий напій. Втирайте його в корені волосся. Тривалість процедури приблизно 10 хвилин. Потім прополощіть волосся теплою водою. На основі пива приготуйте домашній шампунь. До половини склянки напою додайте яєчний жовток. Добре збийте. У вас повинна вийти однорідна маса. Нанесіть її на голову і втирайте в шкіру. Змийте теплою водою. Візьміть по одній столовій ложці квіток календули, листя білої берези і шишок хмелю. І залийте суміш склянкою гарячого світлого напою.

Натсоюйте впродовж 2 годин в теплому місці. Використайте під час миття голови, наносячи на чисто вимите волосся і роблячи масаж. Змивайте теплою водою. Замочіть на 3 години в півлітрі підігрітого пива 100 г житніх сухарів. Кашку, що вийшла, нанесіть на вимите волосся, рівномірно розподіляючи її по усій довжині. Залиште маску на 45 хвилин, обмотавши голову плівкою і загорнувши рушником. Потім ополосніть волосся теплою водою з яблучним оцтом (1 ч. ложка оцту на літр води). Така маска допоможе повернути блиск вашому волоссю і зміцнить його. Пиво може допомогти впоратися і з такою проблемою, як лупа. Для цього візьміть по 2 столової ложки кропиви дводомної і шавлії. Залийте 0,5 л гарячого пива і настоюйте одну годину, потім профільтруйте. Щодня втирайте в шкіру голови перед сном. Процедуру повторюйте впродовж місяця. Любителі застосовувати пиво як косметичний засіб часто сперечаються, яке пиво краще підходить для миття голови: світле чи темне? На це питання досі не може відповісти косметологія. Відтак, що якщо вам хочеться помити волосся пивом – користуйтеся будь-яким. Головне, щоб воно було натуральним і свіжим.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як мити голову пивом, Миття голови пивом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *