Палити або не палити? Як кинути палити, народні рецепти

Палити або не палити, ось в чому питання! А якщо розібратися, то це навіть не питання – звичайно не палити! Паління – небезпечне зайняття, яке можна кинути. Тому, якщо ви ще не пробували палити, краще і не починайте. Нікотин, один з головних складових тютюну – отрута, що діє на мозок, серце, інші життєво важливі органи. Птахи гинуть, якщо до їх дзьоба піднести ватку, змочену нікотином. Собака гине від 1/2 краплі нікотину. Смертельна доза для людини складає 2-3 краплі, це приблизно 25 сигарет. Завзятий курець, що викурює таку кількість сигарет в день, не помирає тільки тому, що доза вводиться поступово.

Ви ще думаєте палити або не палити? Читайте далі. Смертельні випадки від паління сигарет. Є смертельні випадки від паління, коли отримавши таку дозу в один прийом, люди помирали. У Франції у результаті конкурсу “Хто більше викурить”?, двоє переможців – вони викурили 60 сигарет – померли, а, інші потрапили в лікарню. У Англії 40-річний чоловік вночі викурив 14 сигар і 40 сигарет, а уранці йому зробилося погано, він помер, незважаючи на надану медичну допомогу. Не можна спати в приміщенні, де зберігається тютюн в порошку або листі. Це може також викликати смерть або отруєння.

Запам’ятайте! Паління негативно впливає на розумовий і фізичний розвиток підлітків. Розумова діяльність і паління несумісні. Згідно із статистичними даними, літні жінки, що палять, ризикують отримати рак легенів в 2,3 разу більше, ніж їх однолітки чоловічої статі. Це встановили нью-йоркські дослідники. Вони спостерігали за 1000 місцевих жителів старше 60 років- 459 жінками і 541 чоловіком. З них на рак легенів хворіли 19 жінок-курців і 10 чоловіків, що мали пристрасть до тютюну. Фахівці вважають, що жіночий організм більше схильний до дії тютюнових канцерогенів. На цій проблемі і сконцентрувала свою увагу конференція американських пульмонологів і онкологів, що проходила в Чикаго.

Паління – рак і серцево-судинні захворювання. Смертність від серцево-судинних захворювань у тих, що палять в 40 разів вище. Курці в 13 разів частіше страждають стенокардією і в 12 разів – інфарктом міокарду. На виразку шлунку і емфізему легенів частіше хворіють курці. Кожен сьомий хворіє облітеруючим ендоартритом. Поки ви читаєте ці рядки онлайн, кожну секунду підкуруються мільйони сигарет. Краще читати чим палити. У тих, що палять в п’ять разів збільшується ризик захворювання раком. З десяти чоловік, хворих на рак гортані, дев’ять – курців. Жінки, що палять, страждають безпліддям в 2- 3 рази частіше, ніж некурящі жінки.

Паління під час вагітності відбивається на розвитку плоду, підвищується смертність немовлят в перші тижні життя. Люди зазвичай палять від незайнятості. У компаніях палять тому, що друзям нудно в товаристві, вони не вміють спілкуватися. Якщо ви симпатична, весела і розумна, то вам немає необхідності палити, щоб бути в центрі уваги. Якщо ж ви нудні, і хоч у ваших руках дуже дорога сигарета або сигара, про вас ніхто не згадає, варто вам піти з компанії. Як кинути палити – народні рецепти. Якщо ви палите, але хочете знати як кинути палити народними рецептами, запам’ятаєте наступний спосіб: 1ст, ложку листя евкаліпту залити 0,5 л. окропу, настояти 1 годину, додати 1 ст. ложку меду, 1 ст. ложку гліцерину. Приймати впродовж 30 днів по 1/4 склянки 7 разів на день.

краплі для легень для тих хто курить, табакс інструкція вживаня, як найти рицепти щоб покинути курити, Як покинути палити із вівсом

Comments 1 коментар

  • На власному прикладі можу сказати, що кинути курити набагато легше, ніж це здається насправді. От тільки ніякі ліки чи народні рецепти тут не допоможуть! Потрібно починати з голови! Якщо людина дійсно захоче це зробити, то вона це зробить. Я покинув палити за 1 день, маючи стаж курця більше 15 років.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *