Як дізнатися скільки буде дітей?



Ще з давніх часів повелося, що людство цікавить питання про своє майбутнє. І зараз проблеми не особливо змінилися. Жіночу половину населення цікавили питання про заміжжя і спадкоємців. Особливо активно представниці прекрасної половини хотіли б дізнатися, скільки буде дітей. Саме про це питання ми зараз і поговоримо. Отже, як дізнатися скільки буде дітей.

Як дізнатися скільки буде дітей по руці

Найпростішим і поширенішим способом знайти відповідь на питання, що мучить, дає хіромантія дізнатися скільки буде дітей по руці не особливо складно. Для цього треба уважно розглянути свою долоню.

Для того, щоб дізнатися скільки буде дітей по руці слід звернути увагу на пагорб Меркурія. Він знаходиться під мізинцем. Але розглядати необхідно тільки ліву руку. Лінії дітей на цьому пагорбі мають вертикальний вигляд. Якщо вони чіткі і глибокі, це означає, що дитина житиме повноцінним життям, буде здоровою і успішною. І, відповідно, навпаки. Нечітка і коротка лінія повідомляє про хворобливу дитину. Вона рано помре або взагалі не народиться (викидень або аборт). Якщо лінії мають вигляд латинської букви V, то це означає близнюків. Довга борозенка означає хлопчика, а коротка дівчинку.

Оскільки питання “як дізнатися скільки буде дітей” цікавить більшою мірою жінок, то і спосіб ворожіння по руці, описаний вище підходить тільки їм. Є подібні лінії на пагорбі Меркурія і на чоловічій долоні. Але вони мають дещо інше значення. Чоловічі лінії означають кількість дітей, з якими він буде близький. Як це зрозуміти? Чоловік може бути кілька разів одруженим. З дитиною від першого шлюбу, він може, в силу різних причин, не мати контакту. З дитиною від другого шлюбу стосунки відмінні, і саме цей нащадок буде видний на лінії руки. Також не рідні діти, але дуже близькі також залишають слід на долоні (дитина від першого шлюбу дружини, племінники, хрещеники).

Хіромантія відповідає на запитання, скільки буде дітей тільки потенційно. Але сучасна контрацепція вносить свої поправки. Жінка може самостійно втрутитися в цей процес. Так що питання “як дізнатися скільки буде дітей” за допомогою хіромантії можна вирішити дуже умовно, а може навіть і не можливо.

Як дізнатися, скільки буде дітей народними способами

Дізнатися скільки буде дітей народними способами, також не складає труднощів. Найвідоміші методи це з використанням обручки і за допомогою голки з ниткою. Методика визначення однакова. Буде описаний спосіб із застосуванням кільця.

Для того, щоб дізнатися скільки буде дітей, треба зняти кільце і прив’язати до нього нитку завдовжки близько 20 см Кінець нитки узяти правою рукою, а прикрасу покласти в ліву. Не кваплячись підняти кільце за нитку і утримувати на висоті пару сантиметрів від долоні.

Потім уважно стежите, як поводитиметься кільце. Якщо воно починає здійснювати кругові рухи, то народиться дівчинка. Хлопчика передбачить поступальна хода з одного боку в інший. Потім опустіть кільце на долоню і знову підніміть. Такі маніпуляції слід робити до тих пір, поки підняте кільце не залишиться просто висіти на нитці без руху.

Ворожіння за допомогою голки з ниткою проводиться аналогічно вищеописаному.
Такий спосіб ворожіння може показати тільки потенційну кількість майбутніх дітей. В рахунок йдуть і аборти, і викидні, і мертвонароджені.

Якщо у своїх здібностях Ви сумніваєтеся, то варто звернутися до ворожок, астрологів або хіромантів. Але в цьому випадку є вірогідність нарватися на шарлатанів, і просто викинути на вітер свої гроші. Ніхто безкоштовно з Вами розмовляти не буде. Такий вже час. Але навіть і вони зможуть повідомити Вас тільки про потенційних дітей, або дати пророцтва на новий рік. Не доведена до логічного кінця вагітність не залишиться без уваги.

Так що, зрештою тільки Ви самим вирішувати, скільки буде дітей. Якщо природа-матінка нагородила Вас такою можливістю. Так що питання “як дізнатися скільки буде дітей” може бути риторичним. Скільки хочете, стільки і буде.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як взнати скільки буде дітей, лінії руки значення

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *