Як позбавитися від прищів на обличчі в домашніх умовах

Прищі на обличчі – це саме те, що здатне засмутити будь-яку молоду дівчину. Ваше занепокоєння обґрунтоване, тому що саме вони здатні зіпсувати ніжну шкіру, а при неправильному догляді за особою, шрами від прищів залишаться назавжди. Вас природно цікавить питання – як позбавитися від прищів в домашніх умовах. Щоб позбавитися від них або зменшити їх наслідки для вашої шкіри, знадобляться значне терпіння і завзятість. Косметичні засоби, що з’явилися останнім часом, від юнацьких вугрів і прищів безумовно допоможуть вилікувати шкіру, але, щоб лікування було ефективнішим, по можливості зверніться до косметолога-дерматолога, який призначить курс лікування в косметичному салоні. Ті обстеження, які ви зробите під керівництвом лікаря виявлять можливі зміни у вашій травній системі, порушення в обмінному процесі які можуть бути причиною хворобливих змін в шкірі.

Щоб самостійно позбавитися від прищів, проведіть наступні етапи лікування:

– умивайтеся вранці холодною водою;

– обмежте себе у вживанні гострої, солоної, жирної їжі;

– вранці 3 рази в тиждень їжте геркулесову кашу, запиваючи будь-яким фруктовим соком;

– увечері протягом тижня проведіть наступну процедуру: перед сном на чисту шкіру обличчя нанесіть іхтіолову мазь на 20-30 хвилин, потім ретельно протріть лице сухою ватою і лягайте спати не вмиваючись. Запах, звичайно, ви будете відчувати не з приємних. Але краса вимагає таких маленьких жертв, зате не мучитиме питання як позбавитися від прищів на обличчі в домашніх умовах.

Впоратися з прищами допомагає і така проста маска: білки одного яйця збити, додати в нього 100 г спирту або горілки і декілька крапель йоду. Суміш нанести на обличчя. Після – змити. Офіційна медицина підтверджує ефективність народного засобу: спирт і йод очищають і дезінфікують, а лецитин, що міститься в яєчному білку, допомагає загоїти мікроранки, що утворюються на місці прищів.

Уранці після умивання милом або спеціальними очищувальними засобами ополіскуйте обличчя настоями мати-й-мачухи, ромашки, дивосила, звіробою, шавлії і інших лікарських рослин.

Окрім прищів у дівчат можуть з’явитися також юнацькі бородавки. Вони відрізняються невеликим розміром, злегка виступають над рівнем шкіри, мають кольори нормальної шкіри або злегка пігментовані. Розташовуються найчастіше на кистях, обличчі, швидко поширюються.

Позбавитися від них допоможуть:

– чистотіл (трава). Соком щойно зірваної рослини 1 раз на день змащують бородавки до їх зникнення. Настій чистотілу 1ст.л. сировини на 0,5 літри води. Настій приймати 4 рази до їжі по 1/2 склянки;

– картопля (бульби);

– Яблуня (плоди) – змащувати бородавки свіжим соком по декілька хвилин 6-7 разів на день впродовж 3-4 тижнів.

Ось найпростіші способи як позбавитися і прибрати прищі з обличчя в домашніх умовах, вони не складні, але дієві. Іноді навіть кращі за різні креми і препарати.

як позбавитися прищів на обличчі в домашніх умовах, від прищів на обличчі, чи допомагає коли хлопець кінчає на обличчя від прищів, як позбутися прищів на лиці швидко поради дерматологи, як зробити лице свіжим та красивим в домашніх умовах

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *